תנו לסקר בשייקר-סייקר קדימה סייקר!

ayelet 1

New member
אני, עצמי, ואנוכי...

שם:איילת עולה לכיתה:י תבע שער:חום צבע עיניים: חום- דבש גובה:160 בערך... אולי קצת יותר.. משקל:46 בערך... דוגמנית אהובה: בר רפאלי דוגמן אהוב:אה.... דודי בלסר... בערך... סדרה אהובה:חברים, רפואה שלמה, סברינה,מהדורה מוקדמת. ורוב תוכניות ערוץ 3 סרט אהוב:יש הרבה.. קומדיה ומתח- ברוס הגדול מכולם... זמרת/ להקה:אין ממש... הפורום האהוב: אין ואאוט הפורום השנוא: אין

flowers girl

New member
תקראו../images/Emo35.gif מבטיחים../images/Emo35.gif

טווווווווובב איזה כיףףף איך אני אוהייבת כאלה..
שם: נעההה
עולה לכיתה: ח'
צבע שיער: חום בהיר- שטני
צבע עיניים: כחול- ירוק
גובה: בערךךך 1.57
משקל: בערךךך 40
דוגמנית אהובה: אממ.. מלי לוי
דוגמן אהוב: דודי בלסר...
סדרה אהובה: EXIT, קלולס, סברינה, חברים, משחק החיים ז"ל
סרט אהוב: שרק, מה שבחורה רוצה, אממ.. תא טלפון
זמר/ת / להקה אהוב/ה: כריסטינה אגילרה, קלי קלארקסון, הילארי דאף, סאבלימינל והצל, הדורבנים (קצתת)
הפורום הכי אהוב בתפוז: כווולם
הפורום הכי שנוא בתפוז: לא יודעת..
צבע אהוב: אדום וכחול זההוווו

מאיה1983

New member
הנה אני קראתי...

אמרת פורום אהוב : כולם. גם את פורום סידורי פרחים את אוהבת? אני בטוחה.... שם: מאיה עולה לכיתה: שום כיתה . ממשיכה צבא.. צבע שיער: חום עם גוונים צבע עיניים: חום גובה: בערךךך 155 גמדה...אז מה?! משקל: ממש לא יודעת... לא יודעים שלא שואלים בנות את המשקל שלהן? דוגמנית אהובה: קרן מיכאלי. הכי יפה בעולם.... דוגמן אהוב: דודי בלסר... סדרה אהובה: סקס והעיר, אסתי המכוערת, קחי אותי שרון, כוכב נולד (תצביעו ללירז. היא חברה שלי!!!) סרט אהוב: מחפשים את נימו!!! מהמם. גרם לי לבכות!! זמר/ת / להקה אהוב/ה: ג'ניפר לופז הפורום הכי אהוב בתפוז: אין ואאוט ופורום שאני לא מגלה... הפורום הכי שנוא בתפוז: איידס.... מפחיד!! צבע אהוב: ורוד... כמובן..

flowers girl

New member
חחח סידורי פרחים..

יש כאלה פורומים
אוי.. אממ התכוונתי כל הפורומים שאני בהם.

אני../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif

שם: קארין, אפשר גם נושנוש או בלונדה עולה לכיתה: י'1!!! צבע שיער: בלונדיייייי צבע עיניים: פעם כחולות, פעם ירוקות, פעם צהובות (בשמש) אז אני כבר לא יודעת גובה: 1.70 משקל: 50 דוגמנית אהובה: יעל בר זוהר
דוגמן אהוב: דודי בלסר, וכל מי שניראה טוב
סדרה אהובה: הנסיך המדליק מבל אייר סרט אהוב: ריקוד צמוד שולטטטט, ומטריקס, וטיטניק זמר/ת / להקה אהוב/ה: ביונסה, B2K, כריסטינה אגילרה, 50 סנט הפורום הכי אהוב בתפוז: אין ואאוט, אהבה בגיל ההתבגרות, סאבלימינל והצל, וכריסטינה אגילרה (אני יודעת שביקשו רק אחד...) הפורום הכי שנוא בתפוז: אנערף... נעליים? חיחי צבע אהוב: ורוד!!!!!! אני מכורה לזהההההההה וואי כמה ורוד יש לי בחדר אני יוצאת למסיבות רקקקקקק בחולצה ורודה!!!!

חחחח../images/Emo6.gif

לא יודעת מה עובר עליי אבל התמכרתי לצבע הזה כי זה לדעתי צבע הכי מושלם לי. וכמובן שאני לא שוכחת עד כמה אני אוהבת גם את הקולה!

sweety131

New member
אני........./images/Emo142.gif

שם: מור עולה לכיתה: ט צבע שיער:חום בהיר צבע עיניים:חום כהה גובה: 162 משקל:לא נמדדתי די הרבה זמן... דוגמנית אהובה:אין דוגמן אהוב:תומר ברוורמן סדרה אהובה:מופע שנות ה-70 סרט אהוב: טיטאניק זמר/ת/ להקה אהוב/ה: סאבלימינל והצל הפורום הכי אהוב בתפוז: בנות הפורום הכי שנוא בתפוז: אין צבע אהוב:ורוד

*Ginny Weasley*

New member
וול, גמני 'צה ../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

שם: הילה. עולה לכיתה: ט' (3) צבע שיער: שחור צבע עיניים: חומות גובה: 1.60 בערך
משקל: מצונזררר דוגמנית אהובה: מממ... אין כזאת דוגמן אהוב: אשטון מדגמן?
סדרה אהובה: קטנטנות, המורדים, מופע שנות השבעים, סקס והעיר, ריקי לייק etc סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח
זמר/ת / להקה אהוב/ה: ERREWAY, אוונסנס, דיאגו טורס וכאלה. הפורום הכי אהוב בתפוז: קטנטנות ופינת אור (367) הפורום הכי שנוא בתפוז: פאקצות צבע אהוב: סגול

*נדחפת* אני../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif

שם: שרון עולה לכתה: י' צבע שיער: שטני צבע עיניים: כחול ירוק מוזר גובה- 1.67 משקל:
דוגמנית אהובה: כאילו... דוגמנית שאני הכי מקנאה בה? בר רפאלי דוגמן אהוב:... סדרה אהובה: מורדים [מותר לי להיות שטחית..] סרט אהוב- לא יודעת.. זמר- דיאגו טורס להקה- ארוויי.. פורום הכי אהוב בתפוז- קטנטנות ופינת אור פורום הכי שנוא- לא יודעת תבע אהוב- תכלת

flowers girl

New member
OMG../images/Emo70.gif:-O

רק אני ועמית (amc22) עולות (כן? זו בת? לא בדיוקק בדקתי..חחח..) לכתה ח'
HAS THE WORLS GONE MADDD

RozwareZ

New member
טוב

שם: רונן עולה לכיתה: יב צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום גובה: 1.80 משקל: 72 דוגמנית אהובה: מאיה ישעיהו דוגמן אהוב: אני סדרה אהובה: נשואים פלוס, מופע שנות השבעים, דרכים נסתרות, חברים, סאוטפארק, סימפסון סרט אהוב: חמש ילדות יפות, לוליטה, בלאק רוק, ועוד רבים... זמר/ת / להקה אהוב/ה: אניגמה, ארה, הניה רבים ורבים... הפורום הכי אהוב בתפוז: חדרי כושר הפורום הכי שנוא בתפוז:אנארף מי נכנס לפורום שהוא לא אוהב צבע אהוב: סגול כהה ממש כמעט שחור(לא סגול חציל)

עכשיו אני../images/Emo3.gif

שם: טל גיל: 15 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום ולפעמים כחול (עדשות) גובה: 1.70 דוגמנית אהובה: אמממ יעל גולדמן דוגמן אהוב:
סדרה אהובה: יש כמה.. טוב אני ארשום את מה שעולה לי כרגע.. סקס והעיר הגדולה, אלי מקביל, משחק החיים ז"ל, מכושפות, אקזיט ויש עוד כמה.. סרט אהוב: מכתב בבקבוק ו-DANCE WITH ME זמר\ת \ להקה אהובה: אממממ לא יודע
אני אוהב הכל פורום אהוב: כל הפורומים שאני נמצא בהם.. פורום שנוא: אין
צבע אהוב: כחול

NItzan b

New member
תשובות

שם:ניצן עולה לכיתה:י"ב צבע שיער:חום בהיר צבע עיניים:ירוק גובה:178 משקל:64 דוגמנית אהובה:סיוון קליין דוגמן אהוב:לא יהודה לוי סדרה אהובה:אהבה מעבר לפינה סרט אהוב:רווק פלוס ילד זמר/ת / להקה אהוב/ה:עברי לידר הפורום הכי אהוב בתפוז:אין הפורום הכי שנוא בתפוז:אין צבע אהוב:כחול

היי זאת חברה של ילדה מכוכב אחר

שם: לא משנה, אבל שם יפה עולה לכיתה: ט צבע שיער: בלונדיני/ שטני צבע עיניים: כחול גובה: 1.58 משקל: 49 דוגמנית אהובה: ג'יזל דוגמן אהוב: איזה אחד מחול כזה כווווווווווווסון ועופר שכטר מהארץ סדרה אהובה: שנות ה70 וסברינה :p סרט אהוב: לא זוכרת היו מלאן זמר/ת / להקה אהוב/ה: מלא- שומעת מוסיקה רוסית!!! הכי פ33ה! חחח סתם הפורום הכי אהוב בתפוז: - הפורום הכי שנוא בתפוז: - צבע אהוב: אדום כחול וסגול וכל הזוהרים למינהם

letgo

New member
אני....

שם:אליסה עולה לכיתה:ט צבע שיער:שטני צבע עיניים: כחול ירקרק גובה: 150 דיי נמוכה אני איודעת משקל:40 ומשהו אולי פחות לא יודעת דוגמנית אהובה: בר רפאלי לואיסנה לופילטו (אני לא אוהבת המורדים שלא תחשבו) דוגמן אהוב:דודי בלסר סדרה אהובה:משחק החיים אבל אין אז חחחחברים אלה מה? סרט אהוב: ואי יש הרבה חופשיות על הבר המלאכיות של צ'רלי ברוס הגדול מכולם זמר/ת / להקה אהוב/ה: אבריל לאבין הפורום הכי אהוב בתפוז:אין אוט הפורום הכי שנוא בתפוז: לא יודעת נכנסת רק לזה ולאופנה צבע אהוב: ורוד ותכלת

למעלה