תעזרו לי, שדים רודפים אותי.

תעזרו לי, שדים רודפים אותי. ../images/Emo10.gif

לפני כמה ימים ראיתי חתול שחור [ואני כמובן מאמין בזה...], לכן ירקתי שלוש פעמים. ובטעות ירקתי על החמסה הקדושה שלי!
מאז אני מרדיף שמישהו רודף אותי... מה לעשות?

miyamoto

New member
תשובה.

אבל לפני כן, שאלה קטנה - למה אתה מתכוון שאתה כותב "בזה" בשורה הראשונה, מה זה ה"זה" הזה? בנוגע להרגשת הרדיפה (אני מניח שהתכוונת לכתוב "אני מרגיש"), זו הרגשה, וכך יש להתייחס אליה. אמנם, רגש זהו דבר לפעמים חיוני, אך אוי לנו אם הוא יכתיב לנו את המציאות! מה לעשות? לדעתי, קרא ספרים סקפטיים ונסה לפתח חשיבה ביקורתית, מנגנון ההגנה הטוב ביותר כנגד אמונות טפלות, עין הרע ושאר מרעין בישין... בהצלחה!

TAINTED SAINT

New member
כמה שאלות לפני שניגש למלאכה...

במה אתה מאמין? א.שראיתה חתול שחור? ב.שחתול שחור מביא מזל רע? ג.שהחמסה שלך קדושה? ד.שיריקות עוזרות נגד המזל הרע שאמור להביא חתול שחור? ה.שהיריקה שלך על "החמסה הקדושה" גרמה ל"משהוא" לרדוף אחרייך? ו.שהמשהו שאמור לרדוף אחרייך הוא "שד"? עכשיו בא נהיה רציניים,אני יוצא מתוך נקודת הנחה שמה שכתבתה כאן נכתב מתוך מצוקה אמיתית ולא כנסיון ללעוג לכמה מאיתנו על אמונותיהם,ואענה לך ברצינות המירבית. צבע פרוותו של חתול אין בינה ובין מזל רע מאומה,היא נקבעת עיי' גנים שאין לו שליטה עליהם. לא משנה צבע פרוותו של חתול,הוא לא מביא מזל רע,גידלתי לפני שנים רבות חתול שחור ולא קרה לי שום דבר יוצא דופן לטוב או לרע,אחת ממכרותי מגדלת בביתה 3 חתולים שחורים,גם לה שלום. היריקות שירקתה מיותרות ופרימיטיביות בימנו-התנהגות מעין זו יכולה רק לשים אותך ללעג בעיני הבריות.... החמסה שלך לא קדושה,גם צלבים או אביזרים "מאגיים ובעלי סגולות פלא"אחרים אינם קדושים,אנו נהנים להשלות את עצמנו שהם קדושים,ושהם יגנו עלינו......נותנים לנו תחושת ביטחון מזוייפת. אין שום דבר הרודף אחרייך,הצצתי בדף הבית שלך לפני שהתחלתי לכתוב לך כאן,הבנתי שאתה מחובבי "הארי פוטר",מצטער לאכזבך,אך הכתוב בספרים והמוצג בסרטים בסדרה זאת מבוסס על אגדות ומיתוסים,אין שם דבר שיש לו אחיזה במציאות, הרשה לי לתת לך דוגמה קטנה-הוא לוחש לנחש,נכון? ומדבר עם נחשים? כמגדל נחשים וחיות אקזוטיות אחרות אני יכול ללמדך שנחשים הינם חרשים לחלוטין,ולכן כל הסיפור על הכשרון שלו חסר כל קשר למציאות...[נחשים חשים רעידות מהקרקע בעזרת הגחון הרגיש שלהם,מריחים בעזרת לשונם ואיבר מיוחד, חלקם קולטים חום ומתבייתים עליו למטרת ציד טרף],את כל העובדות הללו אתה מוזמן לאמת אם אינך מאמין לי בפורם זוחלים אצל יונתן ו. בתפוז.אני חושש שתתאכזב מעט,אך אין שום שד,או שדים,הרודפים אותך. עצתי לך,תפסיק להאמין בכל מה שאתה שומע ,או רואה בסרטים....אלא אם כן אתה רוצה גם להאמין בסופרמן וב"פוקימונים" וכוחות "העל" שלהם. עברתה את גיל שש ולמדתה כבר שלא כל מה שרואים בסרטים אמיתי...... מקווה שעכשיו אתה רגוע יותר ורואה את ההגיון במה שהסברתי לך כאן,ולהבא תמנע מיריקות לחינם,החמסה תחליד מהן..... פורים שמח

רסקול

New member
דווקא אהבתי את ה'מרדיף'

לאיזה צד ירקת? אני מקווה שלא נגד הרוח כי או אז הרוק שלך היה פוגע בך. איזה צבע היה לרוק שלך? מה הריל שהוא הדיף? מה מידת הצמיגות שלו? הנה שאלות חשובות לצורך אבחנה עצמית של מצבך הבריאותי. לגבי 'השד' או ה'מישהו', אל תקשיב לשני הציניקנים מעליי, מה הם מבינים מהחיים שלהם שני אלה. בטח שד רודף אחריך, זה ג'וני השד הפרטי שלי שהשתחרר מהבקבוק המיוחד שלו, הצליח להגיע למישור הצ'י ולגנוב הרבה אנרגיית צ'י משם. אם תרגיש בו פעם נוספת תגיד לו, לג'וני, שרסקי מתגעגע אליו נורא, ואו אז הוא יחזור להציק לי ויעזוב אותך. בהצלחה.

TAINTED SAINT

New member
ידידי,תקן אותי אם אני טועה ומטעה...

אך בין שאר תכונותיו של ה'מרדיף',נמנות גם מעלותיו כ 'מטריף' , 'מזקיר' , 'מחדיר' , ו'מגמיר' ,או ששכחתי משהוא מפאת העייפות והשעה המאוחרת... פורים מרדיף ושמח !!!

רסקול

New member
שכחת את הצד השני, כמו כל גבר

ממוצע מורדף, מוטרף, מוזקר, מוחדר, מוגמר....

TAINTED SAINT

New member
יקירי-איך אני יכול לזכור

דברים שלא התנסתי בהם ???!!! ולא,אני לא מחפש להתנסות בהם,אני יודע מה אתה חושב לעצמך עכשיו.....זאת לא הייתה רמיזה שתעזור לי להתנסות בהם,אבל תודה על המחשבה והרצון הטוב,אוהב אותך בכל ליבי,גם בלי התנסויות וחוויות חדשות.

רסקול

New member
אוו מלאך מוכתם שכמוך

סברתי לתומי שאתה רוצה בי וטעיתי
אבל אני אוהב אותך, עם בלי- מה זה חשוב בכלל?

מר TAINTED אתה יכול להיות פסיכולוג

מקומך לא אתנו . אלה בפורום עזרה נפשית יש פורום כזה . כאן זה פורום שאנשים בתיעניינים . באמונות מימים ימימה שעזרו בעבר וגם יעזרו היום . כמובן לא להגזים עים הקרבת קורבנות . רק אמנות ולא יותר מיזה והפירסומת היא מותרת חתימה יש מנהלי פורום אחרים שגם חותמים במיקצוע שלהם

TAINTED SAINT

New member
את מה אני יכול או לא יכול

להיות תשאיר לי בבקשה,וגם את ההחלטה באיזה פורומים להשתתף..... חושבני שאם תערוך משאל בין באי הפורום כאן תגלה כמה דברים שלא בדיוק ישמחו אותך,אני משועשע עמוקות מהנסיון שלך להיות שוב מאניפולטיבי,ואם אנחנו גולשים לפסים אישיים,האם טעויות הכתיב והתחביר שלך אותנטיות או ..... [וכן,אני מודע לכך שיש לי שגיאות כתיב,אחסוך לך את הטורח שתציין זאת בפנייתך הבאה אליי,לא גרתי בארץ תקופה ארוכה והעברית הכתובה שלי החלידה מעט,זאת איננה התנצלות,רק הסבר,שלא יהיו לך אשליות.....כבר טעיתי פעם אחת ושיניתי את חתימתי הישנה בגללך,זה עובד איתי רק פעם אחת קרמר,נסה לזכור זאת לעתיד.....
]

שגיעות הכתיב אני עולה חדש

ולא מפריע לי בעסקים ובחיים ביכלל . העיקר שמבינים אותי כולם . כולל חברי הפורום . יש לך ידע בנפש האדם . אז חבל שתבזבז אותו כאן לריק . חוץ מיזה שיהייה לך שבת שלום

נשמה אתה לא ברוסיה

תגיד מה הקטע שלך להגיד לבנאדם ללכת מפו???!!! אחי הבנאדם הזה מצליח להצחיק אותנו בבסיס חב"לז!!! יש חברים שלי שנכנסים לפורום רק בשביל ההודעות שלו שאלוקים יעזור לך אם אתה לא מבין איך אנחנו מתים עלייו!למה מה קרה שאתה תגיד לו ללכת מיפו למה מי אתה חושב שאתה??? אנחנו חמים עליך חב"לז!!!לא חשוב כמה אני והוא ורסקול וזה עם השם של המכונית היפנית יורדים אחד על השני זה הכל בסבבה אתה עולה חדש ולא מבין ת'ראש שלנו בכלל אז צא מהקטע של להגיד לאנשים איפה המקום שלהם!!!! אחי-אתה נשאר פו ואף אחד שלא יגיד לך לאיפו ללכת ומה לעשות סגרנו? חייב לרוץ להתקונן לפני כניסת השבת יללה ביי!!!

יאללה לך הביתה קרמר,שלום ותודה...

תגיד קרמר,אתה באמת האמנתה שתצא כאן ביציאות כשאתה לא מתנפנף לך ברוח על הגגות?! מאיפה באה לך ההברקה מאמי לשלוח את "הקדוש" שלנו מפה? חבל סבאלה' שאתה לא מבין ת'ראש שלנו,אתה בארץ מספיק זמן להבין שפה זה לא רוסייה,אני מתפלאת עליך מאמי,שמה סתמו לך ת'פה אז כאן פתאום קבלתה אומץ,רדבול נתן לך כנפיים?או שלך מספיקה הוודקה בשביל להגיד לאנשים ללכת מפה? "קדוש"שלנו,אתה לא הולך לשומקום,כמו שאתה אוהב להגיד"העם אמר את דברו".

חברה לא שלחתי אף אחד מחוץ לפורום

כתבתי שיש לבחור ידע בתורת הנפש . אז מתאים לו גם פורום תורת הנפש או משהוא כזה . אני לא מגרש אנשים משום פורום מכבד את כולם . ואני לא מרוסיה אלה מפולין . ואני עולה חדש מישנת 1950 היגעתי ארצה בן 3 זה בשח הכול

אים אתה בארץ מ1950 אז למה אתה משקר

וכותב שאתה עולה חדש?!!! עולה חדש זה 5 שנים מאמי,לא57 שנים.....יעני אתה עולה חדש ניצחי......
ואתה כן אמרתה לו כמה פעמים ללכת לפורומים אחרים ושפה לא המקום שלו-לפחות אל תשקר לי בפנים-סתכל לבד מה כתבתה

נשמה אל תיכאס זה רק פורום

קבל בקלות מה שניכתב כאן . עליתי מפולין בשנת 1950 בחודש מאי . יש לשער בעליה שבחיפה ומאז עברנו לטירת כרמל . כותה עים שגיעות כתיב מה לעשות זה מה יש . לא מפריע בחיים ולעסקים . ולבני מישפחתי

רסקול

New member
מאיפה בפולין אתה?

למה שמתי לב שיש פולנים פרימיטיביים, מהיערות, כדבר ידידתי הוורשאית: "היא פוליצ'קה מהכפרים. בהמה כמוהם".

למעלה