תעזרו לי בבקשה ברצינות ../images/Emo26.gif
נכנסתי הרגע להתלבטות רצינית. כבר שנים שאמרתי לעצמי שאני אלך ללמוד קולנוע באוניברסיטה (אני הולכת ללמוד שנה הבאה...) בלונדון, זה כבר היה לי ברור. כבר יש לי רשימה של אוניברסיטאות להרשם אליהם דרך הרישום המרוכז. אני טסה ללונדון כל שנה מספר פעמים אז אני כבר ממש מכירה את המקום. בסקוטלנד לעומת זאת הייתי פעם אחת. אבל לאחרונה התחלתי להרגיש נורא קשורה למקום, לאנשים (והמבין יבין
) ופתאום החשק שלי עבר ואני רוצה ללכת ללמוד באוניברסיטה בסקוטלנד במקום. מישהו מלונדון שעוזר לי ברישום לאוניברסיטה נתן לי רשימה של אוניברסיטאות טובות בבריטניה (שיש בהם קולנוע) ובינהם יש גם בגלאזגו. עכשיו ההתלבטות היא בין גלאזגו ללונדון. אני כל כך מבולבלת ואני לא יודעת מה לבחור. ולא מהבחינה של איפה הלימודים יותר טובים אלא מבחינת האנשים וההרגשה שם. מה הייתם בוחרים? תעזרו לי חח
נכנסתי הרגע להתלבטות רצינית. כבר שנים שאמרתי לעצמי שאני אלך ללמוד קולנוע באוניברסיטה (אני הולכת ללמוד שנה הבאה...) בלונדון, זה כבר היה לי ברור. כבר יש לי רשימה של אוניברסיטאות להרשם אליהם דרך הרישום המרוכז. אני טסה ללונדון כל שנה מספר פעמים אז אני כבר ממש מכירה את המקום. בסקוטלנד לעומת זאת הייתי פעם אחת. אבל לאחרונה התחלתי להרגיש נורא קשורה למקום, לאנשים (והמבין יבין