תעזרו לי!!

tom v

New member
תעזרו לי!!

שלום אנשים אני חדש פה!! רק בזמן האחרון התחלתי לשמוע פינק פלויד אני רוצה שתמליצו לי על השירים הטובים שלהם... תודה !!! סומך עליכם

Adidason326655

New member
לא !!!

אני ממליץ לך בחום, לא להתחיל בשיר, אלא באלבום. וכדי לשכנע אותך להשאר בקטע, Dark side of the moon. תשמע ותראה שאין טעם שאני אפרט.

LEnnA no 1

New member
ברוך הבא =]

אממ... וואו... טוב, נתחיל כמובן ב"חומה" (למרות שיש בפורום כמה שלא יסכימו איתי, אבל כל אחד וטעמו) חובה לשמוע אותה animals dark side of the moon medlle the piper and the gates of down וואו יש עוד כלכך הרבה טובים, אבל את אלא חייבים לשמוע השתלבות מהירה =] *AC\DC שולטים! (בלי קשר)*

THE WALL1

New member
החומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלבום מושלם ברמות!!!!!!!!!! וכמובן שאי אפשר להתעלם מאנימלס והדארק סייד... =] אבל החומה---->עדיפות ראשונה :)

The Walrus

New member
האמת שלא...

לטעמי החומה, אפילו שזה אלבום מצוין, הוא יוצר רושם מוטעה. יש בו שירים רבים שלא אופיניים לפינק פלויד, הוא כמעט ולא מראה את חברי הלהקה חוץ מווטרס ואת כשרונם, והוא לא כל כך מתאים לפלויד מבחינת סגנון. אני ממליץ על הדארק סייד, אז WYWH, ואז אנימלס או החומה.

וינסנטי

New member
אני אגיד לך איך אני התחלתי.

בראש ובראשונה- שמע את "shine on u crazy diamond". זה ה-שיא של פינק פלויד לדעתי, הדבר המושלם. כמו שאמרו פעם, אם אלוהים היה מנגן בגיטרה- ככה זה היה נשמע. לאחר ששמעת את כל "wish u were here" [האלבום הכי טוב לפי דעתי של הורודים], תעבור ל"meddle", זה בהחלט ישאיר לך טעם של עוד. לאחר מכן, "the dark side of the moon", ואתה מכור, על אחריותי
אח"כ, תמשיך לאבומי המופת "atom hert mother", "the wall ו-"animels", שכל אחד מהם הוא חוויה שונה לגמרי, ואז אתה יכול להחליט אם אהבת ודי לך, או אם אתה כבר נושם פינק פלויד, ולהמשיך עם: "sausrful of sicrets"- האלבום השני שלהם, מכשף, חללי ומגניב. "rilecs"- אלבום מדהים לפי דעתי, סיכום של הפסכידליה. "the piper at gets of dawn"- בארט, בארט, ו... אה, בארט. "the fainel cut"- מעין השלמה ל"חומה", ווטרס, ווטרס, ו...אה, ווטרס. "the divison bell"- עוד לא שמעתי את כולו, אבל זה בעיקר גילמור, גילמור, ו... אה, גילמור.

פינת הפדנטיות של ציףציף

שמות אלבומי הפלויד, והאיות הנכון שלהם, לנוחיותכם. אנא העתיקו: Piper at the Gates of Dawn Saucerful of Secrets More UmmaGumma Atom Heart Mother Zabriskie Poing Meddle Obscured by Clouds Dark Side of the Moon Wish You Were her Animals the wall the Final Cut Momentary Lapse of Reason Division Bell לנוחיותכם, הרשימה - כולל האיות הנכון שלה - מצויה גם ב"דיסקוגרפיה".

tom v

New member
תודה1!!!

אנשים אני אהוב אותכם עזרתם לי!!!! פינק פלויד טובים!! בעיקר האלבום the dark side of the moon.... יאללה בבביייי

Shakty

New member
אף אחד כולל הפליוד לא יודעים מה השם

המקורי - על חלק מההדפסות ב SLEEVE היה כתוב עם THE וחלק בלי.

למעלה