תנועות נוער - אין או אאוט

O Boy

New member
טוטאלי...

אאוט. אבל יש כאלה שאוהבים את זה - אז סבבה להם, שיהנו..

סמוראית

New member
מה אאוט בתנועת נוער../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה יכול כבר להיות אאוט בזה? שמכירים חברים חדשים? שמעבירים את הזמן עם חברים וגם עושים משהו מועיל? או שמרחיבים את האופקים...?! קצת הגזמתם אנשים... אאוט, על תנועות נוער...! (פחחח
) (שמתם לב שאני תמיד נגד הזרם?
)

dark eyes

New member
אני במועצת התלמידים

אצלנו בבית ספר זה אין מי ש"נחשב" במועצה ולו מצביעים לתפקידים שווים יותר.... אישית אני יו"ר של מוטעצה אחת מתוך 4

keren201

New member
חחח...זה נחמד..

אין כזה דבר אין ואאוט בזה..... מי שאוהב אתזה סבבה.... רציתי ללכת לזה....אבל אין כמו מדא :)

מאיה1983

New member
באמת לא במקום...

זה כאילו תגידו שללכת לצבא זה אאוט. זה חיים של אנשים. זה משהו שאנשים אוהבים לעשות (לא שצבא אנשים דווקא אוהבים לעשות...אממ). כמו חוגים. לא תלכו לחוגים כי זה "אין" תלכו לחוג בגלל שאתם אוהבים את זה. האמת ש"חוגים" זה יותר המחשה לגיל היסודי, אבל תבינו את הרעיון. יודעים מה, לקחת שיעור תיגבור במשהו : אומנות, תיאטרון,קולנוע כימיה וכ'ו. אל תתווכחו על דברים שהם מעבר לבגדים ואביזרים ותוציאו את זה לאאוט בגלל שזה לא הטעם שלכם.

kity

New member
כן כאילו דהה,

יענו מאיפה השאלה הזאת? זה כאילו כזה מזה אווט, יאא.. כפרה איזה שאלות.. פשוט אאוט בטיייייירוף!

Bluflame

New member
לא יודע מה איתכם אבל....

אני השנה נכנסתי לתנועת נוער (הנוער העובד והלומד) וזה הדבר הכי טווב שעשיתי בכל חיי אז זה ממש לא נראה לי אווט וזה ממש כיף להכיר אנשים ולהעביר את הזמן בפנאן לא להתיבש מול המחשב תחשבו על זה !

מאיה1983

New member
מסכימה איתך

תנועות נוער זה כיף וזה לעשות משהו כדיי לתרום למדינה בצורה כלשהי ואולי אם היו מפתחים את זה כמו שזה היה לפני שישים שנה אולי היה יוצא מזה משהו ממש גדול כמו שהיה בשנות החמישים שבני נוער היו ממש ממש פעילים במדינה ועשו משהו לפני שירות צבאי. זה מאוד חשוב ובטח יותר מכל היום לדבר על מה אין וואוט. ואני לא נגדכם! אתם יודעים שגם אני מקשקשת על כאלה דברים... פשוט יש דברים מעבר לבגדים וכאלה ולא צריך לפסול את זה כי זה נראה אאוט.

נכון....לפחות יש...

את אלה שכן הולכים.... לפי דעתי כל אחד צריך לעזור במשהו למדינה..... לא משנה מה.... אני לפני שנה היתנדבתי בעמותת קו לחיים, שזה עזרה לילדים חולי סרטן מוח, שיתוק ודברים כאלה.... אני רק רוצה להגיד עד כמה שזה נורא לראות אותם על כסא גלגלים, או מדברים דרך הגרון, ברגע שהם מחייכים זה עושה לך את כל היום... רק החיוך הקטן הזה שווה כלכך הרבה! היתה לי חניכה מאשדוד,שמה נעמה.... ילדה בת 9 מקסימה.... היו לה בעיות תקשורת וקשה לה ללכת.... היתאהבתי בה!!! אני מדברות כל יום,ולפעמים אני נוסעת עם המשפחה שלה לטיולים!!! אני מתה עליה!!!

מאיה1983

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

גם אני התנדבתי בקו לחיים בכיתה י'.. ושנה שעברה עשיתי מכינה קדם צבאית שזה גם סוג של תרומה אבל לא קשור לפורום. אז מי שבכיתה י''ב ומתעניין במכינות שיפנה אליי... יש לי ניסיון וידע בזה... וחוצמזה . זה נורא "אין" ללכת עכשיו למכינה קדם צבאית..

Kooshoosha

New member
בלי קשר לאין ואאוט.. להתנדב ולתרום

זה אחד הדברים המבורכים שאפשר לעשות כדי לעזור לאנשים שצריכים. גם אני התנדבתי שנה שעברה ב"קו לחיים", דרך מגמת מנהיגות בבית ספרי, וזה אחד הדברים המדהימים שעשיתי. להיות עם ילדה חולת לוקמיה, לשחק איתה ולבלות איתה.. לדעתי, כל אחד צריך לנסות ואולי הוא גם יהנה. מה שבטוח- הוא יצא מסופק מהתרומה האדירה שלו. גם בתנועת נוער יש התנדבות ותרומה למדינה- לכן לדעתי זה אין!! (ואז מה אם אני לא אובייקטיבית..
) תנסו לפעמים להסתכל על החיים מעבר ל"אין ואאוט".. אולי יצא מזה משו. לקטלג בטח לא מועיל כל כך. יעל.

e-shfiyut

New member
../images/Emo45.gif סופר-אין!

|אייקון של סופרמן עם שרוך בחולצה!|

למעלה