אני סרקתי בזוגות כדי לזרז את התהליך.... ללמעלה- גנית עושה לטקילה צמה בזנב למטה-קרמבו , הסוס הכי מכוער בעולם NOT ואל תגידו לי שהוא לא מזכיר את הסוס מהסרט סוס פרא!
מיסי פה הלכה כל כך טוב עכשיו לכל הדרסאג'ניקים למיניהם אין לי מושג אם היא "אחרי המתג" " לפני המתג" או על המתג אז בעעעעעעעעעע חח סתם מצב של חירפון קשה כי עשו לי מסאג' עינוי סיני עם חליל צד (שיר ולידר המטורפות!) ועוד תמנה עם אזארו בלי אוכף
מציפה... השירשור הזה ימחק מחרותיים או מחר אל דאגה!.......... זה הרקולס ההסוס הכי חמוד ויפיוף ומהמם וגברבר קטן שפגשתי (אחרי פגסוס)... חח תראו איזה צמבה יפה גל עשתה לו
גיליתי שיש אצלנו, בקיבוץ איזה 3 פונים כאלו... פשוט בשבועות אז היה איזה משהו והיה גם רכיבה על פונים והביאו איזה 3 פונים הכי קטנים בעולם...חחח... זה כזה מוזר.... ועוד רכבו עליהם...
אני רגילה היתי לרכב על טוי בוי [140 זה הזובהה שלו] והוא היה כל הזמן מסרב ומכשול של 80 נראה עליו כמו 95 וזה מפחיד כי הוא גם מסרב ואני כל הזמן נופלתי ממנו! ושרכבתי על קלייד מכשולים של 80 נראו כמו 50 ממש וזה נתן המון ביטחון וגם מה שלא היה איך שלא היה הוא לא יסרב!!! הוא יבוא לך הכי עקום בעולם בלי קצב [הוא תמיד בא עקום ובהתחלה היה לי נורא קשה לבוא איתו למכשולים ישר!] הוא יקפוץ! פעם קפצתי איתו איקס כזה ענק ובמקום לבוא למרז הוא בא לקצה שלו שזה היה בערך 100-90 כז והוא יקפוץ הכול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושקפצתי איתו 100 היה נראה לי כמו 80 עם טוי בוי!