תעזרו לי עם זה

Variety

New member
תשובה

היי Ripper. ההרגשה שקיבלתי מהמכתבים שלך זסה שאתה לא כל-כך יודע מה בדיוק קורה לך. אתה יודע מי זה הצל? למה הוא שם? למה הוא הכאיב לך, ואז עזר לך עם השמירות בצבא? מה שאני ממליץ זה כמו הרעיון בסגנון של שחר. תנסה ליצור חלום צלול. בחלום, תזמין מדרך חלומות. תשאל אותו הכל הכל. כל מה שמסקרן אותך. כמו: "מי זה הצל?" "למה הוא כאן?" "מה קרה לי, מה עשו לי, כשהוא נגע לי בלב?" "איך אני יכול לגרום לזה להפסיק?" "מה כל זה מסמל?". תקשיב לתשובות שלו. או שכמו ששחר אמר, תזמין את הצל אם אתה רוצה. הרי אני מניח שאם הוא "הציל" אותך במשמרת, אולי הוא טוב, לא??? תקשיב טוב טוב למה שאומרים לך בחלום. אה, תשאל גם שאלות בקשר לחזיונות שאתה מתאר, ולמה קשה לך להרדם. מקווה שתקבל תשובות, Variety-

Variety

New member
עוד דבר...

... בקשר לשיטות של החלימה הצלולה, הנה הקישור לאתר של אלון ברמן: http://lucid.up.co.il בהצלחה במציאת פתרון. Variety-

היי, Riper! הפחדת את כו-לם!!

ובעיקר את עצמך... יש לי כמה עצות קטנות, שאולי יעזרו לך... אני בטוח שכן... 1. תפריד בין בעיית השינה שלך לבין "בעיות" החלימה. יש לך בעיית שינה. אני לא אתעסק איתה כרגע, זו בעיה שאפשר לפתור בדרך כלל - ואני בטוח שאם אתה באמת תסרב לקבל אותה כחלק מהחיים שלך, היא כבר נפתרה (נסה הלילה לישון ותראה...) 2. מהי הבעיה שלך בחלימה, בעצם? לא הבנתי! אתה צריך להפסיק להשוות את זה לדיווחים של אחרים. מה שנורמלי ולא נורמלי לא צריך להיות מוגדר בהכרח על ידי השוואה לאחרים. אולי עבורך זה נורמלי לחוות את החוויות שאתה חווה? ואולי לא. כך או אחרת, הירגע קצת... אני בטוח שאתה לא לבד ושיש עוד אנשים שחווים בדיוק את אותן חוויות... אם כולם היו מתמודדים עם זה יום יום, זה לא היה כל כך נורא, נכון? שום דבר שקרה לך שם איננו סוף העולם. במציאות מישהו יכול לתת לי מכה וזה יכאב... אז למה לא בחלום? אם מישהו היה נותן לי מכה במציאות הייתי חושב שזה סוף העולם? אז הייתי שם תחבושת. מה שאני מנסה להגיד הוא: כדי לקבל פרופורציות על הבעיה האמיתית (אם היא בכלל קיימת), תדמיין שכולם הם בדיוק כמוך עם החלומות שלהם (כלומר, חווים דברים דומים לשלך) ומה שיישאר לך במצב כזה זו רק הבעיה האמיתית, מה שבאמת מפריע לך - בלי ההשוואה המיותרת והמלחיצה ל"נורמה". ואגב, ריפר, אתה נורמלי לחלוטין! שתדע! 3. טוב, לגבי מה שמטריד אותך בחלומות, נתנו לך פה כמה רעיונות בהחלט טובים. שים לב, לדוגמא, לדברים שהציעו שחר ו-Variety. בטח שאתה יכול לעשות זאת. 4. מה קורה בחיי היומיום שלך? מה אתה מדחיק? עם מה אתה מתמודד? אני מבטיח לך (!...) שאם תנקה את חיי היומיום שלך ותממש את הפוטנציאל המופלא שיש בך (בכל אדם יש פוטנציאל מופלא!!!), החלומות יסתדרו. אנחנו אותו אדם - בין אם בחלום ובין אם ב"מציאות". אמנם היבטים שונים שלנו מתגלים כאן לעומת שם, אולם גם היבטים שונים שלנו מתגלים במצבים שונים במציאות (לדוגמא, אנחנו אחרים עם אמא, לעומת עם חברים). כיצד היית מגיב אם ברגע זה ממש מישהו היה בא אליך ומנסה לתקוע לך אגרוף בחזה?! התחל להתבונן סביבך ברגע זה ממש וקח אחריות על חייך. אתה יכול לבנות את חייך צעד אחר צעד, ממש כמו שתחלום ותרצה שיהיה. לא סתם השתמשתי במלה "תחלום". התחל ללמוד, להכשיר עצמך. יש לך כוחות מופלאים (לכל אחד). התחל ללמוד להשתמש בהם. אתה לא חסר אונים. למד להפעיל את גופך, למד להפעיל את המיינד שלך, השתמש בדמיונך, בכוח הרצון שלך, בכוח המחשבה שלך, טפח את עצמך. זמינים לך חוגים / ספרים / רעיונות... הכן רשימה. אתה יכול לכבוש את... עצמך!!! 5. אני יכול אולי לתת לך טלפון של עמנואל שאולי יוכל לעזור לך לחלק מהדברים שתיארת. תתקשר אליי: 347619-052 ואנסה לעזור. אם לא הוא, יש אחרים. תתפלא כמה מטפלים יודעים לעבוד עם הדברים שתיארת. זה לא כזה ביג דיל!!! שלך באהבה, בן נ.ב. הירגע! את זה כבר אמרתי?...

RIPPER

New member
מצטער לא רציתי להפחיד אף אחד

רק רציתי כמה תשובות לבעיה שלי

למעלה