כמה שאלות לפני שניגש למלאכה...
במה אתה מאמין? א.שראיתה חתול שחור? ב.שחתול שחור מביא מזל רע? ג.שהחמסה שלך קדושה? ד.שיריקות עוזרות נגד המזל הרע שאמור להביא חתול שחור? ה.שהיריקה שלך על "החמסה הקדושה" גרמה ל"משהוא" לרדוף אחרייך? ו.שהמשהו שאמור לרדוף אחרייך הוא "שד"? עכשיו בא נהיה רציניים,אני יוצא מתוך נקודת הנחה שמה שכתבתה כאן נכתב מתוך מצוקה אמיתית ולא כנסיון ללעוג לכמה מאיתנו על אמונותיהם,ואענה לך ברצינות המירבית. צבע פרוותו של חתול אין בינה ובין מזל רע מאומה,היא נקבעת עיי' גנים שאין לו שליטה עליהם. לא משנה צבע פרוותו של חתול,הוא לא מביא מזל רע,גידלתי לפני שנים רבות חתול שחור ולא קרה לי שום דבר יוצא דופן לטוב או לרע,אחת ממכרותי מגדלת בביתה 3 חתולים שחורים,גם לה שלום. היריקות שירקתה מיותרות ופרימיטיביות בימנו-התנהגות מעין זו יכולה רק לשים אותך ללעג בעיני הבריות.... החמסה שלך לא קדושה,גם צלבים או אביזרים "מאגיים ובעלי סגולות פלא"אחרים אינם קדושים,אנו נהנים להשלות את עצמנו שהם קדושים,ושהם יגנו עלינו......נותנים לנו תחושת ביטחון מזוייפת. אין שום דבר הרודף אחרייך,הצצתי בדף הבית שלך לפני שהתחלתי לכתוב לך כאן,הבנתי שאתה מחובבי "הארי פוטר",מצטער לאכזבך,אך הכתוב בספרים והמוצג בסרטים בסדרה זאת מבוסס על אגדות ומיתוסים,אין שם דבר שיש לו אחיזה במציאות, הרשה לי לתת לך דוגמה קטנה-הוא לוחש לנחש,נכון? ומדבר עם נחשים? כמגדל נחשים וחיות אקזוטיות אחרות אני יכול ללמדך שנחשים הינם
חרשים לחלוטין,ולכן כל הסיפור על הכשרון שלו חסר כל קשר למציאות...[נחשים חשים רעידות מהקרקע בעזרת הגחון הרגיש שלהם,מריחים בעזרת לשונם ואיבר מיוחד, חלקם קולטים חום ומתבייתים עליו למטרת ציד טרף],את כל העובדות הללו אתה מוזמן לאמת אם אינך מאמין לי בפורם זוחלים אצל יונתן ו. בתפוז.אני חושש שתתאכזב מעט,אך אין שום שד,או שדים,הרודפים אותך. עצתי לך,תפסיק להאמין בכל מה שאתה שומע ,או רואה בסרטים....אלא אם כן אתה רוצה גם להאמין בסופרמן וב"פוקימונים" וכוחות "העל" שלהם. עברתה את גיל שש ולמדתה כבר שלא כל מה שרואים בסרטים אמיתי...... מקווה שעכשיו אתה רגוע יותר ורואה את ההגיון במה שהסברתי לך כאן,ולהבא תמנע מיריקות לחינם,החמסה תחליד מהן..... פורים שמח