תעזרו לי, שדים רודפים אותי.

miyamoto

New member
"זה עם השם של המכונית היפנית"

^^ שיעשעת אותי מאד, תודה. אגב, סתם לידע כללי, מיאמוטו זהו שמו הפרטי של סמוראי דגול שחי ביפן בשנים 1584-1634 אם אני זוכר נכון, שם משפחתו היה מוסאשי.

../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gifסבבה אחי אבל למה

לא תשתמש בשם של גיבור יהודי?מה רע בשימשון הגיבור או בר כוכבא או יהודה המכבי? תחשוב על זה-רק הצעה אחי תעשה מה שבראש שלך. שבוע טוב חג שמח

miyamoto

New member
מיאמוטו מוסאשי היה יהודי,

מה אתה לא יודע? סתם סתם, אל תיקח את זה ברצינות.. (אתה עוד עלול) זה די היה שיגעון של רגע, כשנרשמתי לתפוז אז (למרות שעד היום אני עוד מעריך מאד את האדם). אם הייתי צריך לבחור לעצמי כינוי לתפוז מחדש, סביר להניח שזה היה בעל משמעות מתמטית.

TAINTED SAINT

New member
מה?! כמו שיש../images/Emo209.gifכשר?

ועם יד על הלב,באמת לא בדקתה אם הכינוי 'מוביוס' לא בשימוש ?

אלון 58

New member
../images/Emo54.gifירקת למקום הנכון...,

לא יכולת לדייק יותר מזה,כל הכבוד!

אלון 58

New member
../images/Emo54.gifלא שמת-../images/Emo23.gif...?

זה לא אליך,זה אלזה שרוצה לירוק על חתולים,ושוה יריקה בעצמו/ה.

TAINTED SAINT

New member
למען האמת חשבתי ש...

פניתה לאלברט שלנו.....בקשר להצעה המעניינת שלו למיאמוטו לאמץ שם של גיבור יהודי.... [חשבתי שאתה מתבדח על כך שאלברט שלנו לא חשב לעברת את שמו תחילה,לפני שהוא מציעה לאחרים לאמץ שמות "יהודיים",אני יודע שאלברט הולך לחטוף קריזה נוראית כשיקרא את הכתוב כאן, אך כמה פעמים מופיעה השם אלברט בתנ"ך ?] זה שיורק על חתולים כנראה הפסיק.... היריקה על החמסה גרמה לו לצרות צרורות.....אחותו יוצאת כיום עם סוחר מתכות בדואי,אחיו הקטן מבריז מבית הספר ונראה מסתובב בחברתה של נערת ליווי פוזלת,אמו רבה עם השכנים,ומאז בנם הפסיכוטי משתין להם על הדלת בלילות,שכן אחר משאיר פגרי חתולים דרוסים תלויים על דלת מכוניתם...... ושום מסיר\ת קללות לא מכיר\ה לחש המבטל את המזל הרע הנדבק לאדם היורק על חמסות... TAINTED SAINT

למעלה