תנחומים

SheIIy

New member
לגמרי ../images/Emo4.gif

מסתבר שהקבורה בקיבוץ עינת היא קבורה שלא לפני ההלכה.

גוזלה

New member
עכשיו הראו בערוץ 1

את נורית, אמא של רונה, מדברת על הרגעים האחרונים של עמוס. לדבריה, היא הייתה לידו, והיא הבינה שמדובר בסוף. היא החזיקה לו את היד, והתקשרה לרונה שהייתה בדיוק בהופעה, מתוך הבנה שזו הזדמנות אחרונה להפרד. נורית הצמידה את הטל' לאוזנו של עמוס, ויכלה לשמוע את רונה קוראת "אבא, אבא..." . היא אמרה שהיא חושבת שהבין לרגע- הוא פתח את עיניו, נשם נשימה אחרונה, ונפטר. אני במצב רוח מלנכולי לחלוטין! :/ עצוב יותר מעצוב. שולחת תנחומים למשפחה. שלא ידעו עוד צער. בריאות ורק טוב. הלוואי שיכולנו לחבק כולנו את רונה. הלוואי שזה היה משנה משהו.

אוף, כמה עצוב. :(

אני רק יכולה לתאר כמה קשים יהיו השירים האלה בהופעה עכשיו. יהי זכרו ברוך.

מצטרף בכאב לב../images/Emo24.gif

לניחומים ליקרה בבנות רונה קינן על האבידה הנוראה במות עליה אביה האהוב באדם עמוס מי יתן ולא תדעי עוד צער בצער וכנות יוסי רוזנבלט שלא תדעי דאבה עוד את ומשפחתך היקרים

misheani

New member
הראו את רונה בחדשות, שרה שיר בלוויה

לא קלטתי איזה שיר, אך היא עלתה עם ערן לבמה ונראתה עייפה.

רעוּת

New member
זה שיר שהוא כתב, לא?

חשבתי שהיא תשיר את קוצים, זה ממש מתאים שם

רעוּת

New member
לא, דווקא אין לי בעייה עם זה-

כאילו, בכל זאת הוא היה אישיות מפורסמת וכו', ויש את הקטע של לחלוק לו כבוד וזה. זה לא היה צילום מהסוג של פפארצי או משו. ואם מבקשים שלא יצלמו אז לא מצלמים- כמו שהם ביקשו שלא יצלמו את החלק של הקבורה. זה סתם מרגיש לי כמו חדירה לפרטיות במובן של לראות אותה ברגעים האלה- שמסתכלים עלייך לראות אם את בוכה/ בכית/ תבכי/ כל הבעת פנים או מילה נמדדת, בסיטואציות האלה, שהן נורא אישיות.

גוזלה

New member
כן... זה שיר שהוא כתב...

אם תרצי אשלח לך גירסה שלה לשיר במסנג'ר או משהו....

למעלה