תנחומים לחוסיין אובמה על מות ידידו האהוב קאסם סולימני

תנחומים לחוסיין אובמה על מות ידידו האהוב קאסם סולימני

ויש בי גם קצת אמפתיה לארד ניר הבוקר

אפשר להרגיש שקצת קשה לו

RossieL

Active member
לפי כמות הסמיילים הנחתי שאת מספרת בדיחה

אלא שאת כנראה מצחיקה רק את עצמך.
אז יאללה, תיסלם שיהיה לך, תיהני.

dory38

New member
לא נראה לי שהוא ישתתף בלוויה

אני מקווה שיהיו עוד, אלה אנשים שאין להם זכות לחיות. מדובר ברוצחים ובטרוריסטים.

RossieL

Active member
את לא מענינת אותי, את משעממת אותי.

הבנתי את הצורך שלך לפזר את הרעל, לנסות לייצר כאן איזו התססה, לשכנע את קוראינו בחוכמתך כי רבה, בידע וההבנה והיכולת הקוגנטיבית המפוקפקת שלך, ולא הפרעתי לך.
מרגע זה ואילך אני מבקשת - אם אין לך דבר מה בעל ערך וחוכמה לכתוב, תחסכי מאיתנו.
אני מבינה שאת זקוקה למקום לפרוק בו את תסכולייך ואת הפנטזיה שלך שדמותך היא התגלמות החכם באדם, אבל זו רק פנטזיה. [והמקומות הולכים ואוזלים].
ואם את בכל זאת זקוקה לפורקן, תפתחי את הפייסבוק האישי שלך, או האינסטוש, או הטוויטר, ונצלי אותם עד תום.
מודה, לי נמאס לנקות אחריך.
ההערות שלך הן כל כך דוחות, הן גורמות כל כך הרבה עוול לרבים וטובים, אז, תהיי גדולה ותתעלי מעל עצמך ותעברי למקום שבו יכבדו אותך.
פה, את לא מוערכת ולא מכובדת ואת מקור ללעג של כל מי שכותב וקורא כאן, בין אם באמירה ברורה ובין אם ביחס שאת מקבלת.

אז אם עוד נותר בך מעט כבוד, באמא'שלך, לכי תמצאי לך מקום שיתאים למידותייך.
ואל, אל תנסי לענות לי בפוסט שינסה להקטין אותי, כי אני, בענינך, בדיוק כמו ביבי בענינה של הפעילה מקרית שמונה: אני לא רואה אותך, את לא מענינת אותי, את משעממת אותי.

רוזי יקרה שלי

כל עוד לא חסמת אותי אני אכתוב כשיהיה לי מה לכתוב או סתם כשיתחשק לי,לדוגמא: עכשיו (ותראי מה זה....אני בשבתות בדרך כלל לא כותבת ועסוקה עם המשפחה,לכבוד הוא לך שאני פה
אבל יורד גשם בחוץ,כולם ישנים אני יושבת עם כוס קפה ונורא נחמד לי, קצת מבואסת שביטלנו את הטיול של שבת אבל במקום זה כנראה נלך לפסטיבל סין בבית ציוני אמריקה...אולי תבואי ונעשה מפגש פורום
יהיה כיף, מבטיחה, נאכל מומואים טיבטים (כן,יהיה גם אוכל טיבטי) ,נשתה תה, נעשה דיגי דיגי בגב, מה את אומרת?

אז אני חושבת שבגדול כדאי לך לקחת את החיים יותר בקלות, להיות יותר רגועה ולעשות לעצמך הרגל, או לא להכנס להודעות המרגיזות שלי(כי אני לא מעניינת אותך בכלל ואת לא רואה אותי
) או פשוט לחסום אותי, מבטיחה לך שמבחנתי אין הבדל

שבתוש

אובמה חיפש להעצים את איראן והשאיפה שלו היתה לראות איראן

עם נשק אטומי בעתיד הלא רחוק.
ההסכם עם איראן נועד לתת לאיראן כמה שנים של התעצמות כלכלית עד הרגע בו יוכלו לחזור חזקים ועשירים לתוכנית האטום.
לא סתם הוא היה אהוב השמאל בארץ ובעולם.

למעלה