תנו באן ל- poker

mgre

New member
תנו באן ל- poker

יש לו WH, aimbot, ספיד האק, הוא גם יורה דרך קירות... בשרת השני connect 213.8.192.246:27032 ; password 511 שימו עוד אדמינים בבקשה.. אני בעד רן לאדמינות

Apoca Lypse

New member
סתם שאלה :p

למה רן? שלומי תבדוק באתר(אם יש אפשרות כזאת) מי משחק הכי הרבה

mgre

New member
כי רן

*סוס *מכיר את כולם *משחק הרבה *דוס

Apoca Lypse

New member
חוץ מהראשון עם הכל אני מסכים XD

אל תיעלב רן אני חושב שאני קצת יותר טוב ממך XP

corvitol

New member
אמממ

זה תלוי יואל,אני הורג אותך הרבה פעמים,וגם אתה...אל תשפוט בעצמך מי יותר טוב

elerock

New member
זה ממש לא קשור

לא שופטים שחקן לפי תוצאה... אולי הוא נותן Cover סוס ובכך הוא מגן על כול הקבוצה שלו? אולי הוא לא מכיר את המפה? או לפחות לא כמו היריב.. רוב הקיהילה משחקת לבד לוקחים AWP והורגים כמה שיותר בשביל התוצאה.... או AK רימונים והכול והולכים לעשות RUSH לבד... או סתם להתקמפר סתם(לא בשביל להגן על הבומב או על החברים...) כול אחד פה רוצה את הפצצה לעצמו ושהוא מקבל אותה הוא מחכה לכולם שילכו ראשונים ואז הולך... נכון המטרה היא להטמין פצצה בטרור...אבל המטרה היא של כול הקבוצה ולא של מי שהפצצה אצלו..

Apoca Lypse

New member
יש לך מזל שאמרתה הרוב

אני אישית משחק למטרת המשחק כלומר אם אני טרור להתמין פצצה או לחפות על המתמין ולעזור לו אחרי ההתמנה ואם אני CT אני מגן על אזורי הפצצה ואם נגיד הרגתי את ההוא עם הפצצה אני מתקמפר עליה למה אני לא צריך שיבוא טרור יקח אותה ואני בינתיים בצד השני של המפה

elerock

New member
לא בוא נגיד תכלס

מה הייתה עושה לי עם הייתי מכליל? תחשבו טוב על מה שאתם עושים\אומרים...

KillerA

New member
../images/Emo4.gif

" כול אחד פה רוצה את הפצצה לעצמו ושהוא מקבל אותה הוא מחכה לכולם שילכו ראשונים ואז הולך..." מה אתה מצפה? שיילך ראשון? ואם יש איזה קאמפר שם? אז הוא ימות וחלק יצליחו לברוח ואז ייצתרכו לעשות סיבוב שלם וזה ייקח זמן והCT פשוט יכולים להתקמפר שם
זה שהולכים אחרונים זה יכול להיות ההבדל בין לנצח ולהפסיד

למעלה