תספורת, איפור, קוסמטיקה וכו´

• פותח הנושא maz
  • פורסם בתאריך

הילית*

New member
לגבי מחירים- 1500 ש"ח נראה לי

ממש מופרז ורוב הכלות כאן יעידו שזה ממש לא המחירים שהן שילמו. אני אישית שילמתי 300 ש"ח על תסרוקת שהייתי מאוד מרוצה ממנה- עשו לי תלתלים נופלים, כשהשיער הטבעי שלי חלק ועוד שילמתי 300 ש"ח על תסרוקת נסיון (מאוד מומלץ) ו- 350 ש"ח על איפור. אז כמו שאתן מבינות, הרבה פחות מ- 1500 ש"ח והייתי מאוד מרוצה

*שיר

New member
גם בעיני זה מחיר די מופרז ../images/Emo130.gif

אני שילמתי 400 שקל עבור האיפור (כולל איפור נסיון מלא) ו-400 שקל עבור תסרוקת (כולל תסרוקת נסיון) הייתי מאוד מאוד מרוצה.
גם האיפור וגם התסרוקת החזיקו המון זמן, עמדו יפה בשמש הקופחת ובלחות של מישור החוף, וזכו להמון מחמאות.

*שיר

New member
המאפרת מומלצת בחום

שמה אשרת ישורון, היא מאפרת בחומרים של מייק-אפ פוראבר (הרוב). היא בחורה מקסימה ורגועה שפשוט תענוג להיות איתה ביום הכי לחוץ בחיים...
היא מגיעה לאן שתרצי (באזור ת"א) - בית, מספרה או סלון כלות. היא איפרה אותי ושתי חברות שלי שהתחתנו לפני. כולנו היינו מאושרות ממנה. אני ממליצה עליה בחום. לגבי התסרוקת- עשיתי אותה במספרה ברמת אביב ג´. אם אחד מהדברים רלוונטים לך, אשמח לתת לך עוד פרטים.

כן, מאוד רלוונטי :) הייתי שמחה

לבדוק את שתי האופציות, פרטים נוספים יתקבלו בברכה. תודה :)

*שיר

New member
פרטים נוספים ../images/Emo9.gif

איפור: אשרת ישורון,
6477011
050-894970 תמסרי לה ד"ש חם משירלי.
שכחתי לומר משהו חשוב מאוד: המחיר כולל תסרוקת נסיון, אבל אם את לא מרוצה ולא רוצה לקחת אותה, את משלמת על התסרוקת נסיון (כמובן שרק חלק מהסכום). תסרוקת: מספרת "רמי מור", מרכז שוסטר (ליד הקואופ), רמת אביב ג´, את צריכה להזמין תור לתומר (מנהל המספרה ועושה התסרוקות)
6431990 שיהיה בהצלחה

שיר 1

New member
רמי מור

הסתפרתי אצלו כשגרתי באיזור וממש נחמד שם. מתיחסים שם יפה ללקוחות, מקדישים את כל תשומת הלב הנדרשת. לא יודעת איך הם בסירוק כלות אבל כישרון ויחס טוב בהחלט יש!! אני הייתי מאוד מרוצה מהתספורת אצלו-בדיוק כפי שתיארתי.

*שיר

New member
היחס אכן טוב מאוד

היות והם לא מסרקים כלות כל הזמן, מבחינתם כלה היא משהו "מיוחד" והם מקדישים לה הרבה תשומת לב ודואגים שהיא לא תחכה בתור.

dvorah

New member
רוני פרנקל

אני התאפרתי והסתרקתי אצל רוני פרנקל ביום החתונה שלי. האיפור החזיק נפלא כל הערב וכך גם התסרוקת - לא זזה אפילו קווצת שיער אחת ממקומה. מה שלא אהבתי היה שמרב תכשירים על השיער הוא נהיה קצת קשיח ולא נעים למגע אבל אולי זה צריך להיות כך כדי שיחזיק. בכל מקרה זה רק הרגיש כך למגע אבל נראה מצויין בערב הארוע ובתמונות. לגבי הצפיפות במקום - זה נכון שהוא מקבל רק ארבע כלות ביום אבל צריך לקחת בחשבון שכל כלה מביאה איתה מלוות שחלקן גם מסתרקות ומתאפרות (בדרך כלל אצל העובדים האחרים במקום ולא ע"י רוני עצמו). זה לא ממש נורא אבל אם למישהי נורא נורא קריטי העניין הזה של כמה אנשים מסתובבים שם, שייקח זאת בחשבון. בסך הכל הוא עשה עבודה מאוד מאוד יפה ואני ממליצה עליו בחום. שלא לדבר על זה שיחסית אם מגיעים דרך סלון כלות שעובד איתו בהסדר, אז יש מחיר די אטרקטיבי יחסית למקומות אחרים.

דיתי2

New member
שי גרינברג או ז´ק דסאנז´

אני אישית בחרתי את ז´ק דסאנז´ לאחר המלצות רבות ששמעתי - הם מאוד מקצוענים ולאבי מלכה יש כשרון נדיר. חברה שלי הסתדרה בשי גרינברג והיתה מאוד מרוצה והמליצה על חיים באופן מיוחד. חוץ מזה קחי לתשומת לב שבז´ק דסאנז´ הם לא מאפשרים מאפר מבחוץ למלוות אפילו שגם הן מסתדרות שם, וזה לטעמי חסרון גדול שהתברר לי רק בדיעבד.

maz

New member
../images/Emo51.gif ועוד שאלה על צפיפות

כשאת היית אצל ז´ק דסאנז´ - כמה כלות נוספות היו שם? אחת הסיבות שרוני פרנקל ועוד כמה מקומות פחות מצאו חן בעיני היא שנראה לי צפוף מידי ואני עוד הייתי ביום שישי בבוקר. אני בדרך כלל רוצה לברוח ממספרה ממוצעת לאחר 20 דקות, ואם אני אצטרך להיות שם 3-4 שעות, רצוי שזה יהיה מקום שקט ושליו ככל שאפשר
ועוד שאלה - מישהי שמעה על איב קוסמטיקס?

הילית*

New member
אכן הצפיפות, היחס והרוגע ביום

החתונה הם פרמטרים מאוד חשובים ועל כן אני בחרתי במספרה שכונתית שבה אני הייתי הכלה היחידה ובמאפרת שהגיעה אלי הביתה. והיה לי באמת נהדר ומפנק מהבחינה הזאת. לי אישית לא התאים להתארגן במקום שבו יש יותר מכלה אחת. עניין של הרגשה והעדפה...

אתי@

New member
אז אולי תלכי על האופציה הביתית ../images/Emo35.gif

אני החלטתי שאני רוצה להתפנק ולא להיות בלחץ והמהומה של 10 כלות לחוצות והיסטריות, ולכן הזמנתי הביתה את כל בעלי המקצוע. אז... אתי אלבכרי איפרה אותי, אתי תנעמי סירקה אותי (וככה יצרנו את השילוש הקדוש אתי אתי ואתי
)

dvorah

New member
לגבי הצפיפות

רק רציתי לציין שבימים רגילים (כלומר לא בעת טיפול בכלות) המצב במספרה של רוני פרנקל בכלל לא מאפיין את המצב בשעות שיש שם כלות. גם אני נבהלתי מהעומס והברדק שיש שם בשעות הערב ובימי שישי אבל בימים רגילים בשעות הבוקר (שזה השעות הסטנדרטיות שבהם מטפלים בכלות) המקום סגור ללקוחות רגילים ומגבילים את מספר הכלות כמו שנאמר לך. בכל מקרה כמובן שאם את נורא רוצה שלווה מוחלטת אז ייתכן שהאופציה של מישהו שמגיע אלייך הביתה תהיה עדיפה לך.

למעלה