תסתכלו באתר של גרמן

Salem

New member
אורית רישפי

לא הייתה בחלק זה של הפאנל כדי לחשוף את מקורותיה...

EmperorMollari

New member
נכון. היא ברחה ל"חוג בית"

חוג בית שכביכול נקבע מראש... מעבר לכך, היא הודיעה שחבר רשימתה ליאור טנר ישיב על השאלות בהיעדרה, והוא לא ענה! לא על עניין המימון ולא על אף עניין אחר. רשפי ברחה. היא כנראה לא מסוגלת להתמודד עם שאלות נוקבות מהקהל.

טנר לא בסיעתה

ילדון, טנר רץ ברשימת "העבודה" לא ברשימתה העצמית של אורית. להבדיל מהבוסית שאתה מעריץ כמו... אין אצלה פליטים ממפלגות שונות (ולהזכירך כי ברשימתה החדשה של גרמן, רצים טובה רפאל ואלי כחלון, פליטי מפלגת העבודה). ברשימתה יש אנשים שבאים לעבוד ולשנות!

EmperorMollari

New member
שקרן הרצלייני

אני לא יודע אם אתה היית בערב פאנל המועמדים. אני הייתי שם ושמעתי, יחד עם השאר, את אורית רשפי מבקשת מליאור טנר לתפוס את מקומה ולענות על השאלות בהיעדרה. כמו-כן, מר טנר העניק את מימון הבחירות שלו לרשימתה של אורית רשפי ולא לסיעה שהייתה שלו, העבודה, ובכך עלה למשלם המיסים עוד 170,000 ש"ח שהולכים לכיסה של רשפי. כשתלמד את העובדות - תדבר. כשאינך יודע - מוטב שתשתוק (או תשבות, תחביב נוסף של מורים חסרי יכולת.)

Salem

New member
מוטב שתשתוק אתה

לפני שאתה קורא לאנשים שקרנים.

אני יודע את העובדות

ילדון קטן שלי, את העובדות אני יודע-טנר רץ העבודה והעניק את המנדט שלו לאורית, משום... חסוי מי שצריך לשתוק, זה אתה, אתה בסך הכל ילד בן 18 שלא מבין כלום!

EmperorMollari

New member
אוריאלי ענה שהוא עבריין

אוריאלי הודיע על תקציב של 650,000 ש"ח. כיוון שהיו לו 2 חברי מועצה בקדנציה היוצאת, שכל אחד נותן 170,000 ש"ח, מגיעים לו רק 340,000 ש"ח. מותר לו להביא ממקורות אחרים עד 150% ממימון הבחירות הרשמי - כלומר, 510,000 ש"ח. מסקנה: אוריאלי הודה שהוא משתמש בתקציב גדול כמעט בשליש מן התקציב המותר לו, ועל כן הוא עובר על חוק מימון הבחירות.

אורקה א

New member
|מי מממן את רישפי ופלטי למען השם ?!

שמעו, כל עוד רישפי ופלטי לא חושפים מיהם בעלי הממון שמריצים אותם, חבל להם על הזמן. תקציב הבחירות של רישפי לא נופל ממיליון וחצי ש"ח ושל פלטי מתקרב לשני מיליון ! אני מאחל להם שהכסף הוא שלהם פרטי אך משום מה לא כל כך נראה לי... הנושא הזה יעלה בהזדמנות הראשונה ואז יהיה להם מאוד קשה להתמודד איתו בצורה משכנעת. אוריאלי נשאל על כך וכדרכו ענה לעניין בלי למצמץ : הכסף הוא פרטי שלו בנוסף לתרומות שמתקבלות על פי חוק (5,000 ש"ח מראש משפחה). זה הכל

EmperorMollari

New member
רשפי מודה שהיא עבריינית

מימון הבחירות המותר לגב' רשפי, איתה הזדהו שני חברי מועצה בישיבת ההזדהות הקובעת לצורך מימון הבחירות, הוא 340,000 ש"ח (170,000 ש"ח מכל חבר מועצה). למועמד שאיתו הזדהו עד 3 חברי מועצה (כמו רשפי) מותר להוציא עד 150% מן התקציב הרשמי, כלומר עד 510,000 ש"ח. רשפי הודיעה על תקציב בחירות של 850,000 ש"ח הגדול בשני שלישים מן המותר לה! מעבר לכך, מספר שתיים ברשימתה הוא המנכ"ל המכהן של חברת סולל-בונה, שמעון הייבלום. סולל בונה, וחברת האם שלה, שיכון עובדים, הינן חברות בנייה בעלות אינטרסים ברורים בהרצליה ובעיקר במרינה! במרינה רבותיי, שם רשפי רוצה להפשיר את הדירות למגורי קבע בניגוד לחוק כפי שאמרה בעצמה בפורום בו התארחה. תעשו את החשבון לבד מאיפה בא הכסף. רשפי - זה לא תקין וזה לא עובד.

Salem

New member
../images/Emo6.gif

תמשיכו לספר מעשיות, עובדה שגם רשפי וגם אוריאלי ממנים בצורה חוקית את הבחירות שלהם. יש להם גם תקציבים צנועים לעומת הגב' גרמן (1.8 מליון ש"ח!) לרון חולדאי יש רבע מזה
מדבריה של אורית רשפי: "מאיפה לגרמן יש 1.8 מליון ש"ח? ומאיפה גרמן תחזיר את הסכומים האלה אחרי הבחירות? הידעת ששבוע בYNET עולה $5000? הידעת שמודעה בידיעות אחרונות עולה 60 אלף ש"ח? הידעת שמודעה בעיתון הארץ עולה עשרות אלפי שקלים? הידעת שחולדאי בת"א מתכוון להשקיע רק 400 אלף ש"ח בקמפיין הבחירות שלו?" אף אחד לא שמע על כך שבמרינה יהיו דירות נופש, גרמן החליטה לעשות שינויים. בגלל זה יש תביעה נגדה עכשיו. כמו ה8000 תביעות שגרמן מנהלת נגד התושבים.

EmperorMollari

New member
עוד שקרים

זה פשוט מגוחך שאתה מביא מדבריה של רשפי בהודעות שלך. אתה מסרבל את הפורום ועשוה תעמולה מיותרת לטובתה. קראנו מה שהיא אמרה פעם אחת וזה די והותר. שטויות לא צריך לכתוב פעמיים. אתה מובל שולל על ידי מועמדת שמטעה את הציבור במכוון. לפי תוכנית בניין עיר הדירות במרינה יועדו אך ורק לדירות נופש. היזמים מכרו אותם למגורים, תוך מכירת חלקות חוף, שהן שטח ציבורי. יעל גרמן הגישה כנגדם תביעה כדי לשמור על החוק, על החוף ועל אינטרס הציבור. היזם הראשי, מוטי זיסר, הגיש בתגובה תביעה אישית נגד יעל גרמן, לא נגד עיריית הרצליה, בנסיון לאיים וללחוץ על גרמן לשנות את מדיניותה שומרת החוק והסביבה. יעל גרמן לא פחדה ולא נרתעה והיא ממשיכה, בתפקידה כראש עיר, להוביל את המאבק לשמירה על החוק במרינה. זהו מאבק בעד החוק ובעד אינטרס הציבור וחוף הים ולא נגד היזמים. הם אלה שנלחמים נגד יעל. ורשפי איתם. רשפי- זה לא תקין.

Salem

New member
כל מה שאני אגיד

אתה תגיב ב"שקרים". גרמן זוקפת לעצמה דברים שלא לזכותה, גרמן רושמת מלא נתונים בפליירים שלה שלא קיימים. גרמן לא עשתה כלום במשך 5 שנים.

למעלה