תמר למה את לא כותבת יותר??!!

LiHiLuSh

New member
שאלה מי שזכה בדיסק כבר קיבל אותו?

יעני שהיינו צריכים לזהות את השירים?? כי לא קיבלתי כלום.. !

PerfectSP

New member
חח,מה את דואגת, ../images/Emo190.gif

ישראל,דואר, זה לא פה גרמניה!
ולכי דעי אם אין שוב איזה שביתה בדואר אנערפ

Fall Out Liel

New member
../images/Emo207.gif בנוגע לדלת זכוכית שהתנפצה../images/Emo168.gif

אני יודעת שהנושא נטחן והכל עבר ובלה בלה אבל כנראה שלא ממש הבינו את העניין. הייתי מתי שפתחו את הדלת הזו ומתי שהיא נפלה, היא כמעט נפלה עליי אבל איזה איש ביטחון אחד תפס אותה והצלחתי להיכנס מהר. הדלת עוד הייתה שבורה לפני שפתחו אותה. כשהמאבטחים פתחו את הדלת היא היו עליה כבר שריטות כאלה ופיצוצים וכשהם פתחו אז המטורפים שהיו שם נשענו עלייה והיא נפלה והתנפצה. אבל הדלת כבר הייתה גוססת עוד לפני שנגעו בה. גם אם לא היו דוחפים וכולם היו מלאכים זה היה קורה.. אז רק להבהיר.

PerfectSP

New member
וואי!!תודה שאת אומרת!!באמתD: ../images/Emo190.gif

עכשיו כאילו זה ברור... והגיוני יותרXDD ולא ידעתי את זה חחחחח

Leb Die Sekunde

New member
אמאלהOO"

תראו.. אני בדרך כלל לא כותבת נצ"לשים אבל תראו הייתי חייבת לשתף טיפה |לינק|http://nd.blog.cz/t/tokio-hotel-de.blog.cz/obrazky/18668209.jpg|סלינק| ושמישו יגיד לי שאי אפשר לראות תאומיםX_X רציני לקח לי איזה 10 דקות לקלוט שזה טום ולא ביל.. עזבו את הסיידליפ והכל... לא שמתי לב לזה פשוט ראיתי ביל 00" עזבו את הקליטה האיטית שלי אבל רציני 800 פעם עד שקלטתי .. זה היה ככה במחשבותיי..חחח *יוו איזה יפה ביל.. איזה פוזות יש לו אפילו בלי איפור איזה יפה הוא* *בוהה בתמונה איזה 10 דקות* *היי איפה השיער? בטח אסוף בתוך הכובע* *היי ממתי הוא שם ת'כבועים שטום לובש בדר"כ מחוץ למלון, הוא אמר שהוא אף פעם לא ילבש מה שהוא אומר..* *חושבת עוד כמה זמן מנסה להבין מה הולך פה..* *היי! מזה??? זה טום!! אומיגאד איזה דומים הםה אמא'לה* וזהו חחחחח הזוי הא? טוב שיתפתי.. חזרתי לשמוע אינפניטי און היי*פנטזייה* חחח איזה מאושרת אני סוףסוף יש לי את הדיסק הזה*___________* יובלות חיכיתי!!.. גוטן נאכט פוור די "כל" וואלטXD

Leb Die Sekunde

New member
תיקונים**********

*כובעים שהוא בדר"כ לובש.. הוא אמר שהוא אף פעם לא ילבש מה שהוא לובש* *דומים הם*

kushkush1233

New member
בהחלט דומים!!1

אבל לפי הסיידליפ ישר רואים שזה טום..אבל בכל זאת הם ממש דומים בתמונה הזאת :O

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif אאה גמאני ראיתי את זה בהתחלה בקטן

וחשבתי שזה ביל . ואז הגדלתי וראיתי את הסייד .. וגיליתי שזה טום אהובי