תסבירו לי איך אני אמור

demoloc

New member
תסבירו לי איך אני אמור

ללמוד מהמורה לחשבון שבלימוד פשוט של סטאטיסטיקה היא מסבירה שהסיכוי שיצא מספר כלשהוא בהטלת קוביה הוא 1 ל6 , טבשני קוביות לרצץ הוא 1 ל36. ואז מישהו שאל מה הסיכוי לרצף בסביבון (עם 4 פאות, נ' ג' ה' פ' ) אז היא יודעת שהטלה אחת זה 1 ל4 אבל לא יודעת כמה זה שניים ,אז מסבירים לי שזה פשוט הבסיס בשנייה כלומר כפל של רבע ברבע , שהופך את זה ל1 ל16. והיא לא הבינה. איך איך אני אמור להמשיך להתייחס למורה למתמטיקה ברצינות אם היא לא יודעת את האמא של האמא של הבסיס?? -פריקת עצבים- -תודה-

MajorWinters

New member
../images/Emo6.gif

גדול! חבל שלא הייתי שם... אני חייב לראות את ההבעה על הפנים שלה. "הטלה אחת זה 1/4 ושתי הטלות זה... הממ... כן.... אז... בקיצור..."

בגלל זה מורים הם מורים

ולא מתמטיקאים

NekoBunta

New member
יש את האימרה הזאת:

"Those who can't do, teach", זה כל כך נכון עד שזה כואב (חוץ מכמה שבאמת טובים, אבל הם נדירים)...

אני מכירה את זה בעברית

אלה שיכולים לעשות-עושים, אלה שלא יכולים לעשות-מלמדים ואלה שלא יכולים ללמד מנהלים:X למרות שלא תמיד זה נכון.. אגב משפטים ופתגמים, יש למשפט הסיני שבחתימה שלך פירוש?

FIRE GODDESS

New member
רגע....... אני גם אמורה להבין../images/Emo35.gif

כי אני לא הבנתי
אתה יותר מידי חכם
או שאני יותא מידי טיפשה

כנראה שאת סתם לא יודעת סטטיסטיקה

אז את לא יודעת את מה שהוא מדבר עליו
ואם כן - אז זה פשוט - המורה לא יודעת דבר בסיסי בנושא שתלמידים אחרים בכיתה שלה כן יודעים.

תמיר1991

New member
אז אל תתייחס ברצינות../images/Emo98.gif

סה"כ מורה למתמטיקה, אנחנו יודעים שמורים זו לא הקבוצת אוכלוסייה הכי חכמה בעולם
תמיר.

demoloc

New member
תיקון שגיאות הקלדה מהירה../images/Emo3.gif :

רצץ = רצף. מסבירים לי = מסבירים לה. טבשני = ובשתי

BlackFairy567

New member
לפחות היא מדברת אליכם!

אצלנו היא מסתובבת אל הלוח, כותבת את התרגיל... "מובן לכם?!" "לא את לא הסברת כלום!" "מה אתם טיפשים?! תעתיקו זה מאוד פשוט!" {אני חושבת שהעובדה שיש לה מבטא רוסי מאוד כבד זה דבר שמיותר לציין כאן...
} ואצלנו תמיד שתופסים מורה בטעות, הוא מתעצבן ומוציא החוצה ללא סיבה..:)

למעלה