תנו לסקר בשייקר-סייקר קדימה סייקר!

תנו לסקר בשייקר-סייקר קדימה סייקר!

שם: עולה לכיתה: צבע שיער: צבע עיניים: גובה: משקל: דוגמנית אהובה: דוגמן אהוב: סדרה אהובה: סרט אהוב: זמר/ת / להקה אהוב/ה: הפורום הכי אהוב בתפוז: הפורום הכי שנוא בתפוז: צבע אהוב:

cutey

New member
אניייייי!

שם:גניה עולה לכיתה:ט צבע שיער: חום-שחור,מתולתל צבע עיניים:ירוקות-דבש גובה:1.58 משקל: אין לי מושג,מלא זמן לא בדקתי.. דוגמנית:אל מקפירסון דוגמן:רז מאירמן סדרה אהובה:משפחת סיפסון,חברים,סאות'פארק סרט אהוב: מהיר ועצבני,ברוס הגדול מכולם,פורסט גאמפ... זמר/ת להקה אהוב/ה: היהודים,מטאליקה,קרייג דייויד,שוטי הנבואה,מוש בן ארי,אביב גפן,מריה קארי,דסטיניז צ'יילד,ביונסי נואלס. הפורום הכי אהוב בתפוז:אין ואאוט,והיהודים. הפורום הכי שנוא בתפוז:אממ...לאדעת.. צבע אהוב: טורקיז,כחול,סגול,ירוק,תכלת,אדום...

tde

New member
עכשיו אני כי ההוא הלך

שם: תמר עולה לכיתה: עולה לאוניברסיטה צבע שיער: בלונד / חום פקאן / אדום / חום בהיר. תלוי במזג האוויר והמצברוח צבע עיניים: ירוק גובה: 169 משקל: באזור ה-55 דוגמנית אהובה: מדברים על ישראליות נכון? אז עדי נוימן דוגמן אהוב: איתן אורבך (נגיד והוא דוגמן...) סדרה אהובה: כרגע אליאס (זהות בדויה) סרט אהוב: הסיפור שלא נגמר זמר/ת / להקה אהוב/ה: יש הרבה.. בואו נלך על שריל קרואו הפורום הכי אהוב בתפוז: פורום דוגמנות (כשעוד היה לפני כמה שנים) הפורום הכי שנוא בתפוז: פורום חרדים, אם יש כזה! צבע אהוב: טורקיז. ולמי שרוצה להתווכח איתי, אז טורקיז זה כן צבע

אנהלה

New member
אני אני אני אני אני אני אני אני אני שם: אנה עולה לכיתה: ט צבע שיער:חום כהה צבע עיניים: ירוק גובה: ממש לא יודעת מטר 6 וקצת... משקל: אני משערת ש53 אבל לא בטוח דוגמנית אהובה: סנדי בר... דוגמן אהוב: איתי אטיאס (טוב הצטלמתי איתו והוא כזה חמוד) סדרה אהובה: המרוץ למיליון סרט אהוב: אלכס חולה אהבה זמר/ת / להקה אהוב/ה: משינה הפורום הכי אהוב בתפוז: וואי בלילה הפורום הכי שנוא בתפוז: פורום פאקאצות (מי שהבין הבין) צבע אהוב: דכום וכתום ותכלת...

Me

שם:חן עולה לכיתה:יב צבע שיער:שחור כרגע צבע עיניים:ירוק כהה גובה:174 משקל:54 דוגמנית אהובה:לא מכירה דוגמן אהוב:כנ"ל סדרה אהובה:סקס והעיר הגדולה סרט אהוב:נסיך מצרים זמר/ת / להקה אהוב/ה:סתם שאלה מה זה להקה אהוב/ה? אין להקה אהוב! טלפון תל אביב הפורום הכי אהוב בתפוז:לא יודגעת הפורום הכי שנוא בתפוז:כנ"ל צבע אהוב:שחור וסגול

O Boy

New member
& my:

שם: O BOY עולה לכיתה: לצערי, מת להיות אחרי בי"ס חחח צבע שיער: חום שטני צבע עיניים: חום גובה: 1.70 משקל: 54 אני חושב, לא יודע
דוגמנית אהובה: יש הרבה... סנדי בר למשל
דוגמן אהוב: אין כזה סדרה אהובה: חבריייים סרט אהוב: לא עולה לי כרגע זמר/ת / להקה אהוב/ה: אני אוהב את ההיפ-הופ, וגם קצת בכיוון של המזרחית הפורום הכי אהוב בתפוז: פורום אין ואאוט הפורום הכי שנוא בתפוז: (רוצים שאהיה כנה באמת, נכון?) פורום ג'ניפר לופז צבע אהוב: כחול

eran T

New member
...

שם:ערן עולה לכיתה: י' צבע שיער: שחור צבע עיניים: לא יודע
חום אני חושב גובה: 185-6 פלוס מינוס משקל: 70 בערך דוגמנית אהובה: אממ... אני מניח שמורן איזנשטיין, למרות שהיא לא ממש דוגנית, סתם כוסית דוגמן אהוב: לא תודה. סדרה אהובה: חברים, אי אר סרט אהוב: חומות של תקווה זמר/ת / להקה אהוב/ה: The Roots, ברי סחרוף, K-Os, N.E.R.D הפורום הכי אהוב בתפוז: לא יודע הפורום הכי שנוא בתפוז: לא יודע צבע אהוב:חום קקי

אני...

שם: ילדה מעולם אחר עולה לכיתה: ט' צבע שיער: בלונדיני כהה צבע עיניים: ירוקות גובה: 168 משקל: 58 דוגמנית אהובה: אין ספציפית.. כולן חמודות ויפות דוגמן אהוב: כנ"ל סדרה אהובה: חברים ולא עולה לי כלום כרגע סרט אהוב: ישן אבל ממש הצחיק אותי: "גברת דאוטפייר" ( ד"א מישהו ראה את זהב?" זמר/ת / להקה אהוב/ה: ג'ניפר לופז וכריסטינה אגילרה הפורום הכי אהוב בתפוז: אין משהו מיוחד הפורום הכי שנוא בתפוז: כנ"ל צבע אהוב: כחול

אני :)

שם:קרן עולה לכיתה:יא צבע שיער:הרבה...:) חחח....חום,חום בהיר,ג'ינג'י ובלונד....פסים :) צבע עיניים:ירוקת בהירות גובה:160 :( משקל:47 או 48... דוגמנית אהובה:טיירה בנקס דוגמן אהוב:יהודה לוי... סדרה אהובה:אלי מקביל,סקס והעיר הגדולה,חברים,רפואה שלמה,חברים...חח סרט אהוב:וואו,טריפל איקס,מהיר ועצבני,אישה יפה,ריקוד מושחט,אמריקה איקס זמר/ת / להקה אהוב/ה:ווסטליףףף:) הפורום הכי אהוב בתפוז:אין ואאוט.... הפורום הכי שנוא בתפוז:לא בדקתי :)חחחח צבע אהוב:כחול

tde

New member
חחח ../images/Emo6.gif זה ריקוד מושחת

ולא ריקוד מושחט........

OrgazmaBoy69

New member
../images/Emo9.gif

שם: גל עולה לכיתה: יא' צבע שיער: חום בהיר, חום כהה, שטני זה ממש תלוי במצב רוח צבע עיניים: ירוקות חומות, תלוי בתקופה גובה: 1.80 אני חושב לא מדדתי כבר איזה שנה וחצי משקל: בסביבות ה70 (כול יוםם זה משתנה מעלה או מטה) דוגמנית אהובה : גלית גוטמן דוגמן אהוב: לא ממש בכיוון הזה... סדרה אהובה: דרו קארי סרט אהוב: הקוסם מארץ עוץ זמר: לודאכריס (LUDACRIS) זמרת: ליל קים (LIL KIM) מוסיקה בעיקר הכול עם קצב, שונא מזרחית כי דיכאוני בטייירוף פורום אהוב: ת'פורום שלכם... :) הפורום הכי שנוא: בחיי שאני לא יודע. צבע אהוב: שחור, אדום, כחול כהה

../images/Emo68.gif

שם: אלונה
צבע שיער: בלונדה (אמיתי
)..
צבע עיניים: ירוק כחול
גובה: 165
משקל: אמממ...40 ומשו
דוגמנית אהובה: סנדי בר
דוגמן אהוב: דודי בלסר...גרררררררר.....
סדרה אהובה: חברים..אלא מה?
סרט אהוב: ברוס הגדול מכולם
זמר\ת להקה אהוב\ה: אין אני שומעת מה שבראש שלי ומה שאני אוהבת...
הפורום הכי אהוב בתפוז: יש שתיים, אפשר? לא? יופי: אין אאוט...ואהבה בגיל ההתבגרות..
הפורום הכי שנוא בתפוז: אמממ...אין כזה
צבע אהוב: ורוד עכדין סגלגל ותכלת

Kristina©

New member
אני

שם: קריסטינה עולה כיתה: לצבא צבע שיער: שחור צבע עיניים: כחול אפור גובה:166 משקל:50 דוגמנית אהובה: אין דוגמן אהוב: אין סדרה אהובה: חברים סרט אהוב: יש הרבה יפים אבל אין ספציפי זמר/ת להקה אהובה: nelly, scorpions, ja rule הפורום הכי אהוב בתפוז: נראה לי שזה ברור אין ואאוט.. הפורום הכי שנוא בתפוז: אין צבע אהוב: כחול, וורוד

or 343

New member
א..אנ...אני ../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

שם: אור עולה לכיתה: י"ב צבע שיער: חום צבע עיניים: חום ... גובה: 1.60 משקל: די, כואב לי לדבר על זה.
דוגמנית אהובה: אין! דוגמן אהוב: כנ"ל. לא מתעניינת בדוגמנים/ דוגמניות
סדרה אהובה: שבתות וחגים, סקס והעיר הגדולה ,שי ודרור סרט אהוב: רקוויאם לחלום זמר/ת: מתי כספי להקה: רוקפור הפורום הכי אהוב בתפוז: אממ, אין אחד כזה. אני אוהבת את כולם הפורום הכי שנוא בתפוז: אין! למה לשנוא? כולי שלום ואהבה
צבע אהוב: אדום

EarthWind

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo42.gif../images/Emo15.gif

שם : שרלין עולה לכתה י"א עיניים כחולות אפורות גובה 163 משקל 52 דוגמנית- אין דוגמן - הדוגמן מרנואר מהקטלוג.. סדרה - לא יודעת אבל אקזיט זו אחלה תוכנית! עופר שכטר חתיך סרט- spirited away (המסע המופלא) סרט מהמם! זמר או להקה : מייקל ג'קסון!!!! פורום אהוב: רוחני, למה אין פורום עופר שכטר בתפוז פורום שנוא: אין צבע אהוב: אדוםםםםםם

אני...

שם:לילך עולה לכיתה:סיימתי ללמוד צבע שיער:שטני גובה: 160 דוגמנית אהובה: קלאודיה שיפר דוגמן אהוב:אין סדרה אהובה:דוסון קריק סרט אהוב:טיטאניק זמר/ת /:רובי וויליאמס להקה אהוב/ה:ווסטלייף,אטומיק קיטן ועוד הרבה הפורום הכי אהוב בתפוז:אין משהו ספציפי הפורום הכי שנוא בתפוז:אין צבע אהוב:כחול ותכלת

Mסטולית

New member
../images/Emo41.gif אני ../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif

שם: מדלן חן עולה לכיתה: י"א צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: לא מוגדר o___O בערך ירוק כחול אפור חום.. (?) גובה: 1.67 משקל: לוידעת.. הפעם האחרונה שנשקלתי הייתה ביסודי חחחח דוגמנית אהובה: קרן מיכאלי, נועה תשבי. דוגמן אהוב: רז מאירמן!!!!!!!!!!!!!!!
דודי בלסר ואנחל בונני.
סדרה אהובה: משחק החיים נגמר צצ :|, חברים, סקס והעיר הגדולה אנד שיט. סרט אהוב: ריקוד צמוד, ריקוד מושחת ונערות שעשועים
...
זמר/ת אהוב/ה: ריקי מרטין!!! שאניה טווין.. הפורום הכי אהוב בתפוז: סקס לנוער, אהבה בגיל ההתבגרות, על בנות ועל בנים :) הפורום הכי שנוא בתפוז: דגים?! WTF??????? .. o__O צבע אהוב: כחול על גווניו השונים... :)

amc22

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo42.gif

שם: עמית עולה לכיתה: ח' צבע שיער: חום דבש עם פנאלים אדומים צבע עיניים: שחור גובה: 1.65 מ' משקל: 52 דוגמנית אהובה: סנדי בר שולטת! דוגמן אהוב: עומר ברנע (הוא לא חתיך אבל דוגמן סוף הדרך!) סדרה אהובה: חברים, המורדים, פינת אור. סרט אהוב: בחזרה לעתיד, אושן 11 זמר/ת / להקה אהוב/ה: erreway הפורום הכי אהוב בתפוז: יש המון, השלושה הכי אהובים הם זה, המורדים ואיפור. הפורום הכי שנוא בתפוז: בנות... צבע אהוב: וורוד, כתום, סגול וירוק.

למעלה