תסלחו לי שאני פותחת הודעה

dress n glasses

New member
תסלחי לי שאני מגיבה

אבל את ממשיכה לחזור למקום שמשעמם לך בו כל כך?? הייתי אומרת שזה אפילו יותר מביך מעניין ההיי פייב (ילדות או לא זה כבר נתון לויכוח). עצה לחיים זוהר- גם אם יש לך משהו לא מפרגן לומר אני מציעה תמיד לומר את זה בארבע עיניים (ובמקרה הזה אולי במסר) או פשוט לבוא עם חלופות טובות. כמו שמישהו אמר פה הבעיה מתחילה בגלל הספויילרים. בגלל התחשבות באנשים שלא ראו מעבר לעונה הראשונה (את גם כזו לא??). אני לא רואה בהתחשבות באחרים שום פסול. שבת שלום, ואגב - שאלון ההכרות באמת היה מיגע תסלחי לי על חוסר הנימוס שאני לא אענה לזה, פשוט שכחתי מה הצבע האהוב עלי.

אוקי.. מסכימה אבל לא..

באמת זוהר.. לא צריך להגיד את זה ככה.. אם יש לך בעיה אז במקום להתלונן ליזום- נכון יזמת אבל פעם הבאה במקום להתלונן ורק אח"כ ליזום... את יכולה להגיד שיש בעיה ואז ליזום ישר כדי לשפר את זה... כי התלונות סתם מרגיזות.. וכל הקטע של השאלון הוא לא מיגע (לפחות לדעתי..) וזה אחלה רעיון ואני לא רואה שום בעיה עם זה..

Moreiro

New member
כל אחד ודעתו. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אני בכל אופן מסכימה בעניין הארבע עיניים..

|הדגש|הבהרה|סדגש|../images/Emo42.gif

לא, ותדגישו את הלא, התכוונתי לפגוע או משהו... סה"כ הבעתי את דעתי, שבמקרה זה אולי לא היתה כ"כ מפרגנת, אבל זה לא משנאה לפורום או למור (חס ושלום!!!
אני אוהבת את מור
) אלא רק מרצון לשפר אותו, ולגרום לזה שגם לי יהיה על מה להגיב.....חח אז... אני לא מבינה למה ההתקפה הזאת היתה טובה, לעזור היא לא עזרה, רק פגעה............

סליחה עם נפגת ממני לפחות....

זה ממש לא היתה הכוונה נלהתקיף ופגוע... רק הבעתצי את דעתי בדיוק כמוך...

dress n glasses

New member
|הדגש| הבהרה ממני

לא התכוונתי לפגוע חלילה רק להבהיר (נו טוב אולי בעניין היי פייב כן התכוונתי לפגוע
...) שיש דרך להעלות דברים. עם נפגעת עמך הסליחה ועכשיו כשכולם הבינו את כולם אני באמת אשתדל מתישהו לענות על השאלון המורחב. שבוע טוב זוהר וכולם

למעלה