תנו לי לספר לכם סיפור...

motib4

New member
תנו לי לספר לכם סיפור...../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

היה היה פעם פורום בפורטל מפורסם. (
) הייתה בו קהילה קבועה ומגובשת והם אהבו הרבה דברים, אבל דבר אחד יותר מכל: התאומות אולסן.
הם דיברו, צחקו, דנו, כעסו, רבו ומה לא
הגיעו חדשים, עזבו ישנים, נשארו ישנים וחדשים... הגיע היום והפורום חגג חצי שנה להקמתו.
היום הזה הוא היום!
שרשור

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

לפורומנו הע-נ-ק
שיהיו עוד הרבה הרבההההה ימי הולדת של חצי שנה לפורום
ושכולנו תמייייייד תמייייייד נהיהי הכי מגובשים מכל הפורומים
אוהבת את כווווולכם

Bla©k ¢At

New member
הברכה שלי: ../images/Emo15.gif

מומולדת לפורומ מומולדת לפורומ מומולדת לפורומ מס´ 471 מומולדת לפורומ! את תותח אין אין עליך את הגדולה מכולן להתעורר כל יום אחר הצהריים ליד אולסן אחת או שתיים להסתובב בחוצות העיר להכריז "אני אולסן טווין"! לנהוג במכונית בצבע כחול, ולשיר שירי אולסן ושלום... פורומ פורומ פורומ זקנ וממכרררררררר אני אוהבת אותך המון הוו פורמי הפורומ! מי אמר אולסן ולא קיבל? מה אני? אולסן?! מזל טוףי!!! לפורום היקר וממכר שלי!!!!! אתה הפורומ הכי מ ע ו ל ה, מקסימ, ממכר, חמוט שיש בתפוזתיפש, ושתדע: ברגע שאני נכנסת לאינרטנט, דבר ראשון לפורום הזה! אז, תמשיך לגדול, לצמוח, ולהוות קהילה כ"כ(או ח"ח?!) גדולה וחמימה לכ"כ(=ח"ח) הרבה אנשושים!!!!!! אוהבת כ"כ(=ח"ח) אלונע ונ.ב.- קבל ח"ח!!!!!

T N T girl

New member
פורמו´ש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo187.gif

ע = נ = ק לפורום הכי ע = נ = ק = י
הפורום הכי ממכר והפורום הכי מגובש ב = ע = ו = ל = ם זה הפורום של ה
אולסן ב
הפורום הכי אהוב שילי
אני אוהבת את כולכם הכי בעולם
איזה מרגש
חצי שנה לפורומו´ש
|

Mandyִ

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

אני לא יודעת כמה זמן אני בפורום הזה, אבל אפשר לראות בהחלט שזה הפורום הכי פעיל, כיפי ומגובש מכל הפורומים שביקרתי בהם!
נרים
לעוד חצי שנה מלאה בהודעות, משחקים, סקרים, תמונות ואנשים חמודים...
התאומות אולסן

Mandyִ

New member
ושכחתי משהו

שהכנתי לפני כמה זמן והעלתי אותו אבל אף אחד לא שם
אז הנה

karin agajany

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo138.gif../images/Emo49.gif, נ"ש, אמא שלי

היום קנתה לי את שני הספרים האחרוני של SWEET 16: 4 - getting there, ו-5 - starring you and me!!!!!!

Bla©k ¢At

New member
מנדי../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

מצטערת, אבל רוב הפורום צעיר מידי ל
ו

Mandyִ

New member
מוטי,אלונה ומי שרוצה לראות משהו יפה

מוטי- עשיתי את זה על דף, עם פייטים וצילמתי את זה במצלמה דיגיטלית...הרבה עבודה! וזה שרד עד שאחי הקטן בא...
אלונה- את צודקת...נוותר על ה-
אולי נסתפק בהרמת
?
שימו
למה שהכנתי
התאומות בגיל 15 והיום...נכון שהן נהיות יפות משנה לשנה?!

rahelm

New member
וואו מזל טוב לפורום!!!!!../images/Emo137.gif

חנוכה שמח לכולם היום נר ראשון אז חג שמח לכולם!!!

האמת? לא! ממש אבל ממש לא...

שהן היו בנות בנות 15 הן היו פי מיליון אבל פי מיליון יותר יפות ושהן היו בנות 14 עוד יותר... אשלי בערך אותו הדבר היא חמודה אבל לא מהממת כמו שהייתה בגיל 14-15 ומרי-קייט מרי-קייט השתנתה לרעה אבל ממש לא יודעת הפנים של התכווצו יש לה פנים רזות כאלה ודי מבהילות אני לא באה להכעיס אבל בגיל 14-15 היא הייתה ממש פצצה אפילו יותר מאשלי ועכשיו לדעתי היא נראית זוועה אני לא אומרת שאני נראית יותר טוב אבל בניגוד למה שהיא הייתה והיא הייתה פצצה שחבל על הזמן היא כבר לא כזו יפה אפילו קצת מכוערת יש לה פנים כמו של זקנה כאילו עם קמטים וזה לא יפה... ועכשיו בטח יתחילו תגובות כועסות אבל מה לעשות זו דעתי... התאומות השתנו ולא לטובה גם מבחינת האופי הסרטים והמיסחור וזו הסיבה העיקרית שהפסקתי להעריץ אותן לא פלא שהן נחשבות לילדות הכי עשירות בעולם אם כל המסחור הזה עוד מעט יוציאו מחשבים וטלפונים על שמן ואנשים יבזבזו טונות של כסף בגלל שכתוב על זה את השם שלהן אני לא אומרת שקטנטנות והמורדים ובריטני הם לא ממוסחרים אבל לפחות בצורה שווה נגיד ספר זכרונות אז יש שם מלא תמונות של זה וכאלה ולא כתוב רק את השם אז זה הרבה יותר שווה לבזבז על זה כסף מאשר על סתם שם וגם השחקנים של קטנטנות והמורדים משחקים הרבה יותר טוב אבל הרבה יותר טוב שלא כמו התאומות הם עברו אודישנים להתקבל וגם יש להם קול פשוט מהממם פשוט מדהים במיוחד לקמילה ובנחמין למרות שאני אוהבת יותר את פליפה וגם בריטני שרה יותר יפה מהן זה בטוח למרות שלבריטני אין את הקול הכי יפה אבל בטוח יש לה קול יותר יפה משל שתיהן ושוב אני לא באה להכעיס אף אחד אני רק אומרת את דעתי שהן היו במותק הילדות התחלפו ובטובות השתיים הן היו הכי מתוקות... טוב יאללה ביי

rahelm

New member
זאת לא תמונה של אשלי מלפני שנה וחצי

זאת תמונה מלפני חצי שנה בערך אני חושבת שהן נעשות עם הזמן יותר ויותר יפות!!!!!!!!!!! תראי בתמונות של הסרט כשברומא איזה יפות הן!!!!

למעלה