תעזרו לי בבקשה

• פותח הנושא b4icu
  • פורסם בתאריך

maof

New member
b4 .....דבר נוסף..........

הרבה דובר על דברים שעושים לנו טוב בחיים והרבה פעמים אנשים חוזרים לאהבה..... כולם רוצים להיות נאהבים ונחשקים.... רוצים שיחשבו עליהם וירצו בקירבתם אבל יש דבר קטן אחד שקצת מיתפקשש בכל הריצה והחיפוש אחרי האהבה אנחנו לא יכולים לכפות אהבה על אחר לא יכולים לקחת או לקנות אהבה אהבה ניתנת על ידי אחר שמוכן ורוצה לתת אדם שמאוהב בעצמו לא ידע להיתחלק עם אחר ..... אדם שמלא כעס לא ידע לקבל אהבה ........ לתת את הנשמה ואת הלב לאדם שאתה אוהב לישמוע את הדברים שאחרים לא שומעים לדעת את ההבדל שבין לקחת...... ולקבל מעוף

עלמה 3

New member
B4 נראה לי ...

תקן אותי ואם אני טועה ... שבזוגיות הזאת אתם לא משדרים על אותו תדר....(חלילה, שלא יראה כבקורת) זו לא כוונתי... מהשיחה שתארתה בינכם.. לי נראה ונשמע שאתה ברור מאליו... ורק עוד דבר להוסיף.. באחר ממסריך, דיברת על סדנת הפורום של לנדמק, האם גם זוגתך עברה את הסדנא ? ובהמלצה.. אני חושבת שיש מקום להידברות כנה וישירה בינכם. עלמה

b4icu

New member
כן ../images/Emo179.gif

שלופ עלמה עברנו את הפורום ביחד. הינו להפרד בגלל - נכון, הילדים. עמדנו על הרגליים האחוריות בכינו והבטחנו. אחד עמד בהבטחותיו יותר והשני פחות. הדברות טובה - מסכים.

rolan

New member
../images/Emo52.gif ביפור

אז ביפור שיחתנו הטלפונית, כתבתי כאן דברים, כעת לאחר השיחה והבהרת הדברים, אני מתנצלת קבל עם ופורום על שפגעתי...
אני מזמינה אותך, ביפור יקר, לספר על עצמך קצת יותר. על הבנות שלך, על חייך - לא צריך לחשוף יותר מדי, אך שיתוף בהחלט יכול לעזור. ושוב...
ו

עלמה 3

New member
ביפור, בדר"כ...

כשעוברים סדנא יחד.. התקשורת משתנה ... ובבודאי לשניכם יותר קל לתקשר.. ולדבר על פניו זה לא נראה כך.... אז כמו שהמלצתי... הידברות ישירה.. לשים הכל על השולחן... ורק אתה תחליט, עם עצמך, מה אתה רוצה שיהיה לך בחיים ואיך הייתה רוצה שהזוגיות שלך תראה... ואם היא לא עמדה בהבטחותיה.. אז גם את זה צריך בוודאי - לשקול.

ערב טוב לך B4../images/Emo140.gif

קראתי את השרשור ואת בקשתך לעזרה התלבטתי אם לענות אך הרגשתיח מחויבות ממה שנכתב הראת לי שאתה אדם אוהב, איכפתי, עם נתינה והקררבה לבת זוגגתך קראתי גם מן תיסכול בסימן שאלה למה זה מגיע לי? ומצד שני טרחת גם להראות שאולי גם אתה לא נוהג נכון, ואולי גם בך תמונה הבעיה לזו המצוקה ואני מבינה שדי הגעת לאיזה גבול וזה המקום להתבוננות בכל מערכת יחסים צריכים להגיע לשלב הזה גם אם טוב וחלק וגם אם עולה בעיה או מתעוררת אי הבנה לבדוק את מקומנו את אושרנו ואת ספוקנו כדי שנוכל לחזק, לתקן, להעשיר, ולגוון הכל כדי שנשמור לעצמנו את האושר הפנימי,הערך העצמי, וזוגיות מוצלחת וארוכת שנים לעניינך נראה לי ותקן אותי אם אני טועה האהבה שלך הפכה למובנת מאליו הבנתי ומקובל שבת זוגתך עסוקה וטררודה בעינינה יתר על המידה עד כי לא משאירה לך זמן איכותי לפי הצרכים שלך, ולציפיות שלך אני חייבת לשתף אותך בקשר הנוכחי שלי בן זוגי הוא זה שהתאהב בי עוד בטרם גיליתי אותו הוא הרעיף עלי אהבה, זרים, וכל מה שרק רציתי ואני נהנתי מנתינתו גם אני בהמשיך התאהבתי בו, אך הוא היה תמיד שם בשבילי, הוא תמיד עזב הכל לעזרתי, הוא תמיד וויתר כדי לרצות אותי, כן, הוא הפך בשבילי למובן מאליו, ויקומו אחרים ויגידו לי כמו שכבר אמרו לך על בת זוגתך אאבל אני יכולה לומר אני אוהבת אותו אך גם היה לי נוח לקבל ומעט לתת למה? כי לא ביקש, דרש, אולי ציפה וזאת לא ידעתי כלל. אז מה שאני רוצה לומר לך אולי היא לא מכירה אאת רצונותיך, ואולי בקשת, אבל לא מספיק הבהרת את חשיבותם, ואולי לא עמדת אחרי דרשותיך והרי בני אדם תמיד מנסים עד כמה אפשר למשוך את החבל לדחיות היי אסרטיבי, העמד את רצונותיך וכבד אותם עד להגשמתם שב עם בת זוגתך שוחחו ובצעו הבהרת ציפיות, והצהרת כוונות שיפכו ושתפו ואאני בטוחה שתגלה ולא סתם העלת תיהיות שגם אתה אשם למצב הזה ובתקוה שתגשרו על הפערים שבכל שלב מתחדשים והחוכמה לדעת ולזכור לאחד אותם בזמן ובמקום אני בטוחה שיש לך אהבה גדולה לאישה שלך ולא סתם גדולה היא הנתינה שלך אז קדימה לעבודה שלא יהיה מאוחר מדי אילנה באאהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות רזת

b4icu

New member
תודה לכולם ../images/Emo140.gif

שלום היה סופשבוע נפלא. בילינו כמו שלא בילינו מזמן. מחמדי זכרון יעקב היו לנו לקסם השבת. זה החל בשיחה שהייתה כה חיונית (קשה לנו להתניעה) ביום שישי בלילה... והנחנו כמה דברים על השולחן. כל אחד את שלו. לא פתרנו כלום אבל שחררנו. זה היה מספיק להתחיל שבת בקפה של בוקר (בד"כ לא זכיתי לפינוק הזה) היה שם קפה מדהים כאשר ירדתי, עם טעם של הרבה אהבה. שתינו בסלון, שתינו בדשא ואז הצעתי שנצא. בקיצור מצאנו גלידה איטלקית מצוינת בזכרון, אח"כ ישבנו בגן בחזית העיריה ורוח קרירה נשבה ליטופים על ספסל האוהבים. נכנסנו רעבים ללתילנדית (שלנו) ואכלנו סעודה יוצאת מהכלל טובה. חזרנו שוב לגלידה לעוד סיבוב, לספסל, הביתה ושם למנוחת צהריים ערבה. גם בערב יצאנו לגן שמואל ואם לומר על זוגתי, שמצב רוחה השפיעה על המראה שלה, אז היא נראתה אתמול פשוט מדהימה. חזרנו בלילה ועוד קינחנו ביין וגבינה עם אבטיח במיטה. נרדמנו אוחזים יד ביד. אך, איזו שבת נפלאה.

למעלה