תסבירו לי בבקשה

זכוכיות

New member
"מתי נתנשק" נשמע קצת תמוה

אבל סך הכל, ניסוחים כמו "אפשר לנשק אותך?" הם דיי קונבנציונלים, לא? [מאיפה אני יודעת, הייתי בדייט אחד בחיים שלי ואני חשה מומחית..] סך הכל בקשת אישור קטנה, שלא יהיו אי הבנות וטעויות מביכות.

duduamar

New member
אולי את צודקת...

אני בד"כ מעדיף ליזום אם אני מרגיש שזה במקום, במקום לשאול.

אין מה להסביר...

אני בטוחה שעשית בשכל ורמזת להם בעדינות או שאמרת במפורשות שהם יכולים ללכת לחפש! פשוט היית חסרת מזל ונפלת על בחורים שאין לי אפילו מילים להגדיר את היציאות שלהם. שיהיה בהצלחה בדייטים הבאים.

למה לקחת את זה לאקסטרים?

מי שרוצה להתנשק איתך מעיד על כך שהוא נמשך אלייך (מחמאה) אני מקווה שאת יוצאת עם אנשים בוגרים מספיק, ומקווה שאת בוגרת מספיק בעצמך בשביל להבין שנשיקה זה לא הכרזת מלחמה, לא נראה לי מלהיב במיוחד "לסמן מטרה" ולהיכנס לך לתחתונים. למה להתסכל על זה בצורה שלילית ולא באור חיובי, יפה יותר...? לגבי ה- "בשתיים עשרה מתנשקים" - קצת מפגר :)

ת'אמת קיבלתי אחלה נשיקה...

לסילבסטר...

TIPX

New member
תשמעי...

לקבוע שעה להתנשק זה בהחלט דבילי... אבל בתור אחד שלא ממש מבין רמזים כמו שצריך תמיד לקראת סוף הדייט ככה ממש לייד מפתן דלתה של הבחורה אני שואל אותה אם אני יכול לתת לה נשיקת לילה טוב...ובחלק לא קטן מהמקרים אני מוצא את עצמי גם עולה\יורד לחדר שלה... אני נגד מוחלט על SEX ON THE FIRST DATE אבל זה בגלל שזה אני ואם הן מבקשות אני מסרב (בטח כל הבנים כבר אומרים לעצמם איזה דפוק הוא...) אבל כזה אני.... אז כן אני שואל אבל כמובן השאלה הזו צריכה לבוא עם טאקט!

מרסלו1

New member
אולי יש לך שפתיים מזמינות.......

בכל מקרה, בניגוד לאחרים שכתבו פה, לי זה נראה קצת מוזר. נכון, זה לא יקרה מעצמו (לא דודו-גם כשאנחנו מנשקים זה לא קורה מעצמו ואני מניח שיש מחשבה מאחורי העניין), אבל עדיין לנדנד על נשיקה בפגישה הראשונה....נראה לי כמו טעות טקטית, טקטיקה יותר טובה היא ליצור קשר עין קרוב ואז זה בדר"כ מוביל לנשיקה בלי יותר מדי דיבורים שעשויים לבאס ת'שועלים.

duduamar

New member
ברור שזה קורה מתוך מחשבה ורצון

אבל זה לא משהו שמכריזים עליו מראש... לזה התכוונתי.

אישון36

New member
חרא של דייט.

נמצאים בדייט ואין מה לעשות, משעמם, אז אומרים נו, שיהיה, אולי יצא זיון............מה לעשות שזה לא ממש באופק ? הוא חש שלא יהיה כלום, הוא אומר..........אם נדבר על מעשה פיזי זה יגרור את הרגש........... דייט משעמם גורר נואשות. אישון. יש דייטים שלא נועדו להימשך...........וגם בד"כ שמאלצים אותם הם חוזרים לנקודה א'.

לא פיספסת שום דבר

תמיד היו בחורים כאלה..
את לא חייבת לענות להם, אם את לא רוצה.. אני לא עונה לשאלות כאלה.. אני חושבת שאפשר לראות אם אני רוצה שמישהו ינשק אותי או לא גם בלי לשאול..

my truth

New member
...

צחקתי, לא עניתי, אבל הם שאלו כמה פעמים. עד שהייתי חייבת להשתיק אותם...

k e r e n m

New member
לא חלילה לא רומנטיקה חדשה

פשוט סוג של גברים חרמנים שהחליטו להוציא מהדייט "משהו"(קראי תגובת אישון)ולכן מרשים לעצמם להגיד את מה שאמרו.כי הרי המצב הטבעי הוא שנשיקה זורמת מאליה במיוחד אם היה דייט מוצלח,לא אמורים לבקש אותה
בכל אופן את תתקלי בכל מיני סוגי גברים והסוג שנתקלת בו הוא רק חלק מהרשימה..שיהיה בהצלחה

my truth

New member
היה דייט מוצלח

ככה לפחות שניהם טענו, שניהם שאלו מה אני חושבת עליהם שזה גם מעיד על משהו? לא יודעת מה הקטע. אם זה שוב יקרה לי... חבל על הזמן...

freckled

New member
למה ישר להסיק מסקנה

שמחפשים זיון? יש תחושה נעימה אז מתנשקים אין חוק למתי, למה וכמה. מעבר לכך לפחות נאמר לזכות הגברים שביקשו את רשותך, יש כאלו שמפתיעים. אנחנו לא רואים דברים כמות שהם. אנחנו רואים דברים כמות שאנחנו..

למעלה