תנועות נוער - אין או אאוט

Tapuda

New member
טוב את השאלה הזאת

כל אחד עונה אחרת!!! ובאמת פרחות אין לכם על מה לענות פה כי אצלכם זה משהו אחר ואצל אחרים זה משהו אחר! נגיד פעם בשנות השישים זה היה ממש אין כאילו מי שלא היה בתנועת נוער הוא היה אאוט!! ובאמת אני כבר בנוער העובד יותר משש שנים ואני ממש נהנהת וכל אחד חושב על זה אחרת זאת שאלה רטורית לגמרי! וסליחה אבל יש פה פרחה שחושבת את עצמה!!! אז מותק תירגעי כי תנועת נוער זה אין לאללה!!!

kity

New member
נו טוב צודקת..../images/Emo13.gif

תנועות נוער זה אייייייייין

Frenzi

New member
דוגרי אאוט, עדיף לחיות בבועה

מוקדש לכל הכחולונים

אין בטוח !!! ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif מה אתם בסדר ?

אני חניך בתנועת הנוער העובד והלומד כבר שנה ... אני מדריך שכבת ד' ואיזה אחד הדברים הכי פצצתים שיש ... אצלי בעיר (בית שמש) יש הרבה תנועות נוער והרבה אנשים הולכים ... יש לכם את: הנוער העובד והלומד הצופים עזרא בני עקיבא בית"ר... ועוד ... רק בחרו את התנועה הרצויה ותהנו במידה מלהיבה !!! בברכת הנוער העובד והלומד עלו והגשימו אביחי עוד מדריך באימפריה הבית שמשמית

אין

מה עדיף,לשבת בבית בתוך בועה או עם אותם 3 חברים טובים או מיליון אלף חארות כל הזמן, או לצאת ולעשות משו, ולאו דווקא בקטע פוליטי? לצאת לטיולים, לסמינרים לפגוש אנשים חדשים, להכיר קצת מעבר לחברה ה"רגילים" שאיתם אתם נמצאים. וכמובן יש את הקטע היותר מעשי, אבל זה לא חובה ולא מתאים לכל אחד, במילים אחרות-תנועה זה לא בהכרח מהפך פוליטי כמו שראיתי שכמה אנשים כתבו, זה עצם ההווי הקבוצתי/קיני (סניפי)/תנועתי...

אין כמובן!

תנועות הנוער מעולם לא היו אאוט! כל מי שבאמת מבין מהחיים שלו יודע שתנועות נוער הם ה-דבר. מי שמעדיף לבזבז את הנעורים שלו בישיבה מול הטלויזיה או המחשב- לא יודע מה הוא מפסיד!

למעלה