תספורת, איפור, קוסמטיקה וכו´

• פותח הנושא maz
  • פורסם בתאריך

maz

New member
תספורת, איפור, קוסמטיקה וכו´

עוד יום שישי של סיבובים בכל העיר עבר על כוחותינו. המשימה היום: סלון כלות. אני מתלבטת בין שי גרינברג לבין ז´ק דסאנז´. בשני המקומות יש יופי של אוירה רגועה ואינטימית ושניהם מציעים במחיר דומה תספורת + איפור ואפשרות לטיפולים קוסמטיים, מניקור, מקלחת במקום וחדר פרטי. למישהי יש המלצות בקשר לשני המקומות או המלצות למקומות אחרים באזור ת"א? חשוב לי שבמקום תהיה אוירה נעימה ויחס אישי כדי לא להרגיש בסרט נע.

oc101

New member
שי גרינברג

שנים הסתפרתי אצל שי גרינברג (עד שהספר שלי פתח מספרה משלו...) לדעתי המספרה שלו מוצלחת ונעימה , אני סומכת שם על הספרים שלא ידביקו לך את השיער לקרקפת או שלא ישימו לך בקבוק בירה על הראש. אבל אם את באמת רוצה אוירה רגועה ואינטימית אני ממליצה על המאפר+ספר שלי , שהגיע למלון ! שמו ליאור גרין הוא לא עושה כלות בדר"כ . יש תמונות בפורום של העבודה שלו - כמובן שיצאתי יפה
שלך הצעירה

maz

New member
אולי זה אני, אולי המחשב שלי אבל..

לא הצלחתי להתחבר לצ´אט. בפעם הבאה...

maz

New member
מחירים ../images/Emo130.gif

אצל שי גרינברג יש הבדל בין תספורת ע"י שי עצמו (900 ש"ח) או איש צוות שלו (650 ש"ח). ייעוץ לתספורת עולה 150 ש"ח אם ע"י שי וחינם אם ע"י איש צוות. איפור ע"י מאפרת הבית + יעוץ: 150$. אפשר להביא גם מאפר/ת אחר/ת. יש להם גם אפשרות לדיל במלון שרתון בליל החתונה. אצל ז´ק דסנג´, עד סוף ינואר המחיר הוא 900 ש"ח וכולל תספורת + איפור, כולל יעוץ לשניהם. בשני המקומות אפשר לעשות גם פדיקור, מניקור, הדבקת ציפורניים, טיפולים קוסמטיים, עיסויים ועוד פינוקים בתוספת תשלום.

לי27

New member
גם אני

סגרתי על תסרוקת+איפור+ציפורניים אצל רוני פרנקל ביום שיש האחרון. התסרוקת היא רק תסרוקת פן, רולים וכמה סיכות. ציפורניים: מניקור פשוט. ואיפור. סכ"ה 800 שקל. והוא לא מקבל יותר מ-4 כלות באותו היום. סכ"ה יש שם אוירה נעימה ונראה לי שיהיה בסדר

שיר 1

New member
רוני פרנקל

הי לי אני עשיתי שמלה בעימנואל ומיכל ממליצה עליו. משום מה מישהי שאני מכירה אמרה שהאיפור שלו לא משהו והיא אישית הגיעה לקבלת הפנים לא מאופרת והיתה צריכה להתאפר שוב עצמאית. האם הוא עשה לך איפור או תסרוקת ניסיון? המחירים באמת אטרקטיביים אבל השאלה אם בדקת הכל לא כדאי להתאכזב באותו היום

לי27

New member
הגעתי אליו בעקבות חברה טובה

וגם בעקבות עימנואל. הגעתי בעיקר כיוון שחברה טובה היתה מרוצה ממנו. ו-800 שקל (הנחה לבנות עימנואל), נראה לי סביר. אני לא מתכוונת במילא לאיזו תסרוקת מסובכת ומעדיפה את השיער שלי פחות או יותר טבעי עם כמה סיכות. (אבל גם אם רציתי משהו מסובך אפשר למצוא אצלו המון דוגמאות). בקשר לאיפור, הייתי מאוד מרוצה מהניסיון, (משתמשים בתכשירם של מייק-אפ-פוראבר, שנחשב מקצועי וטוב) חוצמזה, נראה לי לא הגיוני ללכת לאיל מקיאז´ לדוגמא ולשלם 250$ על איפור. למרות ה
הרב שמוציאים במילא באותו היום זה כבר מוגזם. מה שעושה את ההבדל זאת האוירה הטובה והרצון להשתדל בשבילך ביום המיוחד הזה, וזה יש שם - כדי שארגיש
ביום הזה.

שיר 1

New member
תודה ללי27!

אני ממש שמחה לשמוע! אני אישית מאוד אוהבת את המוצרים של מייק אפ פוראבר (אני משתמשת בהם והם מאוד איכותיים). לגבי ניסיון-הבנתי שהיית מרוצה- האם מדובר באיפור מלא?האם האיפור הייה עמיד? (אני מתארת לי שלא הסרת אותו ישר) אם היחס טוב אז זה באמת שווה הכל!! ו-4 כלות ביום זה באמת אחלה! נראה לי שאני גם אלך אליו!!- אני רוצה תסרוקת אסופה הכי פשוטה בלי מגדלי בבל ואיפור עדין ביותר אם יש לך עוד דברים לספר עליו-בבקשה תפרטי! שוב תודה!

לי27

New member
הורדתי את האיפור ../images/Emo68.gif

כשיצאתי מהסלון, כי נראה לי טיפשי להסתובב עם עין אחת מאופרת. אבל לחברה שאני מכירה שהתאפרה אצלו החזיק האיפור יופי.

J-סיקה

New member
אני עשיתי גם איפור וגם שיער(הרבה

שיער) אצל רוני והייתי מרוצה עד הגג גם מאיפור ניסיון וגם מה תסרוקת והכל היה כיף

מרץ

New member
איל מקיאג´

המחיר 250 דולר מוגזם ולא נכון כשאני ביררתי איתם לפני שבועיים,המחיר שנתנו לי הוא 100 דולר אם את באה אליהם,אם הם באים למקום שאת רוצה זה עולה 120 דולר

dorlim

New member
חברה שלי התאפרה והסתרקה אצלו../images/Emo68.gif

האיפור היה מקסים (עדין וכלתי כאחד) והחזיק מעמד כל הערב. החתונה הסתיימה בערך ב- 4:00 לפנות בוקר... התסרוקת היתה מקסימה (תלתלים פזורים ורק הקדימה הורם מעט בזיגזג, כדי שהשיער לא יפריע לריקודים ולא יבוא לה לעיניים) אבל לא החזיקה כל הערב - לבחורה יש שיער חלק חלק ועשו לה תלתלים שהלכו וירדו במהלך הערב. היא עצמה אומרת שזו הבעיה שלה גם בגלל אופי השיער (חלק מידי לתלתול זמני) וגם בגלל שהיא התעקשה שבחתונה שלה היא רוצה תלתלים.... היא מאד ממליצה עליו (ואני שוקלת...)

שיר 1

New member
הי לימור

מצאת כבר ספר ומאפר? זה ממש מלחיץ כי בסופו של דבר אם את לא מרוצה מאחד מהשניים זה יכול ממש לבאס את הערב. (לי בכל אופן..) לפי מה שהבנתי הכלה היתה מרוצה ממנו בשורה תחתונה?? את יכולה לפרט יותר על האיפור? תודה שיר

dorlim

New member
רוני פרנקל - עוד פרטים...

אז ככה - החברה שלי יצאה מרוצה מאד(!) ומאד ממליצה עליו!! לגבי התסרוקת - היא לוקחת על עצמה את האחריות לכך שהתסרוקת לא החזיקה. הוא המליץ לה לא לעשות תלתלים, אבל זה היה חלום ילדות שלה שלפחות יום אחד בחיים לא יהיה לה שיער כ"כ חלק. הוא אמר לה שזה ממש בעייתי וגם המליץ לה לא ללכת להצטלם ליד הים והיא הצטלמה בקיסריה, עם הרוחות... לגבי האיפור - האיפור שלה היה בגווני חום-זהב מאד מאד עדין וטבעי אבל יחד עם זאת ראית ישר שהיא כלה, איפור מקסים ולא מודגש, מאד התאים למראה הכללי עם השמלה והשיער. היא, אגב אמרה לי שעם המעצבים שיש לו הסדר יש גם כימיה מבחינת התאמת המראה הכללי. הוא מבקש מהכלה לשמוע על השמלה ואם התיאור לא מספיק לו - הוא פונה למעצב וביחד הם מגבשים קו שלם והרמוני. אני, אישית עדיין לא מצאתי (לא חיפשתי...), אבל מאחר וגם לי יש הצעה דומה מבחינת הסדר ומחיר ואני ממש לא מתכוונת לשלם סכומי עתק, אז זו אופציה שאני מביאה מאד בחשבון. יש לי עוד זמן (מרץ)... בהצלחה. לימור

שיר 1

New member
תודה לימור

שמחתי לשמוע!! נראה לי שעקב המחירים המטורפים הקיימים בשוק (לא פחות מ- 1500 ש"ח) אני אלך אליו! שוב תודה

maz

New member
זה המחיר המקובל

אחרי סבב בכ- 6 מקומות שונים בתל אביב, לדעתי המחיר לסלון כלות או מספרה הכולל תספורת + איפור כולל ניסיון לשניהם הוא בין 800 ל- 1200 ש"ח. אני מתיחסת למחיר בחורף (כן, גם כאן יקר יותר בקיץ).

למעלה