תמר למה את לא כותבת יותר??!!

תמר למה את לא כותבת יותר??!!

איך את יכולה לעשות לי את זה???!!! אני חוזרת הביתה כל יום ורוצה לקרוא ת'סיפור שלך אבל את לא רושמת יותר...... את לא יכולה לשבור לי את הלב מביל הנשמה שלי ואז פשוט להפסיק לכתוב!!!!!זה לא יפה!חחחח ועכשיו ברצינות תמשיכי לכתוב אני רוצה לדעת מה קרה עם בילוש חנה וטום!!!!!!!! חולה עליך ועל הסיפור המהמם שלך!!!!!! בילוש?!איץ ליואיי דיץ!

SpongBobit

New member
XDDDDDD

וגמאני מחכה לסיפור (המדהים חייבת לציין
) של תמר !D: ואומרים איש ליבה דיש XD,חייבת לתקן |חננה|
D:

טוב לדעת....

ותמיד חשבתי שאומרים איץ ליווה דיץ.... טוב לא משנה...... אני חייבת לשאול למה הרוב אוהבות את טום ולא את ביל?? לביל יש אופי הרבה יותר חמוד והוא הרבה יותר יפה!(ואת תתנפלו עליי בגלל זה....) חוץ מזה אם אי פעם תשכחו להתאפר ותהיו עם ביל תחשבו איזה מגניב זה יהיה לבקש ממנו ת'איפור...חחחחחח

3has3

New member
זה כי...

אני אמרתי לה משהו XDD והיא כזה:"אני לא כותבת מחר בגללך" טוב לא. משהו כזה D: אל תדאגו P: יהיה המשך
*תאמר נעלמה אז עניתי במקומה D: *

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif =.= עכשיוו

אני מבינה אני יהרוג אותך אהאה למה אני ממש מחקה להמשך ולא לא להמשך של הפורום הזה וחנלהה נחשינה שלחי לי הודעה במסןן XD

כרמלי6

New member
../images/Emo207.gif מהר פתחו גלגלצ רדי סט גו עכשיו ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

כמה הם חורשים עליו !

dorkiflitz

New member
חחח.. גמאני הודעתי! מגניב.. ../images/Emo3.gif

את האמת הם שמים אותו רק בסינגלס.. -נגמר-

כרמלי6

New member
נכון חחח איזה מעצבן זה שהם שמים אותו רק שם חח

אוףף מבאס שזה נגמר חחח
וואי הקליפ החדש של טוקיו יצא ממש באותו יום שהקליפ החדש [והמהמם ! ] של מארון 5 יצא חח

dorkiflitz

New member
20:15 רדי סט גו גלגלללללצצצצצ

אומייגאד זה כזה יפה ברדיו ואני לא אפסיק להגיד את זה בחיים!

tsofa

New member
גמאני שממעתי :O ועכשיו יש שיר זוועעה ! ../images/Emo85.gif

PerfectSP

New member
בהחלט יפה יותר ברדיוP: ../images/Emo190.gif

אני גם מה זה מתלהבת ממונסון ברדיוD: יוווו!!!!!!!! ופעם אחת ירדתי לקומה למטה,שאח שלי ואמא שלי היו בה,ואז הם אומרים,אה כן,בדיוק נגמר מונסון,ולפני זה היה איזה משהו שהם אמרו כזה... ואני שואלת,"הלו,ת'יס איס טוקיו הוטל אנד יו אר ליסנינג טו 'מונסון' אין גלגלצ"? והם אומרים כן,כן... איזה פאק!!!!!!!!!!!!!!!
עוד לא שמעתי אותם אומרים את זה בגלגלצ נראה לי
אולי פעם אחת,אבל אני לא בטוחה...לא זוכרת

טוסט16

New member
../images/Emo207.gif

למישו יש תתרגום לעברית של השיר sex? אני לא מוצאת בשומקום >< ואממ.. מה הפירוש של המילה "דוונה" משו כזה בשיר Ich bin mich' ich ? תודה מראש.. ><"

PerfectSP

New member
קודם כל, ich bin nicht ich ../images/Emo190.gif

שנית כל...תגידי איזה שורה ותכתבי את המילה,אני שניה בודקת לך

טוסט16

New member
חח טוב אז טעיתי באות אחת XD

ו.. זה.. נו זה דיי בסוף השיר שהוא צועק כזה תמילה הזו..

PerfectSP

New member
אני חושבת שאני יודעת למה את מתכוונתXD ../images/Emo190.gif

ובלי קשר הוא אומר את זה בכל הפזמון... הוא אומר - Ich bin nich' ich wenn du nicht אז הזונה הזה ששמעת זה - wenn du nicht שזה אומר אם אתה לא... זה פשוט חלק ממשפט...אז עם המשפט עצמו זה מתקשר,ככל הנראהXD לא יצא לי ממש לקרוא את המילים של השיר למרות שהוא גם היה מבין הראשונים שהכרתיXD

N i t z a n 42

New member
תרגום לSEX

למרות שזה לא שיר שלהם...מישי חשבה שכן ותירגמה.. http://www.blogim.org.il/zimmer483/4016/%E4%F1%E5%EC%E5+%F9%EC+%E8%E5%ED.html HAVE FUN :p

למעלה