תסלחו לי שאני פותחת הודעה

תסלחו לי שאני פותחת הודעה../images/Emo42.gif

אבל זה לא יכול להמשך ככה
מור, לא להתעצבן על מה שאני הולכת לומר: הפורום הזה, איך לומר, משעמם
מאוד
ו.....אין מה לעשות פה בכלל
ו.........תעשי משהו
(מור כאילו.....
). או כל מישו אחר.... רק שלא יהיה פה כל כך יבש!!!!! מצידי - שרשורי תמונות, שאלוני הכרות ארוכים ומייגעים, משהו!!! או רעיון יותר טוב: מפגש!!! פליז! תעשו משהו!

קרלוצה

New member
../images/Emo41.gifלי נראה ש.......

פשוט אין מודעות רבה לפורום, אולי צריך לפרסם אותו יותר כי אין מספיק אנשים בפורום וכנראה שפשוט לא יודעים שיש בכלל פורום לזהות בדויה
כי בסה"כ יש גלריות שמאוד רחבות בפורום, אפשר אולי להציע עוד גלריות כמו גלריה לכל שחקן משנה
וול לא לכל אחד ואחד גלריה אבל לפחות לשחקנים הראשיים כמו ג'ק, סלואן, סארק, דיקסון, וויל, פראנסיס...... אפשר להמשיך לשחק במשחקים שהעליתי בפורום *משחק האסוציאציות* ואפשר גם לשחק ב *מי אני?* שזה משחק עיוותים, אני ייעשה את זה השבוע ואני מקווה שיצליח
ואפשר גם לעשות סקרים שונים כל שבוע בפורום לא רק בכלי של ה"סקר" שיכללו גם חידונים ונושאים מהעונה הראשונה שנייה ושלישית (למרות שזה לא ייגע לכולם עדיין...) אפשר לעשות גם שירשור קישורים שאותו מור תוכל להוסיף לקישורים של הפורום אח"כ ולפתוח קטגוריות חדשות
אני אנסה השבוע לפתוח כמה דברים שכתבתי כאן ואני מקווה שזה יעזור, אבל לדעתי הבעייה המרכזית היא שאין מספיק אנשים בפורום, לדעתי אפשר לעבור בפורומים של תפוז שקשורים לטלוויזיה, אני אישית אפרסם בפורום שאני מנהלת בו ואם למישהו יש רשימה של פורומים מהסוג הזה שירשום או שיפרסם בעצמו והתקווה שכך המודעות לפורום תעלה

inbal145

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד על המאמצים! באמת לדעתי אין הרבה אנשים שמודעים לפורום וגם אני הייתי ביניהם עד שראיתי שיש בכלל... יש לי אתר ובאתר שלי שמתי קישור לפורום לפני הרבה זמן יחסית אני מקווה שגם זה יעזור :) הפורום באמת יחסית שומם....

הבעיה העיקרית שלי היא../images/Emo42.gif

שרוב ההודעות והשרשורים פה הם
ים, ואנשים שלא ראו את העונות הבאות (כמוני
) לא יכולים (ולא רוצים
, למרות שמור כבר גילתה לי הכל.......
) להשתתף בהם.... באסה......

inbal145

New member
אני מבינה אותך ובגלל זה אני חושבת

מה שדנה חשבה-שצריך לעשות פה עוד סקרים ומשחקים ולדעתי גם לדבר קצת יותר על הפרקים שמשדרים בארץ! שיהיה מעניין לכולנו...

טוב נו, החלטתי ליזום../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

שאלון היכרות מחודש
שם:
שמשפחה:
בצפר:
ספר אהוב:
סרט או סרטים אהובים:
שחקן אהוב:
שחקנית אהובה (מממ....מעניין מי.....
):
אני לובש\ת עכשיו:
מאכל אהוב:
משקה אהוב:
בילוי אהוב:
מקצוע אהוב (יענו בבצפר, ומי שסיים ללמוד....מקנאים בך!!!):
צבע אהוב:
חורף או קיץ?:
ווהן או סארק?:
הבגד האחרון שקניתי:
הבגד האהוב עלי:
הבושם שלי: וכל דבר אחר, מתקבל בברכה!!!

inbal145

New member
../images/Emo45.gifרעיון טוב!!

שם: ענבל משפחה: מיכה גיל: 14 עוד פחות מחודש... מזל טוב לי! עיר: חולון בצפר: קציר השולטים ספר אהוב: אממ... לא ממש אוהבת סרט או סרטים אהובים: 8 מייל ומת לצעוק 3 שחקן אהוב: מייקל ורטן ודיויד אנדרס שחקנית אהובה (מממ....מעניין מי.....): באמת מעניין מי-ג'ניפר!!! אני לובש\ת עכשיו: ג'ינס וחולצה שחורה מאכל אהוב: פיצה ואוכל סיני משקה אהוב: קולה זה ההתמכרות שלי בילוי אהוב: ריקודים וחברים מקצוע אהוב (יענו בבצפר, ומי שסיים ללמוד....מקנאים בך!!!): ספורט ואנגלית כי המורה מפגרת והשיעורים שלה זה שיעורים חופשיים
צבע אהוב: כחול ושחור חורף או קיץ?: קיץ שולט! ווהן או סארק?: אממ... מצאתם את מי לשאול! את שניהם! הבגד האחרון שקניתי: ג'ינס מהמם... אתמול... הבגד האהוב עלי: הג'ינס חחח הבושם שלי: אנג'ל וז'אדור אם אתם רוצים עוד תיכנסו לאייסי שלי 245080653

אני../images/Emo42.gif

שם: זהר
שמשפחה: מלכא
עיר: פתח-תקווה
בצפר: חט"ב רשיש
ספר אהוב: הארי פוטר!!
סרט או סרטים אהובים: שר הטבעות, כל סרטי דיסני
שחקן אהוב: אורלנדו בלום
שחקנית אהובה (מממ....מעניין מי.....): לוידעת. חח סתאםםםם ג'ניפר ברור
אני לובש\ת עכשיו: פיג'מה=מכנסי דייגים כתומים וחולצה מזעזעת שמצאנו
יום אחד על החבל כביסה....
מאכל אהוב: האוכל של אמא ושל ספתא, מאכלי ים ועוד הרבה יותר מדי דברים
משקה אהוב: מים ופאנטה ובריזר שאמא לא מרשה לי לשתות...
בילוי אהוב: אה..... קראטה!!! ו.....ללכת לקניון עם חברות ולסרטים ולקרוא!!
מקצוע אהוב (יענו בבצפר, ומי שסיים ללמוד....מקנאים בך!!!): אה..... תנ"ך זה כיף.....
צבע אהוב: כחול וורוד
חורף או קיץ?: קיץ
ווהן או סארק?: ווהן......
הבגד האחרון שקניתי: סווצ'ר של לא זוכרת מה
הבגד האהוב עלי: אה...... אין לי מושג
הבושם שלי: משהו של קלווין קליין......

Moreiro

New member
זהר יש לך פיצול אישיות.../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

"ווהן...
"
את לא אותה זהר שכל הזמן "איכס הוא מכוער!! איכס הוא מגעיל!! מור תביני שהוא מגעיל!!"????

סליחהההה../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

עכשיו רוגזתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חוצפההההההההההההההההההההההההההההה
!| כאילו, ברור שאת לא יכולה להשוות אותו לאורלנדו שלי......
*קשות* אבללל בכל זאת, הוא עדיף על סארק שבעיני דומה לדג........

אני יענה על זה מחר... היה לי יום

מאאאאאוווודדדדדדדדדד ארוך.... (תנסו לשבת 2 וחצי שעות בישיבה שכל מה שעושים בה זה חופרים ולא מגיעים לשום מקום... ולהיות רק איזה15 דקות בבית כל היום...)

קרלוצה

New member
../images/Emo26.gif

שם: דנה גיל: 22 עיר: חור בצפון בצפר: כבר 4 שנים משוחררת
סרט או סרטים אהובים: אוי יש הרבה שחקן אהוב: בראד פיט, פקונדו ארנה שחקנית אהובה (מממ....מעניין מי.....): ג'ני וג'וליה רוברטס שמזכירות לי אחת את השנייה לפעמים אני לובש\ת עכשיו: טרניניג מאכל אהוב: שניצל עם פירה של אמא משקה אהוב: קולה בילוי אהוב: מועדונים פאבים צבע אהוב: כחול חורף או קיץ?: גם וגם ווהן או סארק?: ווווווווווווווהן הבגד האחרון שקניתי: מעיל הבגד האהוב עלי: גרביים
חחח לא יודעת הבושם האהוב עלי: 212

s h a l i m a r

New member
mine...

שם:בת-אל שמשפחה:שישאר חסוי... גיל:16 עיר:י-ם בצפר:אולפנה... ספר אהוב:ביה"ס לקסם אישי-נלסון דה-מיל (ד"א-זה גם מדבר על ריגול...) סרט או סרטים אהובים:יש יותר מדי... שחקן אהוב:מייקל ווהן, ויקטור גארבר שחקנית אהובה (מממ....מעניין מי.....):אלא מי?- ג'ניפר גארנר... אני לובש\ת עכשיו:את מי זה מעניין? מאכל אהוב:סלט ירקות משקה אהוב:מים בילוי אהוב:לצאת לסרט/לישון... מקצוע אהוב (יענו בבצפר, ומי שסיים ללמוד....מקנאים בך!!!): אנגלית/מ"מ צבע אהוב:לבן חורף או קיץ?:חורף ווהן או סארק?:ווהן (סארק יצא לי מהאף...) הבגד האחרון שקניתי:חולצה הבגד האהוב עלי:חולצה מאמריקה עם ציור ענקי של זאב עליה הבושם שלי:jador/noa

עכשיו אני...

שם: מיכל גיל: 17 וחצי עיר: חור ליד חיפה בצפר: אורט ספר אהוב: אמ... אני לא ממש אוהבת לקרוא.. אבל אני חושבת שטרילוגית שר הטבעות סרט או סרטים אהובים: אמ.. יש הרבה.. אבל החוש השישי (סרט גאוני!) וסרטי דיסני (זה פשוט שולט!) שחקן אהוב: מייקל ורטן (ברור!!!!).. ויש עוד כמה אבל פחות.. שחקנית אהובה (מממ....מעניין מי.....): אני חושבת שבאמת ג'ניפר.. אני לובש\ת עכשיו: פ'יגמה.. אני בדרך לישון (פשוט צריך לעצור במחשב לפני.. כמה שאני מכורה..) מאכל אהוב: פיצה, לזניה (צימחונית), ספגטי- כל האוכל האיטלקי הזה.. משקה אהוב: פאנטה כתומה בילוי אהוב: אין משהו מיוחד.. להסתובב עם החבר'ה, מסיבות.. כל מיני.. מקצוע אהוב (יענו בבצפר, ומי שסיים ללמוד....מקנאים בך!!!): אין.. צבע אהוב: כחול שולט! חורף או קיץ?: עדין לא החלטתי.. ווהן או סארק?: ווהן!!!!!!!!!!!! הבגד האחרון שקניתי: מכנסי ג'ינס הבגד האהוב עלי: אין לי מושג. הבושם שלי: ברח לי השם ואין לי כוח ללכת לבדוק עכשיו..

נווווווווו למה להתעלם../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

מהיוזמה שלי
....... נעלבתי קשות!!!
פגעתם ברגשותי!!! נוווו יאלללה תענו כבר
מור, תני דוגמא לחברי הפורום

Moreiro

New member
אני פה.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אבל לא תמיד יש לי מה לכתוב... בכל מקרה אני קוראת את כל ההודעות

למעלה