את רק צריכה להצמיד ת'ברכיים לאוכף....
ש שלומצי המלכה New member 7/6/03 #56 כולם כנסו../images/Emo80.gif גילית משהוא מגניב ליד התמונה שסתיו שמה שהיא קופצת עם אזארו תגדילו את התמונה ותראו בצד שיש שם ליד גם ילד(נער) שקופץ סתם לכיף או משהוא כזה (לא על סוס).
כולם כנסו../images/Emo80.gif גילית משהוא מגניב ליד התמונה שסתיו שמה שהיא קופצת עם אזארו תגדילו את התמונה ותראו בצד שיש שם ליד גם ילד(נער) שקופץ סתם לכיף או משהוא כזה (לא על סוס).
G gezer ממין נקבה New member 7/6/03 #51 אשכרה גם וגם!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל הוא ענקי! ממש גדול! ואני קטנה יחסית אז זה יוצא שהוא רנאה איזה 2 מטר אבל הוא איזה 170-185 אני מהמרת... אני אמדוד אותו מחר!
אשכרה גם וגם!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל הוא ענקי! ממש גדול! ואני קטנה יחסית אז זה יוצא שהוא רנאה איזה 2 מטר אבל הוא איזה 170-185 אני מהמרת... אני אמדוד אותו מחר!
S Shai Felton New member 7/6/03 #30 אפ'חד לא קיבל 100!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo174.gif סתיוווווו??? 80? מה לא ידעתם?
אפ'חד לא קיבל 100!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo174.gif סתיוווווו??? 80? מה לא ידעתם?
G gezer ממין נקבה New member 7/6/03 #18 שאלה........... מי מפה קבע עם חברים שלו מהפורום לפגישות בקיץ!?!? עם מי קבעתם!? למתי!?!? אולי נוכל להיפגש כמה אנשים!
שאלה........... מי מפה קבע עם חברים שלו מהפורום לפגישות בקיץ!?!? עם מי קבעתם!? למתי!?!? אולי נוכל להיפגש כמה אנשים!
T TauraMan New member 7/6/03 #21 אני ../images/Emo20.gif עם סתיוי- אני באה אליה והיא אלי, עם דרורי(היא באה אלי.. כבר באתי אליה) ועם נטע!
אני ../images/Emo20.gif עם סתיוי- אני באה אליה והיא אלי, עם דרורי(היא באה אלי.. כבר באתי אליה) ועם נטע!
T TauraMan New member 7/6/03 #22 זאת היתה טל תירוש על לורד../images/Emo20.gif (המהמם!!) ועכשיו המלך הקטן שזכה ראשון ב90 תנחשו... אני משמ מצטערת אבל האיכות של המצלמה שלי שמצלמים מרחוק היא מזעזעת...
זאת היתה טל תירוש על לורד../images/Emo20.gif (המהמם!!) ועכשיו המלך הקטן שזכה ראשון ב90 תנחשו... אני משמ מצטערת אבל האיכות של המצלמה שלי שמצלמים מרחוק היא מזעזעת...
˜ ˜Me˜ New member 7/6/03 #26 אני עם פיצי... עדיין אנחנו צריכות לדבר על זה... אבל... רק איתה, אם מי עוד אני אפגש
S S H I L G I New member 7/6/03 #48 אני קבעתי עם..../images/Emo29.gif חמוטל דורון פיצי אולי שי (לילו) אולי סתיו ואת השאר רק אם ייצא כי עוד לא קבענו ממש
אני קבעתי עם..../images/Emo29.gif חמוטל דורון פיצי אולי שי (לילו) אולי סתיו ואת השאר רק אם ייצא כי עוד לא קבענו ממש
G GrEeNwOmAn New member 8/6/03 #59 כולם להכנס, בקשר לפגישות../images/Emo29.gif... אני חושבת שנארגן כמה פגישות כדי שיהיה נוח לכולם. נגיד אני רוצה להיפגש עם: דורון סתיו שי שי נופר עדי קרן דרור נטע בסימן שאלה גדול. עזבו את זה. יערה אלה טל, בלי וצא מן הכלל. יאיר. 7 שלי. חמוטל אלונה מקווה לפגוש, אז בואו נארגן פגישה.
כולם להכנס, בקשר לפגישות../images/Emo29.gif... אני חושבת שנארגן כמה פגישות כדי שיהיה נוח לכולם. נגיד אני רוצה להיפגש עם: דורון סתיו שי שי נופר עדי קרן דרור נטע בסימן שאלה גדול. עזבו את זה. יערה אלה טל, בלי וצא מן הכלל. יאיר. 7 שלי. חמוטל אלונה מקווה לפגוש, אז בואו נארגן פגישה.
P PegaHorseOfFreedom New member 7/6/03 #25 עד כמה אתן מכירות אותי../images/Emo35.gif פה. ודרך אגב, לפי חוקי העברית, לפי הרוב, וכאן הרוב זה בנות, לא
עד כמה אתן מכירות אותי../images/Emo35.gif פה. ודרך אגב, לפי חוקי העברית, לפי הרוב, וכאן הרוב זה בנות, לא
© ©yaara© New member 7/6/03 #27 ../images/Emo42.gif לא, אפילו אם יש 1000 בנות ובן אחד אז זה אתם ולא אתן...