תנו טיפ וזכו במאות שקלים ב-

הההייייי זוכרים אותי? אני פה לייעוץ שיער ^^

אז שילוב של נסיבות כאלה ואחרות הביאו אותי להחלטה להפסיק להתעלל בשיער שלי. למי שלא יודע - הסתובבתי מלא זמן עם ורוד בשיער, שלעצמו לא היה כזה רצחני לשיער כי הייתי צריכה לחמצן רק פעם אחת ובורוד אין חמצן אז זה לא כזה נורא. אח"כ צבעתי עוד פעמיים לאדום עם צבעים של סופרפארם שכן מכילים חמצן. זה מה שהרג את השיער שלי סופית, וכאילו כדי להכעיס האדום החזיק איזה שבועיים על הראש שלי לפני שדהה סופית. כרגע מה שיש לי על הראש זה ורוד פוקסיה באזור של העורף איפה שלא דוהה, ואדום - כתום דהוי עם כמה פסים של בלונד מקדימה איפה שדהה בשילוב שורשי ענק מפלצתיים. אני לא רוצה לחמצן יותר. אז עלה לי רעיון כזה: אני אקנה אדום, אבל כזה לא טבעי, כמו מאניקפאניק ולה ריצ' וזה ואני פשוט אצבע אותו על הראש. הניחוש שלי הוא שבחלקים המובהרים הוא יתפוס אדום, ובשורשים שייצמחו הוא יהיה אדום עמוק כהה כזה, שזה הצבע שאני שואפת אליו. האם יש הגיון בהימור שלי? זה עשוי לעבוד לדעתכן? האדום ייתפוס על שיער לא מחומצן? כאילו, ברור שהוא לא יהיה אדום פסיכוטי כמו שהוא אמור להיות, אבל זו גם לא השאיפה שלי. אני רוצה אדום עמוק כזה כמו דם ורידי :) (הטבעי שלי הוא חום בהיר - שטני) והאם יש למישהי המלצה לאדום מוצלח שמחזיק לנצח נצחים? (צבעתי עד עכשיו באטומיק פינק של ספיישל אפקטס ככה שהסטנדרטים שלי מאוווווד גבוהים) אין לי בעיה לצורך העניין להזמין מהנט. מלאן תודות!

MeshiNS

New member
אם הטבעי שלך זה חום הצבעים האלה לא יתפסו...

רק צבעים עם חמצן... אני לא שמעתי על אדום שיחזיק לך לנצח,גם צבעים שמעורבבים עם חמצן תצתרכי לחדש כל פעם. הפתרון היחיד זה לטפל בשיער כמו שצריך,להשתמש במסיכות ושמן ולא להשתמש בהרב פאנים\מחליקים....

MissVanity

New member

לא כ"כ הבני לגבי האוכל.. אפשר להביא פאי תפוחים? אני באה בור מישהי שנרצחה.. יש לי גם עירוי מבית חולים, אביא איתי אולי זה יתאים למישהו :)

למעלה