ברוררררררר.... מי ישחה בעירום ..את ??? את בטח תגיעי עם חליפת צלילה ...
B bartzvi New member 22/3/15 #35 ברוררררררר.... מי ישחה בעירום ..את ??? את בטח תגיעי עם חליפת צלילה ...
T turangaleela1 New member 22/3/15 #36 מזמינה אותך למצוא נחלים בצפו אם תראה שתיים במערומיהן תדע שאלה אני וחברה שלי
M miss X me New member 20/3/15 #17 תאכלי הרבה ירקות טריים יש בהם הרבה אנטיאוקסידנטים... מעבר לכך... אם את מגלגלת יש טבק ללא ניקוטים , קצת יקר אבל מספק צרכים מיידים וטבק מעלי מנטה ... בהצלחה
תאכלי הרבה ירקות טריים יש בהם הרבה אנטיאוקסידנטים... מעבר לכך... אם את מגלגלת יש טבק ללא ניקוטים , קצת יקר אבל מספק צרכים מיידים וטבק מעלי מנטה ... בהצלחה
M miss X me New member 20/3/15 #19 ראית מזה ... ביקשת קיבלת אממ... לגבי הלהשאר אנחנו עוד לצריכים לדבר על זה....   אתה כבר בטח יודע שכשקושרים פרפר הוא לא יכול לעוף
ראית מזה ... ביקשת קיבלת אממ... לגבי הלהשאר אנחנו עוד לצריכים לדבר על זה....   אתה כבר בטח יודע שכשקושרים פרפר הוא לא יכול לעוף
M miss X me New member 20/3/15 #26 תנסה לקשור פרפר .... תבדוק מה הוא רוצה   אגב, ממך אני לא רוצה כלום ... אל תנצל את זה !
T turangaleela1 New member 20/3/15 #31 תודה לך הצעות כאלה בחלט עוזרות לי להזכר למה רציתי להפסיק מלכתחילה... פרלמנט
T turangaleela1 New member 22/3/15 #37 נשמע רק מהכותרת כאילו אתה מאחל לי משהו כמו "שבי על קקטוס" או משהו בסגנון