תסלחו לי... יש לי בעיה במתמטיקה,,

תסלחו לי... יש לי בעיה במתמטיקה,,

טוב, די.
. חנונים, מהו שילוב המצרכים שיוצר את הסנדוויץ' המושלם?

Nimst

New member
לחם עם שוקולד?

שנים לא אכלתי, אבל מה, זה קלאסי. ואחלה שאלה.

חע !

אני עדיין בלימודים (י"ג) ואני מכין סנדוויץ' עם שוקולד לפעמים, כשאין גבינה, או בהתחלת שנה כשלא לקחתי גבינה בכלל זה נחמד

Nimst

New member
אני לא מכינה סנדויצ'ים בכלל

נעשקת כל יום בקפיטריה במקום
אבל אני זוכרת שבביצפר שנאתי לקחת סנדויץ' עם גבינה, כי עד שהייתי מגיעה לאכול אותו הגבינה כבר היתה נראית לי חשודה מדי.

תגובה

אצלי אין קפיטריה, יש קיוסק אחד ליד החטיבת ביניים, ועגלה מעפנה לסטודנטים אני מעדיף לא לקנות שם כי זה סתם יקר, ואני מתעצל גם ללכת לקיוסק הרחוק יותר, ומה שיש קרוב זה ממש לא משהו אני מקפיד מאוד לגבי אוכל, אני לא מביא בשר לבית ספר - וגם לא גבינה רגילה, אלא אם אני אוכל אותה בהפסקה הראשונה - ואני לא לוקח את הסיכון הזה כי בד"כ זה לא ככה. אני מביא לבנה, לוקח לה המון זמן להתקלקל ביחס לגבינות אחרות, והיא מחזיקה כל היום, במיוחד בחורף.

Nimst

New member
הייתי שמה גבינה לבנה

ואני לא חושבת שהיא החזיקה. אני סירבתי לאכול אותה אחרי 10, בכל מקרה. חוץ מזה ששוקולד יותר טעים וזה

טוסט אקטרה אורדינר!

לוקחים שתי פרוסות לחם לבן שמים על פרוסה אחת גבינה צהובה על השנייה פסטרמה מורחים על הגבינה הצהובה קטשופ אפשר גם להוסיף ירקות אם רוצים מצמידים, מחממים בטוסטר ו... יאמי!!! והמרקם מעולה!

juggernaut

New member
....

פעם, אח של לי( Thorondor) מהפורום הכין לי כזה סנדביץ'. חבל"ז. זה היה אחד שאשכרה נהנתי. תכלס כל סנדביץ' עם בשר וחריף יעשה לי טוב .

Pure M

New member
יוווו סיגללל!

מה נסגר איתך? מה נתפסת לסנדוויצ'ים לאחרונה?
(הסנדוויץ' המושלם - לכי לארומה\נטקפה במרכזית ירושלים ותמצאי את מבוקשך)

אני? ../images/Emo12.gif

נתפסתי לסנדוויצ'ים? המ, בארומה זה קרוב מאוד למושלם. הפסטו+עגבניה וכו'3>. אבל לא! הסנדוויץ' המושלם הוא דווקא הפשוט ביותר: לחמניה טריה (=בצורת חלה קטנה כזאת) עם חמאה, פסטרמה וחסה. זה לא רק הטעם, זה גם הקומפוזיציה. סנדוויץ' של פרסומת :]

Pure M

New member
ובכן,

מבחינת החינוך הדתי שקיבלתי - זה אמור להיות הדבר המגעיל ביותר. ודווקא בגלל זה אני אנסה את זה.

למעלה