תנו כבר לדורבן את המיליון ונסגור את הבאסטה

ingel

New member
תנו כבר לדורבן את המיליון ונסגור את הבאסטה

האירוע:גמר האם באמת מישהו חושב שיש סיכוי למישהו אחר לחטוף את המיליון מהדורבן? לפי כול הסקרים מתחילת התוכנית הדורבן מוביל בפער עצום על המתמודדים האחרים. די כבר להתעסק בזוטות. חוץ מזה כשהדורבן מדבר על אשתו כולי נמס.הוא ממש אוהב אותה הלוואי עליי שאחרי 30 שנה יהיה לי משהי כמו שיש לדורבן.

את לא באמת רוצה בעל כמו יוסי

יש לך מושג כמה האישה הזאת סובלת? היא כמו העוזרת בבית.. הוא לא עושה כלום, לא כלים, לא ספונג'ה, לא נקיונות, לא בישולים, לא כביסה.. אני לא יודע מה בעלך עושה בבית אבל אם זה מה שאת רוצה דיינו

MEYTAL 14

New member
גם אבא שלי לא עושה את זה.. אז?

עדיין אבא שלי בעל מדהים. גברים לא צריכים לעשות דברים כאלה, הגברים צריכים לעבוד, ולהתייחס יפה לאישה. נקיונות ובישולים אלו העבודות של הנשים

איפה את חיה? בטקסס שנת 1960?

מה זה גברים לא צריכים לעשות דברים כאלה? היום נשים עובדות! אם תמשיכי בגישה הזאת בעלך לעתיד בטח לא יעשה.. את חושבת שאמא שלך מאושרת מזה שהיא כמו פיליפינית בבית?

Princess Galush

New member
את אמיתית?

אני עדיין מתקשה להאמין שיש אנשים שמחזיקים בדעות כ"כ פרימיטיביות כיום, ועוד בנות צעירות ולא מהדור הישן או משהו.. אין לי מה להגיד לך, רק שאני חושבת שזה עצוב מאוד שאת חושבת ככה.. זה באמת העתיד שאת מאחלת לעצמך?!

MEYTAL 14

New member
כמובן שאני מדברת רק על נשים

שלא עובדות! אז מה כבר יש להן לעשות בבית? אמא שלי, שהיא לא עובדת, עושה את זה אפילו מתוך כייף.

../images/Emo41.gif ובכן, אסביר לך:

אתה כותב דברים על אשתו של יוסי כאילו אתה גר איתם, וזה ממש לא בסדר. אני משוכנעת שאשתו מאושרת. למרות שבעלי בהחלט עוזר ואנחנו שותפים בכל דבר, כשאמרתי לבעלי שילמד מיוסי התכוונתי להומור, ולכך שיוסי לא חושש להפגין בפני כל עם ישראל בשידור את אהבתו לאשתו (לעומת בעלי הביישן).

naty18

New member
תגידו..בלי אהבה או שנאה ליוסי...

מה עם הוא היה מסרב להצעה של ארז טל להיכנס לבית? נכון אני מכירה אנשים שאוהבים אותו בבית אבל עם כל הכבוד יש בבית אנשים שלהם באמת מגיע לזכות...פשוט רואים את ההתמודדות שלהם עם מצבים וכל מה שקורה בבית וזהו..מסיקים מסקנות ומי שבאמת יהיה ראוי להגיע לגמר יגיע, נראה לי מיותר כל הקטע של המחנות..הבובליל נגד א' או נגד ב' או ג' או לא יודעת מה נ.ב אני מכירה כמה חברים שאמרו לי שאם יוסי הולך הביתה אז הם מפסיקים לראות ואני אומרת - נו באמת...יוסי הוא כולה עוד אדם בישראל, הפכו אותו למלך או אני לא יודעת מה, נכון הוא לפעמים מביא אותה ביציאות וצחוקים אבל מעבר לזה הוא נראה לי איש משפחה פשוט, קשה לי להבין את כל הרעש שעשו ועושים סביבו, נראה לי אפילו הוא לא יתרגל לכל הרעש שיהיה עליו אחרי שכל האח הגדול יגיע לגמר ויסתיים

ingel

New member
אמרת את זה-איש משפחה פשוט

זה מה שהאנשים אוהבים לראות:פשטות,אמת,הומור. זה מה שיש ביוסי.הבנאדם מקסים-ואי אפשר להתכחש לכך!

naty18

New member
אני לא נגדו חלילה..לכל מעריציו

סה"כ זאת הדעה התמימה שלי עליו, הרי חוץ מזה שמראים אותם (את כולם) כמעט 24/7 אני לא מכירה אותם אישית, לא את האופי שלהם ולא כלום, רק איך שהם על המסך, אם הם מתנהגים בטבעיות שלהם כמו במציאות - מה טוב, אני רק אומרת שלפי דעתי יהיה להם מוזר ויוסי למשל הוא אומנם יודע שאוהבים אותו בגלל שהרבה פעמים היה בהדחה והשאירו אותו אבל כשהוא ייצא ויחזור לחיים שלו זה יהיה לו מוזר שאנשים יזהו ויתחילו לעצור אותו ברחוב ולדבר איתו (ואני לא מדברת על אלה שכבר מכירים אותו אישית, יותר אלה שראו אותו רק בטלויזיה) בקיצור כולי תקווה שכל הדיירים לא ישתנו אחרי שייצאו מהבית כי כל אחד מעדיף מישהו/י מסויים בגלל איך שרואים אותו/ה בטלוויזיה, פשוט יהיה חבל לראות שהשתן עולה לראש בגלל כל הרדיפה והפרסום (שלפעמים עוזר אבל לפעמים גם יכול להרוס) זהו.

למעלה