תנו לי לספר לכם סיפור...

Super Keshet

New member
ל"קמי המהממת" ולכולם! ../images/Emo142.gif

אני יודעת שלא באת להכעיס, וכאילו אני מסכימה איתך לחלוטין, אבל את חושבת שזה הכרחי לבוא ולהסעיר כאן את הרוחות? את חושבת שהאנשים בפורום יהיו עצובים אם לא תקללי או פשוט תגידי דעה לא משהו עליהן, כאילו, את עושה את זה בכוונה או משהו? אני מודה שלבנחמין המהממם יש כישרון משחק פי 7 מהתאומות, אז אני אגיד את זה בפורום של המורדים\קטנטנות. מה את חושבת אם הייתי מגיעה לפורום של המורדים\קטנטנות והייתי כותבת- קמילה היא **** מכוערת ואין לה כישרון! זה היה נחמד?!?. אז בואו נהיה בני אדם, וננסה להתחשב בדעות של אחרים שלפעמים לא כמו שלנו.

rahelm

New member
צודקת לחלוטין אבל.....

לדעתי אשלי ומרי קייט משחקות מעולה!!!!!!!! יותר טוב מקמילה ובנחמין ביחד!!!!!!!!! זאת ד ע ת י !!!!!!!!

את באמת חושבת שקמילה מכוערת????????

איך אפשר? היא כזו פצצה ופליפה ובנחמין כאלה כוסונים וגם לואיסנה פצצה אני אוהבת את כולם אבל הכי את קמילה ולגבי זה שהיא**** זה לא שהיא באה וביקשה לעשות את הסצנה הזו זה ככה המפיקים ביקשו ממנה ולפי מה שהיא אמרה בראיון היה לה מאוד קשה לעשות את הסצינה הזו ואיך אפשר לומר שאין לה כישרון? אם את רואה המורדים אפשר לראות שהיא משחקת מצוין את מריצה הפצצה!!!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif*אהם אהם*

זה פורום על התאומות אולסן, לא על המורדים/קטנטנות

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif......

אז אל תוסיפי סתם תמונה

אני לא מבינה מה הבעיה מתי ש...

כולם שמעו את קומפליקיטד של אבריל לאבין אז שמו בפורום מלא תמונות שלה ואני לא זוכרת שמישהו התלונן על זה אז שמתי תמונה אחת שקשורה להודעה שלי אז מה? זה מזיק למישהו? לא!

יאאאא~~~../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

שיו מאגניב
אנחנו מכירים פה כבר שנה את חלק מהילדים בפורום
חחחחח ואני הדסוש ודנוש כבר 4 שנים וחצייי!!!!!!!
!!

../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo186.gif../images/Emo137.gif

מזל טוף לפורום אני מתה עליו
ועל כל האנשים שבו
איי ל
ב יו אול

מזל-טוב לפורום!

אני רוצה לאחל מזל-טוב לפורום התאומות אולסן. גם לי יש פורום, ב- 3/12/02, אני אחגוג חודש להקמתו, ושוב מזל-טוב, ליאת.

doosie

New member
כשאתם פותחים את ההודעה שלי למעלה...

אז תפתחו את הקובץ בחלון הגדול, כי בקטן הוא נראה מזעזע!

Bla©k ¢At

New member
דוס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

תוכלי לשלוח אלי את הפונט של הבלונים
אני מחפשת אותו שנים
אם כן אני אתחבר בערב

doosie

New member
../images/Emo137.gifאלונע!../images/Emo138.gif

אין בעיה, אני אשלח אותו היום אם את מחוברת או מחר! אני מקווה שאת יודעת איך להתקין אותם במחשב, אם לא אני אסביר לך בשמחה! ד"א הכנתי היום סופגניות עם גיסתי (אשתו של אחי) ויצא לנו ממש טעיםםםם!!!

למעלה