תסלחו לי, אבל אני לא מאמינה שליז עושה הצגה

נעמה8080

New member
תסלחו לי, אבל אני לא מאמינה שליז עושה הצגה

בעבר לא אהבתי מה שליז עשתה ללירון, ממש לא. לא סבלתי את ליז אחרי זה. אבל היום, שאני רואה מה חבורת הרוע, ציר הרשע, עושות לה זה מעציב אותי. לדעתי היא לא עושה הצגה, היא באמת לבד שם. מאז שלקחו לה את עדי, למי היא אמורה לבכות?! הרי ציר הרשע מחפשות אותה על כל שטות, וזה קשה מאד נפשית! קשה נפשית להתמודד לבד בבית, ללא חברה ועם הרבה שונאות. נכון שליז לא תמיד בסדר, אבל להתנהג אליה ככה?! טוב שהיא לא סותמת את הפה מול ציר הרשע כמו שענבר ואיילת שמלקקות לציר הרשע בלי סוף העיקר שיהיו מקובלות ושיהיו חברות שלהן, אבל היא משלמת מחיר יקר, שנאה מהבנות. תחשבו כמה קשה להיות לבד, הכוונה לא לדבר היי מה נשמע וכו'.... אלא כתף לבכות עליה, או שיחות כמו שהיו לה עם עדי. זה ממש קשה. אני מקווה שליז לא תהיה מודחת העיקר כדי שציר הרשע לא ישמחו. וצריכים לקוות שהיא לא תעמוד להדחה.

יפעת 2784

New member
קרן, אתי וליהי פשוט רעות!

וחבל שענבר ואיילת נגררות אחריהן. יעשו הכל כדי להיות מקובלות? ענת ממש בסדר, רואים שיש לה לב טוב. כשבן ייצא החוצה הוא יבין מי הרעות ומי הטובות. כשהוא יגלה שליהי אמרה שבן מגעיל אותה הוא יבין הכל ויאכל את עצמו. מגיע לו!

נעמה8080

New member
ענבר ואיילת מאכזבות, כמה שהייתי בעדן ככה ירד

לי מהן. לא סובלת אותן עכשיו, במיוחד לא סובלת את ענבר

ליאורי13

New member
גם אני, איילת הצטיירה בעיניי כמאוד נחמדה

וענבר מאוד אינטיליגנטית, חבל שהן לא שמרו על סטטוס קוו - המריבות עברו לידן ככל הנראה רק ענת היא השפויה היחידה שנשארה, אני מקווה שלא תאכזב

אביבה75

New member
ליהי גם קראה לבן קונילמל לפני יומים.אני שמעתי

ועוד כמה חברים בפורום שמעו . פשוט יצור מגעיל הבחורה הזו שמוכנה ללקק לו את התחת (סליחה על הביטוי ) העיקר להישאר במשחק ולהיצמד לאנשי הרוע אתי וקרן.

נעמה8080

New member
בחורה כמו ליהי שנגעלת מבן

ומתנשקת איתו בשביל להישאר במשחק והוא מנצל את מעמדו כדי להתקרב אליה, זה בושה לשניהם. זה נכון שהוא אמר לה שאם הם לא יהיו ביחד היא תעזוב את הוילה? הוא מנצל את מעמדו, אבל היא לא חייבת להסכים. עדיף ללכת הביתה ולא להתנשק עם מישהו שמגעיל אותך! איפה הכבוד שלה?! בשביל להישאר או בשביל כסף היא מתנשקת עם מישהו שמגעיל אותה?! איכס, איזו בחורה זולה!

רגע רק רגע

Active member
הוא לא אמר זאת מפורשות...

אך גם לא צריך להיות גאון כדי להבין למה הוא התכוון. אתמול בלילה היה מביך לראות אותו בפעולה (אם מה שהוא עשה נקרא - פעולה ;-/)

נעמה8080

New member
אני רואה איך הוא לוקח אותה,והיא,רואים שיש בה

גועל מתקרבת בכל זאת ומתנשקת איתו, רק מהמחשבה יש בי גועל!

רגע רק רגע

Active member
אתמול בלילה הבחור ניסה, ניסה וניסה...

לא ידע כבר מה לעשות עם הידיים
גירד בראש... ליטף ת'כתף שלה... עבר לעטיפה בשתי ידיים... חזר לגרד ת'ראש... נישק לה ת'מצח... וחוזר חלילה. למזלה, קרן הופיעה משום מקום וכך חסכה ממנה סצנה מביכה של נשיקה מתוך אילוץ

ליאורי13

New member
ליהי בחורה זולה חוץ מעוד כמה וכמה

מגרעות שלה בן אמר לה בעקיפין, שאם לא הייתה מתקרבת אליו אז היא הייתה עפה

נעמה8080

New member
אני אישית הייתי מעדיפה להיות מודחת ושגבר

שמגעיל אותי לא ייגע בי! אבל לי יש כבוד וערכים, לעומת ליהי שמעדיפה להתנשק עם גבר שמגעיל אותה העיקר להישאר. איך היא תדע מה זה כבוד אם אין לה?!

נעמה8080

New member
סיכוי למה?

לזכות במיליון? כי אני חושבת שלזכות במיליון הסיכוי של שתיהן הוא אפס

אורטל מובילה בסקרים ביחד עם ענבר

ואחרי שענבר ממשיכה להתחבר לשלישייה של אתי, קרן וליהי, אז הסיכוי של אורטל לזכות התחזק (לצערי) אני מאוד לא רוצה שאורטל תזכה בעיני זה יהיה עצוב אם אורטל תזכה אבל לצערי יש לה סיכוי טוב לזכות

אני לא הצלחתי למצוא פייבוריטית

חשבתי על דניאל אבל יש סיבה לזה שדניאל לא היתה הפייבוריטית שלי עד עכשיו אני לא מצליח להזכר בסיבה ענת גם בסדר אבל גם לגביה יש סיבה שהיא לא פייבוריטית שלי (אני לא רוצה להגיד את הסיבה)

Klayhamn

New member
אם היא תמשיך לעשות מה שהיא עושה

ואם שאר הבנות ימשיכו לעשות טעויות טפשיות, אז אורטל תנצח

נעמה8080

New member
אני מאמינה שבגלל שהיא מרגישה לבד

בוילה ללא חברות. הרי רוב הבנות רעות אליה/שונאות אותה. ראינו איך איילת צעקה עליה אתמול על שטות, וזה בטח בגלל שטיפות מוח של קרן, ליהי ואתי, שלישית ציר הרשע

למעלה