תספורת לגבר ב300 שח

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בשביל השופוני , אני מוכן לעשות לך קרחת בשביל 6000 ש"ח.
6,000? מגניב. כמו הנעליים היקרות החדשות שלי, שעליהן קיבלתי מחמאה מבחורה ברכבת:

התלבטתי ארוכות וממושכות אם לספר את הסיפור הזה, כי בעיקרון, זה סיפור שמוציא אותי לא טוב, אבל מצד שני, בסוף הסיפור אפשר לראות איך אני מרגיש לא טוב עם | תפוז פורומים

הנעליים היקרות הקודמות עלו 3,000, אבל למרות שאתה לא מגיע מהעולם שלי, אני מאמין שאתה יודע איך זה עובד-בכל פעם שמחליפים, צריך להשתדרג במחיר, אחרת זה לא שווה.

השאלה היא, בעוד שנה-שנתיים, איך אני משתדרג מפה הלאה? איך משתדרגים מנעליים ב-6,000? נראה לי שזאת הייתה הפעם האחרונה שלהמשיך ולהשתדרג עם הנעליים מבחינת מחירים לא הייתה בעיה. מפה והלאה זה יהיה טריקי, אבל זאת בעיה של מאור של עוד שנה-שנתיים.

;) fuck that guy

אני צודק או שאני צודק?

111.jpg

בנוסף, אני מרגיש צורך להתנצל בפניך על קנאתו העזה והחולנית של ה-lemner40 בי על רקע פערי המעמדות בינינו, שמילא שהוא מקנא בי קנאה עזה וחולנית בגלל העניין הכספי, שכשלעצמו זה לא בעיה ואני עובר ועברתי דברים דומים גם עם החרדי, האתיופי והמרוקאי, אבל אני רואה שהוא הביע את זה בתגובה ספציפית אליך, ואתה לא צריך להיתקל בטינופת שכזאת בגלל דברים שביני לבינו, ולהיקלע כך אל תוך הסערה, ועל כך, התנצלותי הכנה.

תבין, lemner40 הוא ילד קיבוצניק מסכן ועני, בן להורים חקלאים, אקדמאי חדש שנכנס לראשונה לאקדמיה ביחד עם השחורים, המזרחים והפריפריה, כישלון משפחתי שאשתו התגרשה ממנו וילדיו אינם מוכנים לדבר איתו, סובל מדיכאונות, חרדות, אדם אומלל ולא מאושר מהחיים, וקצרה היריעה.

במיוחד-במיוחד, כאמור ומעל הכול, ולמרות שזה מה זה לא מעניין ואני מה זה ממעט לדבר על זה, כואב לו נושא פערי המעמדות שביני לבינו. רק בשביל לסבר את האוזן, אני לא יכול לדבר על דברים שהיו לי בתור תינוק כי דני פתח שרשור בנושא אז אולי זרקתי כמה מילים, מבלי שהוא יתפוצץ עד השמיים מרוב קנאה וכאב (כשהוא קרא את ההודעה הזאת דרך אגב זאת הייתה הפעם האחרונה שהוא החזיר אותי ל"התעלם", ה"התעלם" הנוכחי שלו איתי):

__צילום מסך_17-3-2025_195953_www.tapuz.co.il.jpeg

ספציפית בנוגע לאותו המקרה ההוא, היה כואב לראות את רמת ההתפוצצות. היה כואב לראות את זה. היה כואב לראות לאיזו רמה של כאב הוא הגיע. הרגשתי כאילו אני רואה את הסרטונים של הפיצוצים האטומיים בהירושימה ונגסאקי. הקטע הכי נוראי זה שאפילו לא ניסיתי "להדליק" אותו או אף-אחד אחר לצורך העניין, אלא שיתפתי מחווייתי האישית 🤷‍♂️

הסובבים אותו הזדעזעו עד עמקי נשמתם. הוא הושווה, בצדק-משהו, לחומצת מלח ובקבוק של רעל עכברים:

__צילום מסך_17-3-2025_20210_www.tapuz.co.il.jpeg

אני באופן אישי התקשיתי וממשיך להתקשה לשפוט. אני, בתור אדם בעל אינטליגנציה רגשית גבוהה במיוחד, סטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה, פסיכולוג קליני של מבוגרים לעתיד, ככל הנראה גדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה בכל הזמנים, זה פשוט שאף-אחד לא יודע את זה עדיין, מסתכל על אנשים שעד כדי כך כואב להם, על אותן נשמות פצועות, ושואל את עצמי מאיפה כל הכאב הזה מגיע, ומנסה לספק עזרה וסיוע מתאימים:

__צילום מסך_17-3-2025_2058_www.tapuz.co.il.jpeg

עוד בנוגע לאותו סיפור, ולסיום, עליי לקחת אחריות גם אני על אותה תקרית מצערת, שפצעה את lemner40 בצורה כה קשה ואכזרית. הטעות שלי עצמי באותו סיפור הייתה לא להיות מספיק רגיש לסביבתי, ולא לזכור ולקחת בחשבון שיש אנשים שונים שמגיעים מרקעים שונים ויש להם סיפורים שונים, שזה דבר שאותו הייתי צריך לזכור, להתייחס אליו, ולשקול יותר בזהירות את בחירת המילים שלי, ומה אני בוחר לשתף ומה לא, וזהו חלקי באחריות למה שקרה, ואני לוקח עליי את האחריות הזאת.

ועכשיו, ובנוגע לדבריו של lemner40 עליי בשרשור זה ספציפית, שאענה לו עליהם גם ישירות (אני נמצא אצלו על "התעלם" כרגע. אעשה זאת בעיקר בשביל הפרוטוקול), מכיוון שכאמור, הדברים מופנים אליך, אני מרגיש צורך לצרף התייחסות בנושא הדברים האמורים גם אליך, למרות שמדובר במעמד ספק מביך-ספק מגוחך-ספק שניהם.

כמובן, די מיותר לציין, אבל בכל זאת נגיד את הדברים, בעיקר בשביל הפרוטוקול, ונענה ל-lemner40-אני כמובן לא עני, לא מסכן, לא אומלל ולא נכה.

כמובן שגם אין שום בעיה בלגור בלוד וכמובן שבלוד יש עשירים, כפי מה שיש בכל מקום.

בעניות שבמדינות אפריקה יש עשירים, אז בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי רשמי-שגוי של 3 ודירוג אמיתי של 4, במדינת עולם ראשון מערבית, לא יהיו?

כפי מה שאמרתי לך על lemner40 לפני מספר ימים, לאנשים לא-חכמים יש נטייה להגזמות, הכללות וחשיבה דיכוטומית, מה שגורם להם לתפיסה לקויה של המציאות:

__צילום מסך_18-3-2025_1406_www.tapuz.co.il.jpeg

כמובן שאני גם לא מסופר על-ידי אמא שלי. אני מסתפר באחת משתי המספרות השכונתיות, איפה שעולה לי 80 שקל, אבל המספרה השכונתית היא גם איפה שאני קונה את שמפו הקוויאר השחור שלי, שעולה גם כן 80 שקל, ושקיבל את שמו, וכנראה גם את מחירו הגבוה, מעצם כך שקוויאר שחור הוא אחד המרכיבים, כך שבכל פעם שאני שם, אני שם 160 שקל.

20250318_154046.jpg

היה אפשר לצפות שעם קצבה חודשית מוגבלת באופן יחסי של 3,000 שקל (למותרות ובזבוזים בלבד כי כל מה שחובה ובסיס ממנים ההורים ככה ש-3,000 זה לא באמת מעט כמו מה שזה נשמע עם זה הולך במלואו על בילויים, למרות שכן תהיתי אם להגיד להורים להעלות לי את הקצבה ל-4,000 שקל) אני אתבאס להצטרך להוציא 80 שקל על בקבוק שמפו של 500 מיליליטר כל פעם שאני במספרה, אבל יש משהו נוסף שאני קונה ושעולה לי 150 שקל ל-250 מיליליטר, אז 80 שקל ל-500 מיליליטר לא נשמע לי כזה נורא.

בכל מקרה, ואם ארצה להסתפר באותה מספרה שעליה מדבר דני, זה יעלה בסה"כ 140 שקל יותר ממה שאני רגיל להוציא במספרה. לא ביגי.

אלא אם כן יש להם גם את שמפו הקוויאר השחור שלי ואז אשים 380 ולא 300 :unsure:

בנוגע לדבריו של lemner40 על כך שאמי לא רק מספרת אותי, אלא גם "מטפלת בי בשאר התחומים", וובכן, היא מבשלת לי, מכבסת לי, קונה לי ועוד כהנא וכהנא, אז דווקא יש בזה משהו, אם חושבים על דבריו ולוקחים את דבריו למקומות מסוימים. הבעיה היא ש-lemner40, כמובן, התכוון לדברים אחרים, וזה, כמובן, כבר לא נכון, אלא שקרים הנובעים מתוך קנאתו העזה בי.

אני כמובן גם לא "בן 14 מהבחינה הפיזית, הנפשית והמנטלית".

התמונות שהוא מתכוון אליהן הן לא תמונות של מי שאני רוצה להיות, אלו תמונות של מי שאני כבר.

ועכשיו, אלפיני, ולסיום, ובנימה אישית. אני יודע שאתה שם אותי על "התעלם" לסירוגין, ושאתה לא מת עליי ושאתה אחד מהמתנגדים ושאנחנו לא רואים הכול עין בעין והכול, אבל אם תרשה לי לדבר מהלב, אני באופן אישי, אני לא יודע אם אתה יודע את זה, אבל אני יחסית מעריך אותך.

אני חושב שאתה בן-אדם מעניין, שכותב דברים מעניינים. אני מעריך אותך, אני מעריך את הדעות שלך ואני מעריך את הקול הייחודי שאתה מוסיף לפורום.

חבל לי שאני על "התעלם" אצלך. חבל לי שאני מפסיד אותך. הייתי רוצה לבקש שלא להיות על התעלם אצלך. כל יום אני מפרסם שרשור על משהו אחר. לעולם לא באמת אפשר לדעת על מה אעלה שרשור, ולפעמים אני מעלה דברים מעניינים, שהייתי רוצה לקבל את דעתך עליהם, אבל אני על "התעלם" אצלך לעיתים קרובות, ואני לא יכול שלא להרגיש ולקבל את התחושה כאילו שאני ואתה מפסידים זה את זה, וחבל.

ai27

Well-known member
כמובן שאני גם לא מסופר על-ידי אמא שלי. אני מסתפר באחת משתי המספרות השכונתיות, איפה שעולה לי 80 שקל, אבל המספרה השכונתית היא גם איפה שאני קונה את שמפו הקוויאר השחור שלי, שעולה גם כן 80 שקל, ושקיבל את שמו, וכנראה גם את מחירו הגבוה, מעצם כך שקוויאר שחור הוא אחד המרכיבים, כך שבכל פעם שאני שם, אני שם 160 שקל.
צפה בקובץ המצורף 125086
קבל את השמפו הזה ב55 שקל:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
קבל את השמפו הזה ב55 שקל:

אכן, זה שמפו נגד קשקשים. לרגע שכחתי מה "Dandruff" אומר. הרי אנגלית היא השפה השנייה שלי (אפילו שאני יודע אותה מהבית), וזאת בכל מקרה לא מילה שמשתמשים בה הרבה.

בכל מקרה, וכבר בראשית דבריי חשוב לי להבהיר שלא באמת יש לי קשקשים. יש לי לי נטייה לזה, כמו עוד אנשים רבים, אבל עם הטיפול מתאים, כמובן שלא באמת יש לי קשקשים בפועל.

שמפו הקוויאר השחור שלי הוא תכשיר ברמה רפואית שמטפל בקשקשים עוד יותר טוב, רק לשם ההשוואה, מאשר head and shoulders, ואני חופף כמעט-כמעט ממש בכל פעם שאני מתקלח, כך שכמובן וכאמור, לא באמת-באמת יש לי קשקשים, שזה דבר שהיה לי חשוב להבהיר כבר בפתח דבריי.

דבר שני, יפה שיש מקומות שמוכרים את זה גם ב-55, והאמת שהיה סביר להניח שהמספרה שאני מסתפר בה, בתור עסק קטן, בוודאי צריכה לגבות על השמפו שלי יותר מאשר ברשתות הגדולות, כדי להישאר ברווח ולהצליח לתפקד, אבל זה בסדר, זה לכבוד לי לעזור לעסקים קטנים.

אם כבר, אני מתפלא שטווח המחירים הוא רק 55 עד 80, כי עם הקוויאר השחור שהם מכניסים לבפנים, היה אפשר לצפות שזה יעלה עוד יותר, הם כנראה פשוט לא שמים כזה הרבה קוויאר.

שזה מסתדר עם גודל בקבוק השמפו. בסה"כ 500 מיליליטר כשבדרך כלל שמפו או סבון לגוף יגיעו בבקבוק של 750 מיליליטר. הם כנראה רצו יחס נכון בין הקוויאר לשאר המרכיבים, וגם לשווק את זה במחיר שאנשים יקנו והם יהיו ברווח.

זה קטע ידוע שמוצרים איכותיים יותר מגיעים בחבילות קטנות יותר, כדי שבכלל יימכרו אחרת המוצר ייכשל, יהיה לא רווחי ויגרום להפסדים, ואפילו אז וכשהם מגיעים בחבילות קטנות יותר, הם עדיין עולים יותר ממקביליהם לקטגוריית המוצרים, שגם מגיעים בחבילות גדולות יותר.

לדוגמה השמפו הזה. אם הוא היה מגיע בגודל בקבוק נורמאלי של 750 מיליליטר, מספרות היו צריכות למכור ב-120, רשתות היו צריכות למכור בכמעט 80, המכירות היו נפגעות קשה, וכל המוצר כולו היה מבוטל ויוצא מפס הייצור.

עוד לדוגמה יש את האוכמניות שלי, הפטל שלי. עולה 25 שקל לקופסה של 125 גרם ו-35 שקל לקופסה של 140 גרם בהתאמה. למה נמכר בכמויות כאלו קטנות? כי אם ישימו בקופסה של חצי קילו או קילו, יעלה 100 ו-200 שקל לקופסת אוכמניות, ובערך 140 ו-280 לקופסת פטל, המכירות ייפגעו קשה, והחברות יעברו להפסדים על האוכמניות והפטל שלהם. זה גם למה בבית שלי לדוגמה, בתור אנשים שיש להם כסף והכסף לא מעניין אותם, אנחנו צריכים לקנות הרבה, רק כדי שיהיה לי לכל יום.

בכל מקרה, והצד החיובי של הדבר, הוא שלפחות ככה, ובכמויות כאלו קטנות, אני שולט טוב בכמויות שלי, כי ככה אני יודע לאכול בדיוק קופסה שלמה של אוכמניות וקופסה שלמה של פטל כל יום, במקום לשים עם העין או לנסות לשער את המשקל שאני שם, קצת כמו מה שאני צריך לעשות עם הענבים השחורים שלי.

למרות שעם הענבים השחורים אני פשוט סופר 33 ענבים ומפסיק, אז גם שם פחות או יותר אפשר להגיד שהסתדרתי.

בכל מקרה, ובנוגע לשמפו, תודה לך, אבל כמו שאמרתי, חשוב לתמוך בעסקים קטנים, וזה גם סופר נוח שיש להם אותו פשוט יושב שם במספרה שלי. אני לא באמת אתחיל להזמין בנפרד מהאינטרנט, או לחלופין, אלך לקנות ממקום אחר, כדי לחסוך 25 שקל. אבל תודה.

2x8aw0is.png
0107.jpg
אדורה-1.png

נערך לאחרונה ב:

ai27

Well-known member
אכן, זה שמפו נגד קשקשים. לרגע שכחתי מה "Dandruff" אומר. הרי אנגלית היא השפה השנייה שלי (אפילו שאני יודע אותה מהבית), וזאת בכל מקרה לא מילה שמשתמשים בה הרבה.

בכל מקרה, וכבר בראשית דבריי חשוב לי להבהיר שלא באמת יש לי קשקשים. יש לי לי נטייה לזה, כמו עוד אנשים רבים, אבל עם הטיפול מתאים, כמובן שלא באמת יש לי קשקשים בפועל.

שמפו הקוויאר השחור שלי הוא תכשיר ברמה רפואית שמטפל בקשקשים עוד יותר טוב, רק לשם ההשוואה, מאשר head and shoulders, ואני חופף כמעט-כמעט ממש בכל פעם שאני מתקלח, כך שכמובן וכאמור, לא באמת-באמת יש לי קשקשים, שזה דבר שהיה לי חשוב להבהיר כבר בפתח דבריי.

דבר שני, יפה שיש מקומות שמוכרים את זה גם ב-55, והאמת שהיה סביר להניח שהמספרה שאני מסתפר בה, בתור עסק קטן, בוודאי צריכה לגבות על השמפו שלי יותר מאשר ברשתות הגדולות, כדי להישאר ברווח ולהצליח לתפקד, אבל זה בסדר, זה לכבוד לי לעזור לעסקים קטנים.

אם כבר, אני מתפלא שטווח המחירים הוא רק 55 עד 80, כי עם הקוויאר השחור שהם מכניסים לבפנים, היה אפשר לצפות שזה יעלה עוד יותר, הם כנראה פשוט לא שמים כזה הרבה קוויאר.

שזה מסתדר עם גודל בקבוק השמפו. בסה"כ 500 מיליליטר כשבדרך כלל שמפו או סבון לגוף יגיעו בבקבוק של 750 מיליליטר. הם כנראה רצו יחס נכון בין הקוויאר לשאר המרכיבים, וגם לשווק את זה במחיר שאנשים יקנו והם יהיו ברווח.

זה קטע ידוע שמוצרים איכותיים יותר מגיעים בחבילות קטנות יותר, כדי שבכלל יימכרו אחרת המוצר ייכשל, יהיה לא רווחי ויגרום להפסדים, ואפילו אז וכשהם מגיעים בחבילות קטנות יותר, הם עדיין עולים יותר ממקביליהם לקטגוריית המוצרים, שגם מגיעים בחבילות גדולות יותר.

לדוגמה השמפו הזה. אם הוא היה מגיע בגודל בקבוק נורמאלי של 750 מיליליטר, מספרות היו צריכות למכור ב-120, רשתות היו צריכות למכור בכמעט 80, המכירות היו נפגעות קשה, וכל המוצר כולו היה מבוטל ויוצא מפס הייצור.

עוד לדוגמה יש את האוכמניות שלי, הפטל שלי. עולה 25 שקל לקופסה של 125 גרם ו-35 שקל לקופסה של 140 גרם בהתאמה. למה נמכר בכמויות כאלו קטנות? כי אם ישימו בקופסה של חצי קילו או קילו, יעלה 100 ו-200 שקל לקופסת אוכמניות, ובערך 140 ו-280 לקופסת פטל, המכירות ייפגעו קשה, והחברות יעברו להפסדים על האוכמניות והפטל שלהם. זה גם למה בבית שלי לדוגמה, בתור אנשים שיש להם כסף והכסף לא מעניין אותם, אנחנו צריכים לקנות הרבה, רק כדי שיהיה לי לכל יום.

בכל מקרה, והצד החיובי של הדבר, הוא שלפחות ככה, ובכמויות כאלו קטנות, אני שולט טוב בכמויות שלי, כי ככה אני יודע לאכול בדיוק קופסה שלמה של אוכמניות וקופסה שלמה של פטל כל יום, במקום לשים עם העין או לנסות לשער את המשקל שאני שם, קצת כמו מה שאני צריך לעשות עם הענבים השחורים שלי.

למרות שעם הענבים השחורים אני פשוט סופר 33 ענבים ומפסיק, אז גם שם פחות או יותר אפשר להגיד שהסתדרתי.

בכל מקרה, ובנוגע לשמפו, תודה לך, אבל כמו שאמרתי, חשוב לתמוך בעסקים קטנים, וזה גם סופר נוח שיש להם אותו פשוט יושב שם במספרה שלי. אני לא באמת אתחיל להזמין בנפרד מהאינטרנט, או לחלופין, אלך לקנות ממקום אחר, כדי לחסוך 25 שקל. אבל תודה.
שים לב שעם שמפו 'רפואי' אסור לחפוף בקצב גבוה (גם בכללי לא מומלץ)
הרבה אנשים שמים לב שלוקח לשיער שלהם יום ואפילו כמה ימים להתאושש מהשמפו - ויש שמפואים איכותיים יותר שבהם אין את הבעיה הזאת
למשל זה:

הוא חצי מהמשקל, ועולה פי 3.5 0 משמע - פי 7 )- אבל למי שצריך זה שווה את זה

DANIAVNI

Well-known member
הרבה אנשים שמים לב שלוקח לשיער שלהם יום ואפילו כמה ימים להתאושש מהשמפו - ויש שמפואים איכותיים יותר שבהם אין את הבעיה הזאת
למשל זה:

אני סובל מילדות מבעיית קשקשים חמורה מאוד
אבל השיער מלא מאוד גם בגילי הלא צעיר
( ואני לא מסגיר פרטים מזהים ).

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הרבה אנשים שמים לב שלוקח לשיער שלהם יום ואפילו כמה ימים להתאושש מהשמפו
לא שמתי לב לבעיה מיוחדת.

אבל אם אתה אומר 🤷‍♂️
ויש שמפואים איכותיים יותר שבהם אין את הבעיה הזאת
למשל זה:
וזה מטפל בקשקשים? ואם כן, זה מטפל בקשקשים פחות טוב, טוב באותה המידה או יותר טוב מאשר שמפו הקוויאר השחור השלי?
מחיר גבוה יותר לא מרתיע אותי, הוא מושך אותי. כמה שיותר מחיר, ככה זה יותר פוזה.

הנקודה היא שיש דברים שלא משחקים איתם, ושבהם המחיר לא יכול להיות הדבר הראשון בתור שמסתכלים עליו.

למרבה המזל, הרבה פעמים מה שהכי יקר, זה גם מה שהכי איכותי וטוב, כמו לדוגמה משהו מסוים שאני קונה בסופר-פארם ושעולה 150 שקל ל-250 מיליליטר (ככה שמשהו שעולה 200 שקל ל-250 מיליליטר זה לא כזה "וואו" בשבילי ממילא מבחינת מחיר, וזה לא בעיה אם אכן השמפו המדובר יותר טוב), אבל זה לא תמיד ככה.

אנחנו מדברים על שגרת הטיפוח שלי. אנחנו מדברים על השיער שלי ובריאותו. השאלה היא האם השמפו הזה באמת יותר כדאי ויותר מתאים לי?

הוא צריך למנוע את הקשקשים לפחות באותה המידה של שמפו הקוויאר השחור אם לא יותר, כדי שאשקול ברצינות לעבור אליו בגלל שהוא יותר מותאם לשימוש תכוף משמפו הקוויאר השחור, וגם אם כן, גם אז עדיין מדובר בשינוי לרעה, לפחות במובן הזה שיהיה פחות נוח לקנות אותו, כי אצטרך להזמין אותו כל פעם מהאינטרנט. אלא אם כן יש בסופר-פארם? ואז אוכל לקחת אותו ביחד עם הבקבוק של 250 מיליליטר של משהו אחר שאני כבר קונה שם ושעולה 150 שקל.

אני גם פחות אוכל לתמוך במספרה השכונתית שאני מסתפר בה, אבל הם יחיו.

הקטע של הפי 7 יותר במחיר, כאמור, מבחינתי זאת בכלל נקודת חוזק, וזה אך ורק מפתה אותי, לא מבריח אותי.

מה גם, שאני יכול להתחיל להפיל את זה על ההורים במקום שזה ירד מהקצבה החודשית שלי.

הרי זה שמפו. אני יכול למכור להם שזה Must. וזה באמת כזה. זה טיפוח בסיסי. הבסיס והחובה אמור לצאת מהכיס שלהם. לא שלי. הקצבה החודשית אמורה להיות בשבילי בשביל ליהנות ולעוף על החיים, לא דברים בסיסיים. עד עכשיו לא התחשבנתי איתם על השמפו כי מה זה כבר 80 שקל מתוך 3,000? והתספורת? עוד 80 שקל. גם בקטנה. אבל 200 מתוך 3,000, כשגם ה-3,000 בקושי מספיק לי לכל החודש, זה כבר סיפור אחר.

ai27

Well-known member
לא שמתי לב לבעיה מיוחדת.
אבל אם אתה אומר 🤷‍♂️
מאיפה לי מה שגרת הטיפול שלך...
וזה מטפל בקשקשים? ואם כן, זה מטפל בקשקשים פחות טוב, טוב באותה המידה או יותר טוב מאשר שמפו הקוויאר השחור השלי?
אמור להיות טוב יותר.
החיסרון של שמפו נגד קשקשים הוא שינוי רמת החומציות בשיער, מה שפוגע לעיתים בברק הטבעי של השיער
מחיר גבוה יותר לא מרתיע אותי, הוא מושך אותי. כמה שיותר מחיר, ככה זה יותר פוזה.
בדיוק. ואפילו בחנות הזולה השמפו הזה יקר פי 7
הנקודה היא שיש דברים שלא משחקים איתם, ושבהם המחיר לא יכול להיות הדבר הראשון בתור שמסתכלים עליו.
אכן
למרבה המזל, הרבה פעמים מה שהכי יקר, זה גם מה שהכי איכותי וטוב, כמו לדוגמה משהו מסוים שאני קונה בסופר-פארם ושעולה 150 שקל ל-250 מיליליטר (ככה שמשהו שעולה 200 שקל ל-250 מיליליטר זה לא כזה "וואו" בשבילי ממילא מבחינת מחיר, וזה לא בעיה אם אכן השמפו המדובר יותר טוב), אבל זה לא תמיד ככה.
האם אותו "משהו" נדרש עקב פגם שהשמפו שאתה מדבר עליו יצר?
אנחנו מדברים על שגרת הטיפוח שלי. אנחנו מדברים על השיער שלי ובריאותו. השאלה היא האם השמפו הזה באמת יותר כדאי ויותר מתאים לי?

הוא צריך למנוע את הקשקשים לפחות באותה המידה של שמפו הקוויאר השחור אם לא יותר, כדי שאשקול ברצינות לעבור אליו בגלל שהוא יותר מותאם לשימוש תכוף משמפו הקוויאר השחור, וגם אם כן, גם אז עדיין מדובר בשינוי לרעה, לפחות במובן הזה שיהיה פחות נוח לקנות אותו, כי אצטרך להזמין אותו כל פעם מהאינטרנט. אלא אם כן יש בסופר-פארם? ואז אוכל לקחת אותו ביחד עם הבקבוק של 250 מיליליטר של משהו אחר שאני כבר קונה שם ושעולה 150 שקל.

אני גם פחות אוכל לתמוך במספרה השכונתית שאני מסתפר בה, אבל הם יחיו.

הקטע של הפי 7 יותר במחיר, כאמור, מבחינתי זאת בכלל נקודת חוזק, וזה אך ורק מפתה אותי, לא מבריח אותי.

מה גם, שאני יכול להתחיל להפיל את זה על ההורים במקום שזה ירד מהקצבה החודשית שלי.

הרי זה שמפו. אני יכול למכור להם שזה Must. וזה באמת כזה. זה טיפוח בסיסי. הבסיס והחובה אמור לצאת מהכיס שלהם. לא שלי. הקצבה החודשית אמורה להיות בשבילי בשביל ליהנות ולעוף על החיים, לא דברים בסיסיים. עד עכשיו לא התחשבנתי איתם על השמפו כי מה זה כבר 80 שקל מתוך 3,000? והתספורת? עוד 80 שקל. גם בקטנה. אבל 200 מתוך 3,000, כשגם ה-3,000 בקושי מספיק לי לכל החודש, זה כבר סיפור אחר.
השאלה היא: מה עוד אתה עושה לשיער?
אתה צובע או מחליק אותו?
אם כן, יתכן וזה יעצים את האפקט ובסוף ייצא אפילו יותר זול

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני לא חושב שזה קשור לתדירות החפיפה, או כפי מה שאתה מציע בהמשך הודעתך, משהו מסוים נוסף שאני עושה לשיער בשביל לתקן את הנזק כביכול של חפיפה תכופה עם שמפו שלטענתך וכביכול אינו מותאם לכך. פשוט לא שמתי לב לנזק כלשהו. אולי השמפו שלי לא כזה נורא, או שהשיער שלי יודע ויכול להתמודד איתו נכון גם בחפיפה תכופה (אם כי כעיקרון אני מאמין לך ששמפו שכתוב עליו "לחפיפה יומית" כמו זה שאתה הצעת לי עוד יותר מותאם לחפיפה יומית מאשר שמפו שזה לא כתוב עליו). בכל מקרה, ב-80 שקל לחצי ליטר, אוי ואבוי עם השמפו שלי היה עושה לי נזק 😂
אמור להיות טוב יותר.
גם טוב יותר, גם לחפיפה יום-יומית וגם עולה פי 7? זהו, קנית אותי. אני מנסה אותו, ואולי אפילו עובר אליו בהתאם לתוצאות.

למרות החלטתי, ולפרוטוקול, החסרונות נותרים בעינם:

1. קצת פחות נוח לקנות אותו כי אני צריך להזמין מהאינטרנט, כשאת הקודם פשוט קניתי ישירות מהמספרה, אלא אם כן אוכל, במזל, למצוא אותו בסופר-פארם, איפה שאני כבר ממילא הולך בשביל לקנות את ה...משהו. ולפעמים עוד דבר-שניים.

2. פגיעה כלכלית קטנה במספרה שלי, אבל הם יחיו.

3. עכשיו, כשאני חושב על זה, לשמפו הנוכחי שלי קוראים "שמפו הקוויאר השחור". אפילו רק השם משדר יוקרה, כשהשם של השמפו החדש, העוד יותר יוקרתי, לא עושה זאת, אבל פאק איט, מי כבר יודע וידע באיזה שמפו אני משתמש ואיך קוראים לו?
החיסרון של שמפו נגד קשקשים הוא שינוי רמת החומציות בשיער, מה שפוגע לעיתים בברק הטבעי של השיער
זהו, שכנעת אותי. אני מסכים. תפסיק לנסות להעביר אותי לצד האפל. כבר עברתי. תלמד לקבל "כן" כתשובה.

רגע אחד...

אמרת שהוא "אמור להיות טוב יותר" בגלל ניקיון קשקשים אפילו טוב יותר מהקוויאר השחור או בגלל שהשמפו החדש שאתה מציע לי מטפל טוב יותר ברמת החומציות והברק הטבעי?

כי אמרתי לך, בנוגע לטיפול בקשקשים, המינימום הוא לפחות כמו הנוכחי.
זאת החנות הזולה? כמה הוא עולה בחנות היקרה? :love:

אבל כאמור ומטעמי נוחות אקנה בסופר-פארם. אני רק מקווה שיש להם.
אני בכוונה אומר "משהו" ולא מה זה, כי פשוט יש דברים שפחות מדברים עליהם (למרות שכבר יצא לי לכתוב בעבר מה זה, אבל עכשיו בוא לא, כי אני מנסה להיות טוב יותר, בסדר?).

אני מודה שאמרתי בעברי כל מיני דברים שלא הייתי צריך להגיד אותם, אבל קודם כל ולהגנתי, אני מזכיר לך שהייתי ילד צעיר, בשנות העשרים המוקדמות ובאמצע שנות העשרים לחייו, ועדיין למדתי להיות ג'נטלמן ומה כן להגיד ולא להגיד ומה יותר מתאים ומה פחות מתאים וכדומה', ודבר שני, גם כשכן אמרתי דברים שלא צריך להגיד אותם, וואו, כמה התגרו בי ואיזה דברים אמרו לי בשביל להוציא ממני את הדברים האלו, האמירות האלו והפרטים האלו, חלקם אינטימיים ממש :confused:

למרבה המזל, חלק מהתגובות הלא מתאימות האלו נמחקו, אבל את חלקן עוד אפשר לראות בציטוטים של אחרים אותי, וחלקם לא נמחקו מלכתחילה.

חבל. חבל. חבל שהמתנגדים כל-כך קינאו, וכל-כך שרף להם, שהם רדפו אותי בצורה כה קשה, כה עזה, וכה חולנית, במשך זמן כה ממושך, שהם הוציאו ממני בכוח את המאור השוויצר והפוזיונר :confused:

המאור שאני כל-כך לא :confused:

כלומר, שיט, הייתי צריך לשמוע מהמתנגדים במשך שנה וחצי אם לא שנתיים כמה שאני טיפש, לא מוכשר, לא יוצלח וכיוצא בזה לפני שהתחלתי לשתף את מה שכתבו עליי בספר המחזור של סוף כיתה י"ב, לצורך הדוגמה.

נו, אתה יודע, אתה זוכר מה כתבו. גם אתה ראית את התמונה.

חכם ומוכשר ויפה תואר וכל זה, עזוב, זה דברים שלא צריך להיכנס אליהם, ובכל מקרה, אני לא הטיפוס המשוויץ.
כלום 🤷‍♂️
לא. למרות שכן הייתי רוצה להיות בלונדיני, כפי מה שפעם הייתי באופן טבעי, כי אני רוסי, אבל למרבה הצער עבר לי. אני משתעשע ברעיון לצבוע, אבל אני גבר. זה פחות מתאים, ולכן אני בהתלבטויות קשות.

לפחות העיניים הבהירות שלי זה דבר שלא יעבור 🤷‍♂️

כך או כך, אין ספק שזכיתי בלוטו הגנטי והלאומי, ולא רק בגלל המוצא, אלא גם גנטיקה ותורשה מהשושלת המשפחתית שלי ספציפית (לדוגמה גובה של 1.88 מטר, מבנה גוף טוב, עוד דברים שלא יפה לדבר עליהם...), אבל בין היתר, כן, ברור, גם המוצא והלאום 🤷‍♂️

תודה לאל שאני רוסי 🤷‍♂️
או מחליק אותו?
אין צורך. הוא חלק באופן טבעי.

כפי מה שאמרנו, זכיתי בלוטו הגנטי, הלאומי, התורשתי.

ולא רק בלוטו הזה.

זכיתי בהרבה לוטואים בחיים.

לא ממש נעים להגיד, אבל אתה מרשה לי לדבר בפתיחות? 🤷‍♂️

אלוהים כנראה ממש-ממש אוהב אותי 🤷‍♂️

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

אמור להיות טוב יותר.

אכן

אתה צובע או מחליק אותו?
אם כן, יתכן וזה יעצים את האפקט ובסוף ייצא אפילו יותר זול
מסתבר שלסופר-פארם כרשת, יש את השמפו הזה, אבל במקרה אין לסניף הספציפי שאמא שלי הולכת אליו :(:

Screenshot_20250320-125947_WhatsApp[1]2.jpg

זה מה שאני מקבל על זה שאני שואל את אמא אם במקרה היא הולכת לסופר-פארם (הסניף של המשפחה במקום הסניף שלי) ומנסה לזרוק את זה עליה כבדרך אגב ומעכשיו לעכשיו 🤷‍♂️

אבל טוב, היה שווה ניסיון. במיוחד כשהיא ממילא יצאה לשם היום כחלק מהסידורים והקניות שלה לסופ"ש.

זאת לא בעיה אמיתית. זה עיכוב הכי בקטנה. אני פשוט אקנה את השמפו בעצמי מסניף הסופר-פארם הרגיל שלי במתחם G בראשון לציון (שהוא כבר סניף טוב יותר).

הרי בכל פעם שנייה שאני יוצא לבילוי סטנדרטי בסינמה בראשון של אוכל, סרט וספרים אני קופץ לשם אחרי שאני מסיים את הכול בשביל לקנות את מה שאני קונה משם ושעדיף שאני לא אגיד מה זה (אתה יודע, דברים שלא אומרים אותם וזה...) ושעולה 150 שקל ל-250 מיליליטר. זה פשוט שהפעם יעלה 370 שקל (בסופר-פארם מסתבר שמוכרים את השמפו ב-220).

זה באמת עיכוב הכי בקטנה. כבר מחר אני שם האמת, אני הולך לראות את "שלגייה" עם גל גדות. כמובן בהקרנת ה-V. I. P..

למעלה