תנו כבר לדורבן את המיליון ונסגור את הבאסטה

rebecca121

New member
אז ככה

לא ראיתי עוד תוכנית ראליטי שמישהו כמו יוסי השתתף בה, בן אדם מבוגר,כול הדמיות שיש בבית ראינו כבר בהישרדות ובשאר תוכניות הראליטי יוסי מביא משהו חדש ,מרענן ומצחיק בגלל זה אנשים אוהבים אותו

MEYTAL 14

New member
עם כל אהבתי ליוסי, לאון ייקח את המליון לצערי.

ואני כמעט בטוחה בזה..

naty18

New member
יכול להיות אבל בינתיים אף אחד לא יודע

ולפי דעתי...את הכסף יכול/ה לקחת דווקא זה/זאת שהכי פחות צפוי שייקח/תיקח...אבל יכול להיות שאני טועה

no nick 1989

New member
הצבוע הזה לא יקח את המליון.

רק יוסי בולביל יקח. כמות האהדה שיש ללאון לא מתקרבת במעט לאהדה ליוסי בובליל.

ingel

New member
איפה לאון ואיפה בובליל

לאון מקום שני באהדת הקהל בפער עצום מבובליל. לאון בחיים לא יקח את המילון מהסיבה הפשוטה שהוא חביב לא יותר מזה,לעומת יוסי שהוא מלך. מה לאון עושה-שר ורוקד בחוסר כישרון כול היום? לעומת בובליל שמוציא פנינות ומצחיק. בובליל לוקח.חותם על זה(אלא אם כן הוא לא יעשה טעות קריטית).

איתי בל

New member
לאון יותר כשרוני מיוסי

תכלס... יוסי יודע לדבר רק בחרוזים ולא הרבה יותר מזה כבר שבועות שלא קרה משהו מצחיק איתו חוץ מלהיתקל בזכוכית... שזה לא כזה פלוס מיוחד יוסי יזכה במיליון ויחזור לחייו לאון עלול להוציא מזה קריירה

ingel

New member
קריירה עלובה בתור מנחה

בערוץ נישה לחצי שנה ואז יעלם וישכח. סליחה אבל אני לא מבין מה כשרוני בו. הילד לא שר מספיק טוב ולא רוקד מספיק טוב ובטח לא מצחיק כול כך. הגימיק היחיד שיש לו הוא זה שהוא הומו נשי.אבל אם תביא עוד הומו לסוויטה ולאון יתחיל למצוץ לו אז אהדת הקהל תרד. מה לעשות רובינו עדיין מתחסדים.

איתי בל

New member
רובכם ילדים בני 12 שמתלהבים מחרוזים

לאון דווקא שר טוב מאוד ויש לו הרבה כריזמה והוא יכול להיות טלאנט מאוד מוכשר אולי הוא ישכח אחרי התוכנית אולי יעשה איזה תפקיד עלוב סטייל קפון ואולי יצליח מאוד אבל כן יש לו סטאר קוולטי... יצליח או לא זה כבר משהו אחר יש הרבה אנשים עם כשרון שלא הצליחו ויש לא יוצלחים שכן הצליחו... ראה יוסי בובליל שיהיה לו בהצלחה

MEYTAL 14

New member
אולי כמות האהדה ליוסי גבוהה יותר, אבל להזכירך

לא כל מי שצופה בתוכנית בהכרח מצביע. ותאכלס, רוב המצביעות אלו ילדות בנות 12, והן מצביעות בדר"כ לאליל הנערות, הבחור הכי חתיך.. ולאון הוא כזה שכל בת שתיים עשרה תגיד "איזה חמוווווד" ותסמס לו. אף בת 12 לא תסמס ליוסי..

jaycom

New member
אז עד עכשיו

הילדות בנות 12 כן הצביעו ליוסי? הבנאדם מטחנת אסמסים.. זה הרי ברור שכל הזמן שמקריאים את התוצאות הוא הבטוח שנשאר וכולם יודעים את זה.. בדומה לישראל בר און בכוכב נולד. לא משנה כמה ידברו על ליבי, זה שקוף כמה ישראל יזכה.. יוסי לא רואה אף אחד ממטר.

איתי בל

New member
לא את לא קוראת ילדות בנות 12 נכון

יותר נכון להגיד שהן מצביעות למי שפופולארי מי שמגניב מי שהרוב אוהבים יש פחד להיות שונה יש פחד להיות בעל דעה משלך הרבה מהאנשים שאוהבים את בובליל ראו שכמה אוהבים אותו נסחפו אחרי זה ואחר כך מצאו סיבות שלהם לאהוב טיפשי יותר או טיפשי פחות אבל הפופוליזם הזה כן יגרום ליוסי לנצח גם בקרב קהל ילדות בנות ה12 אפילו בעיקר

../images/Emo2.gif הנה טבלת ההימורים ../images/Emo26.gif

לפי זה אינה בגמר וצבר ושפרה ירדו משבוע שעבר.. ההפקה הביאו 4 אנשים וכבר מהיכרות ראשונית אפשר לראות שאף אחד מהם לא ממש מאיים על יוסי. ותאימו לי שהם יכלו למצוא אנשים מצחיקים שיתחבב על הצופים..

jaycom

New member
עזבו את אינה

הטבלה באמת חרטא ברטא.. הכי מצחיק שעפ"י הטבלה הזאת לחגית יש סיכוי יותר גדול מאיתי.. חחחח נו באמת.. זה לא שחשבנו שלמישהו מהם יש סיכוי.. אבל בחייאת ראבק, חגית?? מי יתחבר אלייה, גרגמל? חח ויש לה סיכוי דומה לזה של ונסה ושפרה...

לחגית יש יותר סיכוי מאיתי כי היא חדשה

והיא עוד יכולה להפתיע.. הטבלה הזאת משתנה מדי יום וכרגע חגית עדיין לא עשתה כלום בבית אבל אולי יש לה שפנים בשרוול? את איתי אנחנו כבר מכירים.. את חגית עוד לא, מה? לא נראה לי שהיא תמשיך להשתזף כל היום?!

למעלה