כן.
V Vegetable Salad New member 14/1/06 #66 אני לא אוכלת בשר ../images/Emo42.gif אז זה לא בעיה שלי לשמור כשרות...
O O r c h i d New member 11/1/06 #24 נשמע טעים../images/Emo3.gif אבל בחיים לא יהיה לי כוח להכין דבר כזה:<
ק קמילעעע New member 11/1/06 #26 כתף בקר לבצפר!? לא,קצת הגזמנו?! בכל אופן, אני לוקחת או חומוס,או שוקולד! הכי טעים..
T the last anigma New member 13/1/06 #59 דין ספר להם על הסנדויצ'ים ב"אקו-לב" ז'תומרת... הבודדים שאין בהם חצילים.. (זו רק אני או שבכמעט כולם הם דחפו חצילים?!).. בקיצור... יאמי יאמי..
דין ספר להם על הסנדויצ'ים ב"אקו-לב" ז'תומרת... הבודדים שאין בהם חצילים.. (זו רק אני או שבכמעט כולם הם דחפו חצילים?!).. בקיצור... יאמי יאמי..
ע עופר לובזנס New member 11/1/06 #22 טוסט טוסט גבינה צהובה וסחוג שנעשה בטוסטר לחיצה.ארוחת הבוקר המושלמת!
O O r c h i d New member 11/1/06 #25 טוסט כזה[?] עם גבינ"צ בטוסט של לחיצה. פשוט וטעים. אה ו... סנדוויץ' עם שוקולד[?]
ק קמילעעע New member 11/1/06 #28 וואלה טוסט עם גבינה צהובה,ליגה... שאתה נוגס והגבינה נמתחת ונמתחת ויאמממ זה כזה טעים! אני אוכלת סנדוויץ' עם שוקולד כבר 8 שנים! XDD ולא נמאס לי..
וואלה טוסט עם גבינה צהובה,ליגה... שאתה נוגס והגבינה נמתחת ונמתחת ויאמממ זה כזה טעים! אני אוכלת סנדוויץ' עם שוקולד כבר 8 שנים! XDD ולא נמאס לי..
N noname202 New member 12/1/06 #44 היו לי תקופות כאלה../images/Emo3.gif עד היום, לטיולים אין סנדביצ'ים-יש בורקס אז מה אתה אוכל במקום?
א אני חסרת שם New member 11/1/06 #37 גבינת עיזים אבל הכי טעים-לחמניה בצורת חלה עם גבינה צהובה ומלפפון חמוץ. גם ביצה קשה זה טוב, וגם נוטלה