תנו באן ל- poker

elerock

New member
חיזוק עצבני!

elerock

New member
אני יחזור שוב

טרור מטרה:לפוצץ את A\B לא משנה כמה מתו לא משנה כלום! CT מטרה:לשמור על A\B מלהתפוצץ ולשחרר חטופים!

KillerA

New member
../images/Emo41.gifתשובה לך ולמור

אני מדבר פה שכולם הולכים ביחד זה עם הפצצה צריך להיות מאחורה אבל העיקר שזזים בייחד למטרה אם כולם מחכים שזה עם הפצצה יילך ראשון ברור שזה גרוע

elerock

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

צריכים לתת לו COVER!!! ככה שאם הפצצה נופלת זה מושך זמן למצוא אותה וכולם רבים אליה וזה הורס את הקרב...

KillerA

New member
מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אבל אם יש מערב שוטרים מקדימה והם יזיינו חצי קבוצה מה אז? כולם מתפרצים פנימה ונשחטים?!?!?

elerock

New member
COVER

טרור הולכים דרך B נגיד כול ה CT בטנל... אחד עם סניפר וכול השאר מגנים על הכניסה..מגנים אחד על השני יענו... אחד עושה עיקיף וסוגר עליהם עכשיו הוא הורג כמה שיותר והם יוצאים מה התקמפרות ההוא עם הסניפר הורג חלק ואז עושים RUSH וכולם נכנסים ל טנל...פשוט מאוד

elerock

New member
בחיים האמתים מבאים טנק או משהו כדי לפוצץ הכול

אבל זה משחק לא החיים האמיתיים...

PinKy The KiNg

New member
תאכלס אני יכול להיות אדמין

סוס -זו חיה קרובה לחזיר ,וגם אני נחמד ,יעני משחק בסדר + אני מכיר את כולם *משחק הרבה
אם מובטח לי אדמין ,אני יחזור בתשובה,אביתר ילמד אותי תורה ומור חבל עליך ואתה מור בכלל לא מתאים להיות אדמין כי אתה לא יכול להגיד לאנשים ברמקול כלום כי אתה לא יודע לדבררררררר

PinKy The KiNg

New member
אני רונה שילד ? פעם אחרונה שקניתי שילד

זה היה במפה של הצללפים שאתם יורים כמו אפסים על הההתחלה אז קניתי את זה ואחד אחד אכלתם בראש ואם אתה לא מדבר על זה אז פעם אחרונה שקניתי הייתה מזמן ושקניתי אתה קנית גם .

maxtv

New member
אתה יותר מפגר ממה שחשבתי ../images/Emo4.gif

"זה היה במפה של הצללפים שאתם יורים כמו אפסים על הההתחלה אז קניתי את זה ואחד אחד אכלתם בראש" על ההתחלה?! מה חשבת נחכה לתקופת קטיף
שיגעתתתת אותי ...אני יורה בך ואין מה לעשות נגד זה :| קיצר בוט, תפרוש לגינדיס

למעלה