לתמרור עצור", אבל הקטע הוא שלא היה מסומן קו עצירה כי הכביש היה בשיפוצים והוא היה מקורצף, ולפני שהספקתי לעצור במקום שממנו אני רואה את התנועה עצר אותי השוטר ונתן דו"ח +4 נקודות, צילמתי את המקום ומחר המשפט. אתם חושבים שיש לי "קייס"..?
במקרה שלך לטענתך אין קו, שזה עניין די מהותי כשמאשימים אותך בכך שלא עצרת לידו. מה כתב השוטר בתיאור הנסיבות בדו"ח? אם אינך מצליח לפענח סרוק את הדו"ח ותעלה אותו לכאן. בכל מקרה, צלם את המקום בהתאם כדי לתעד את המצב לפני שישתנה.
שמאלה/ימינה/ישר , שאתה עדיין לפני הצומת, הוא לא נתן לך סיכוי אולי תעצור , צלם את המקום, שהכביש מקורצף, שאין רואים את קו העצירה ובקש להשפט, את זה אני כותב על סמך דבריך,
תשלח בקשה לביטול הדו"ח ליח' התנועה הרשומנ בדוח. תצרף את התמונה . כאמור איני יודע מה השוטר כתב ומה אתה אמרת לו. אם ידחו את בקשתך (צפוי) תבקש להשפט. תצלם עוד כמה תמונות מהצומת, אגב, האם השוטר עצר אותך אחרי או לפני התמרור, היכן השוטר עמד כשעצר אותך, האם יכל לראות שאין קו עצירה.
עצור! תן זכות קדימה לתנועה בדרך החוצה שלפניך! לגבי כל מקום שלפניו הוצב התמרור. הוצב התמרור בצד שמאל של הכביש כוחו יפה לגבי הפניה שמאלה ולגבי פניית פרסה לשמאל בלבד בצד הימני, השמאלי, משני צידי הדרך או מעליה הערה: אם אין קו עצירה יש לעצור במקום הכי קרוב שניתן לראות את התנועה בכביש החוצה. בתמרור עצור חובה לעצור
מה שהדבקת לקוח מלוח התמרורים ואת ההערה לגבי קו העצירה אני מחפש לקוחה מלשון החוק המדוייקת... לא מצאתי באינטרנט את התקנה עצמה ממאגר כלשהו של תקנות התעבורה. האם תוכל לספק קישור למאגר שכזה ברשת, שבו מופיעה תקנה זו..?