תנו טיפ וזכו במאות שקלים ב-

תנו טיפ וזכו במאות שקלים ב-../images/Emo43.gif

שלא יקרה לו כלום בתור הורים, חשוב לנו יותר מכל שדבר לא יקרה לקטנצ'יק שלנו - אנחנו נשקיע במוצרים הכי יקרים, נקרא את תוויות המידע על כל דבר - וכמובן נחפש את תו התקן
בואו לספר לנו על הטיפים שלכם לשמירה על סביבה בטוחה לילדיכם - להמלצות המושקעות ביותר ימתינו Gift Card-ים על סך מאות שקלים מתנת מכון התקנים
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=158033802
טובעים בים המידע על תביעות נזיקין? אם אתם כבר מבולבלים מכל המידע על התנהלות ותביעות מול ביטוח לאומי, אבדן כושר עבודה, תביעות עקב תאונות בכלל ותאונות עבודה בפרט ועוד - עורכת הדין מתחום הנזיקין, הגב' אלונה בן יעקב, תגיע להתארח היום בשעה 17:00 בפורום פיברומיאלגיה ו-CFS. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=672&MessageId=157969122
הייעוץ הוא בשבילי מורים יקרים, מחפשים דרך להתקדם לניהול
מתקרבים לגיל הפנסיה וזקוקים לייעוץ
בואו לשאול הכל על זכויותיכם - ד"ר ניצן ברוק, מנכ"ל ובעלים של "המכון למימוש זכויות מורים" יגיע לפורום היום בשעה 19:00 לייעץ לכם
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=352&MessageId=157979496
איזה שיר שיחק אותה ובענק השנה
2011 מסתיימת ואתם בוחרים את השיר הטוב ביותר של השנה
איזה שיר נתקע לכם בראש לשבועיים? איזה שיר לא יכולתם להפסיק לזמזם? בואו להצביע ואולי תזכו בפרסים מדהימים במיוחד, כמו למשל טיסה לברצלונה
http://www.tapuz.co.il/minisites/100fm

NyaPrawr

New member
עוד שבוע פחות יום יש מפגש! D:

גבי קבבי, תכתבי כאן את מה שרשמת בסמס לכולם.
איך מפתחים את נושא ה״סרט אימה״? כולם עושים זומבים וערפדים? מחלקים דמויות ותפקידים?
יש מאפרים, או שכל אחד מאפר את עצמו? איזה איפור? מישהו קונה דם מלאכותי ותחבושות וכו׳ או שכל אחד דואג לעצמו?
מתארגנים בסוף ללכת יחד מהסנטר? מתי \איך\ מי. מתגעגעת ומחכה!

MacabreDoll

New member
תשובות מרובות! ובקשה מכן

1. קודם כל פרטו בבקשה איזו דמות תרצו לגלם במפגש
2. בנתיים יש 3 גולשות שמוכנות להתנדב לעזור באיפור כולל אותי. רצוי להביא מייקאפ משלכן! וגם איפור הבתאם לדמות. אני מתנדבת להביא דם 3. תחבושות וכ'ו אפשר להשיג בזול בסופר פארם 4. בעל הסטודיו נתן לנו חצי שעה בונוס לפני זמן הצילומים שנוכל לבוא להתארגן בו לפני, תראו שזו תהיה באמת חצי שעה אחרת יחייבו אותנו בתשלום נוסף! בקשר להליכה קבוצתית מהסנטר אני חושבת שמרווה אמרה על זה משהו

Blue Emptiness

New member
כן כן! שימו |לב
*|

חשבתי שאגיע מהסנטר ישר לסטודיו אבל אני לא בטוחה עדין, כי ככל הנראה אלך קודם לת"מ לקנות שטויות. אבל! אני ממליצה לארגן קבוצה מהסנטר שתבוא ביחד, לכל מי שלא יודע איך להגיע. אני בטוחה שיש מספיק שיגיעו מהסנטר, מישהו מתנגב לאסוף את כולם? (מישהו שהיה בפעם הקודם ויודע אךי מגיעים, מן הסתם...)

NyaPrawr

New member
חחחחח מישהו מתנגב

סליחה, הייתי חייבת. בכ״מ אם לא אלך לתחנ״מ אני גם אבוא דרך הסנטר.

MeshiNS

New member
רשום באיוונט איך לבוא מהסנטר..

רוב הסיכויים שאני אהיה בת"א בבוקר אז אני אבוא ישר לסטודיו (ב-1 וחצי) אז תצרו איתי קשר מי שרוצה לבוא בול בזמן...

NyaPrawr

New member
שמישהו יהרוג את הסינמה סיטי@%&#%^&

כבר שבוע מנסה לתפוס כרטיבים למשימה בלתי אפשרית בVIP. לא יודעת איזה משימה הם עושים בסרט, אבל אני מבטיחה לכם ששלי הייתה יותר בלתי אפשרית

MacabreDoll

New member
מוסיפה שמן למדורה $%%^#$

לפני שבוע רציתי לקחת את אחי לרוע שבפנים בדקתי בגוגל איפה יש, נתן 3 תוצאות ובכולן (גם בוואלה וגם באתר הרשמי של הסינמה) אמרו שיש רק בסינמה ברשל"צ ב22:50 וב01:00 אז נסענו עד לפאקינג חור והקופאית אומרת יש רק ב1, הייתם צריכים לבדוק באתר תעדכנו את עצמכם יא רבאק!!
*קלצ'ניקוב*

MacabreDoll

New member
התפקדות מפגש+מה אתן מביאות

+ בתור איזו דמות אתן באות? + איזה אביזרים נלווים אתן מביאות? אפשר להביא גם אביזרים שלא קשורים רק לדמות שלכם, אני למשל מביאה גרזן + באשר לאוכל, גבי הציעה שכל אחת תביא שתיה/משהו לאכול וככה לא יחסר + מי מתנדבת להביא צלחות וסכום חד פעמיים? + ומפות ניילון שלא נלכלך כלום?

Blue Emptiness

New member
+ מישהו יודע היכן להשיג שיני ערפד?

או לחילופין אם יש למישהו שהוא לא צריך.
אני מתכננת על להיות ערפדית, לא משהו רציני, אבל בסגנון החי-מת. אגב, משפחת אדמס זה אחלה רעיון, נגיד! אנסה להכין הרבה אוכל כי גבי אצלי ביום לפני, בטח אכין משהו מתוק ומשהו מלוח כמו פסטה או פשטידה. :) + אלך לקנות בראשון בבוקר שתייה וחטיפים, ואחפש מפות/כלים חד פעמיים וכו', אבל רצוי שיביאו עוד אנשים... אין לי ממש אביזרים מתאימים, אני מקווה שאתקל במשהו לפני, אבל מתכננת להכין דם מזויף ואולי לקנות גם מזרקים ודברים בסגנון~

MeshiNS

New member
אני אוכל להתלוות לקניות ביום ראשון:)

אני בתל אביב מהבוקר אז לא תהיה לי בעיה להשתתף במחיר ^-^

Blue Emptiness

New member
מעולה, אז אדבר איתך במוצ"ש!

בעיקרון נגיע בסביבות 12 ואני חושבת שנרד ישר בת"מ~

NyaPrawr

New member
אוליייייייייייי ם יהיה לי זמן וכסף מיותר,

אני אזכור להכין קצת אביזרי סטימפאנק ולהביא אותם יחד איתי. אבל זה בעייתי, כי אני כנראה ישנה אצל מרווה בסופ"ש ולסחוב את זה כל הדרך לצפון ובחזרה היה מבאס >< אני לא החלטתי עדיין איך אני באה, בונה על זומבי מתקדם, כזה עם שימוש נרחב בלטקס נוזלי ודם ירקרק. אבל הכל תלוי, כמובן, באיך השיער שלי יסתדר (ובאם אפקט יחליטו לענות לטלפון לפעמים!). אם לא יצא לי זומבי, אני אהיה מגרשת שדים, או לוליטה מלחיצה, הכל תלוי ב"אעאאעההעאעהההה אין לי נעליים!!!!!!!!!!!!!!1111" אגב, למישהי יש נעלים יפות להשאיל לנערה במצוקה? >;

NyaPrawr

New member
הייתי בפוראבר 21!

היה אדירררררררוש. לא קניתי כלום, בגלל התור בקופה, אבל המחירים ברצפה. טיהיהי. אושר

למעלה