תסלחו לי, אבל אני לא מאמינה שליז עושה הצגה

easternstar

New member
ליז התהלכה כמו אויר בבית. אף בת לא דיברה איתה

כולן רוצות להתחנף לקרן, אתי וליהי, כולל "הטובות", שכעת יכולות להיות "מקובלות". ליז חשבה שהפסיכולוגית תתן לה עידוד שכולן רעות ורק ליז טובה אבל איריס יודעת שליז עוזבת בקרוב ולא רצתה לתת לה ללכת בלי שתבין כמה דברים על עצמה. איריס אמרה לליז שלפעמים היא היתה הbad guy . איריס בקשה הבטחה שליז תנסה להסתדר עם הבנות. אני כבר כתבתי ביום שלישי שליז שרופה בבית. לדעתי היא צריכה לברוח אבל הם מחזיקים אותה עד להדחות. צער בעלי חיים. לפחות שיעשו הדחה מהירה ביום ראשון ויוציאו אותה.

נעמה8080

New member
איילת וענבר לא טובות יותר

אז תפסיקו לקרוא להן "הטובות"! איילת וענבר לא טובות יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בנות שמתחברות למקובלות הרעות ומנצלות זאת לרעה, לא טובות בעיניי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יפעת 2784

New member
איילת וענבר אכזבו גם אותי

מאוד! חשבתי שאם הן ספגו מאתי בהתחלה הן יבנו את הצד הנספג אבל כנראה שהמקובלות עלתה להן לראש.

easternstar

New member
ליז לא עושה הצגה. הבכי הוא מבפנים

בלי קשר למה שליז עשתה מוטל עליה חרם. רוב הבנות, כולל ה"טובות" מתעלמות מקיומה. חרם הוא אחד העונשים הקשים לאדם. ליז נמצאת במקום סגור ואין לה לאן לברוח. בנוסף איריס הפסיכולוגית אמרה לה את האמת בפרצוף שליז לא תמיד היתה טובה .. ריחמתי עליה, למרות מעשיה בעבר. לבנות בבית, פרט לדניאל, לא היו רחמים.

easternstar

New member
דניאל נעלמה מהעין כל הבוקר. כנראה בדיכי

כי איתןן מפלרטט עם קרן כל היום. בערב, כשראו אותה היא נגשה לליז הבוכה ויצאה איתה לחצר. גם לדניאל לא קל עם הצנון.

easternstar

New member
ענת בחורה טובה. באוירת הטרור בבית הן

הולכות על ביצים. הקהל מצביע רק פעם בשבוע ומדיח. הן צריכות להסתדר עם אתי 24/7. ענת נשמרת. היא בחורה פקחית. הסיכוי היחידי היה אם שלושתן היו מתאגדות אבל ענבר, המנהיגה הזמנית, לא רוצה לריב עם אתי ומספרת לאתי שכולם אוהבים אותה.

easternstar

New member
../images/Emo9.gifמיום ראשון יהיה לנו מנהל חדש ונמרץ../images/Emo11.gif

נעמה8080

New member
אבל היה לי חשוב

להביע את דעתי בשרשור חדש על זה שליז לא משחקת אותה

למעלה