תעיזו קצת יותר ואולי תרוויחו יותר

itziki2

New member
תעיזו קצת יותר ואולי תרוויחו יותר

הי אני לא יודע איך זה בפורומים אחרים , ת'אמת זה הפורום היחידי שאני "חבר" בו. אבל ניראה לי כי אנשים פה פוחדים להביע את דעתם או קצת יותר לחשוף את עצמם. ואני גם רואה את עניין הפגישות שניקבעות ולא ממושות כחלק מיזה. יש פחות מוטיבצייה להגיע למפגשים של הפורום כי לא באמת מכירים אחד את השני. כלומר אף אחד פה לא ממש מדבר על עצמו. מה קורה איתו בחיים. התלבטיות רציניות שלו לגבי החלטות ביום יום וכו'. בטח תגידו לי "למה שלא תתחיל אתה..?". אז אני כבר היתחלתי לפני כשלושה שבועות ששיתפתי אתכם במיפגש שהיה לי עם מישהו שלא ידע שאני חובב דובים, וכשגילה זאת הזדעזע.. כמו כן הבעתי את אכזבתי ממפגש דובים אחד שלא יצא כמתוכנן (שאולי בדיעבד לא הייתי צריך לציין זאת). בכל אופן יש פה לא מעט אנשים בפורום וניראה לי שכדאי לנצל את זה לקצת יותר מבדיחה פה ובדיחה שם. וכמו שלימור הייתה אומרת:" מה לא ככה ?"

pizza shmitza

New member
לאיציקי - כל הכבוד!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

יופי איציקי, יופי! אנשים כאן, כנראה, "מתביישים" [איזו באסה!] בזהותם המינית ולא באמת יצאו מן הארון, וחבל! בעד מיפגשים למרות...."שהנכווה ברותחין נזהר בצוננין". נסו אותי שוב [ ואביא עמי חברים נוספים]. מי מרים את הכפפה?

ז י ק ו

New member
אתה מאד צודק

אבל אני חבר בפורום הזה כבר חמש שנים יש תקופות שהפורום פעיל מאד ויש תקופות שהוא פחות קשה יהיה לשנות סדרי עולם ולהפוך את כל הקוראים הפאסיבים לקוראים אקטיבים
הגדרת את המצב בדיוק כמו שהוא: אנמי, בדיחה פה בדיחה שם, וחסר מאד השיתוף של האחד עם השני. . אני חושב שהבעיה הגדולה של קהילת הדובים בארץ זה שהיא לא שלמה עם עצמה. מעטים הדובים בארץ ששלמים עם איך שהם נראים ושבכלל מקבלים את עצמם כדובים. אני לא מדבר על זה שדובים בעצמם לא אוהבים דובים אחרים, אבל זה עיניין של טעם ואין על מה להתווכח על זה. קהילה לא צריכה להימשך מינית אחד לשני, אלא להימשך אינטלקטואלית וחברתית ! נכון, בחו"ל הכל ורוד ובחו"ל הכל מדהים והקהילה שם ענפה ומגובשת. (לא אוהב את האנשים שנכנסים פעם בחודש ומשוויצים כמה מושלם שם ורע אצלינו) אבל זאת המציאות, המציאות היא מדינת ישראל בעלת תתי קהילות בקהילה גאה אחת. במקום להשקיע ולגבש את מה שיש לנו, והנה ההוכחה שכן יש פה דובים פעילים אני נותן לך פיצה, לך שובבי ולך איציק להתחיל להחיות את הפורום (כל רעיון יהיה מבורך) אם צריך קידומים בשאר הפורומים באשכול או בכלל קידומים בתפוז - אני אדאג לזה. יאלה, שנתחיל את שנת תשס"ח עליזה יותר ?!

itziki2

New member
נ.ב לזיקו

ממ.. לא זוכר שהתנצלתי על משהו ..אבל אם הבנת את זה כך אז בכיף (-:

חברים הפרום הזה נחמד בבסיסו

ותפסיקו להספיד אותו הוא נחמד ליפעמים יותר ליפעמים פחות אבל אני אוהב אותו אוהב את כל מישכותב בו אלה שלפעמים מקטרגים ואלה שליפעמים מצחקים אני במיוחד אוהב את מנהל הפורום (טוב זו לא חוכמה אני משוחד פה ) וזהו אם ברצונכם להחיות את הפורום אז תתחילו אני בעד אני אפילו הראשון שיתיחס ויגיב טוב לא הראשון תמיד יש את אלה שמקדימים אותי אבל מבטיח להיתייחס יאלה שימשיך להיות חג שמח ואגב אני בעד לעלות עוד כמה סקרים זה תמיד מעורר תגובות לפה ולשם ויש לי אפילו כמה !!!

pizza shmitza

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo34.gifרעיון ששלפתי מהמותן:

הי זיקו וחברי הפורום, רעיון שעולה בדעתי בשליפה ראשונית: מפגש של החברים להיכרות אישית. המקום הראשון שעולה בדעתי להתכנסות ראשונה הוא "מועדון "האגודה" ברח' נחמני בת"א. למיטב ידיעתי, מפגש של "דובים גאים" באגודה לא התקיים עד כה. כידוע, בימים אלה, הולך ומשתפץ מועדון גדול ונרחב ליד "גן מאיר" בת"א [בניין בן 3 קומות, בחסות עת"א] אך הוא עדיין בשלבי שיפוץ. אני מוכן לארגן זאת ולהידבר עם האחראים במועדון בנחמני לצורך זה. זה יכול להוות פתיחה מענינת וגם, כך אני מקווה, יקדם את הפורום "שלנו". לאחר מכן אפשר יהיה להמשיך שם ו/או גם בפגישות בבתים פרטיים [ואני מכיר שני חברים שאולי יהיה מוכנים [כל אחד בנפרד, בביתו] לארח מפגש כזה והם מארחים נפלאים ונדיבים ביותר. מה דעתכם? יום נפלא לכולם, מפיצה שמיצה.

ז י ק ו

New member
רעיון מקסים אבל..

אני יודע שישנם כמה דובים שנמצאים בארון ולא יאהבו את הרעיון שהמפגש יאורגן בהקשר עם האגודה כדאי אולי מקום ניטרלי, פשוט, סולידי ולא מאיים על אפ-חד אבל אין בעיה לפתוח את הנושא לדיון.. אני בעד כל החלטה שתתקבל

pizza shmitza

New member
../images/Emo34.gifמפגש "דובים גאים" תגובה לזיקו:

הי זיקו, מועדון האגודה הוא מקום דיסקרטי [ממוקם בבית מגורים פרטי] ונשמרת שם פרטיות ואין צורך להזדהות]. גם הגישה למקום איננה מסגירה איש. חשבתי על המקום כמקום כינוס ראשון וכפתיחה למפגשים הבאים של פורום "דובים גאים", אבל כמובן, כל מקום אחר, שיתאים גם לכאלה שלא יצאו מן הארון, יהיה מקובל גם עלי. פיצה שמיצה.

stefan10

New member
רק אוסיף

שדודה טולה נוהגת כל חורף לאורר את פרוותה מהארון ומהנפטלין בו. טוב בגילה נפטלין זה לא מילה גסה..

pizza shmitza

New member
לזיקו

תגובותי שנמחקו הערב מהאתר ושנכתבו מלכתחילה כתגובה להערתו המבישה, המעליבה של "סטפן 10 " לתגובה שלי, בנוגע להצעת הפגישה במועדון - שדחית, והעובדה שתגובתו זו הושארה בעוד שכל היתר נמחקו מעידה על משוא פנים מצידך, ומביאתני לבקשך למחוק גם את כל יתר תגובותי מהאתר ובכך אני מודיע לך על פרישתי ממנו.

ז י ק ו

New member
תעשה מה שאתה רוצה ../images/Emo13.gif

זה פורום דובים ולא פורום לחיסול חשבונות אנלא חושב שזה המקום לנהל שיחות מסוג שכזה כאן בפורום

pizza shmitza

New member
לזיקו:

מעניין שהתעלמת מהערתי על משוא הפנים שלך ולא הגבת לכך מחק נא גם יתר תגובותי הקודמות..

תגובה

לפני שתקרא, אני רק רוצה לבקש ממך, שאחרי שאתה קורא, תחשוב, תחכה קצת תקרא שוב ורק אז תגיב. שמת לב שעל כל תגובה פה יש לך טענות כלפי אנשים? אולי במקום לתקוף אנשים על כל..... דבר שהוא.... תנסה לקבל את האחר כמו שהוא. אחרי הכל, בתור פורום "דובים", אנחנו צריכים לעשות זאת יותר מכל אחד אחר....

pizza shmitza

New member
ל - astralprojection, חביבי,

אולי לא עולה בדעתך - אבל אני כבר ילד גדול והגבתי לאחר שיקול דעת ולאחר שנוכחתי לדעת שהיה כאן משוא-פנים אבל, דימיתי ש"התפייסתי" עם זיקו, [התגובה שלך קצת איחרה,ואני מציע שתציץ בתאריכי התגובות השונות ] אבל למרבה הצער, הוא לא עמד בדיבורו, כפי שהוסכם, לגבי המיפגש מחוץ ל"מועדון התיאטרון" בליל שישי ב-1 לאחר חצות ועכשיו אני מצפה לתגובתו [ואולי ראויה כאן התנצלות?] האמת, לא הייתי מגיב כלל לולא פנית אלי, אלא שחברי שבאו עמי די התבאסו, אבל כנראה שזה דרכו של עולם ו...גם עולמם של "דובים גאים" איננו יוצא מן הכלל. הרי בתוך עמנו אנו יושבים. מאחל לך לילה טוב,
מפיצה שמיצה.

stefan10

New member
זיקו יקירי

בהתחלה גם אני לא אהבתי שמחקת את ההתגתבויות הלא נעימות שנוצרו ביני ובין פיצה שמיצה.... אבל אחכ הבנתי שזו הייתה התכתבות לא נעימה ושלא צריכנ לעניין את חברי הפורום. לכל אחד מאיתנו יש זכות לאמר את שירצה אבל ברגע שדברים עוברים לעוקצנות מרושעת או דברים לא נעימים ופוגעים אין להם מקום פה בפורום.. לא חייבים לאהוב ולקבל את כל אחד אבל חייבים להשתדל לכבד את כל אחד .. מי שאין לו משהו חיובי או קונקרטי או לא פוגע לאמר למישהו עדייף שלא יאמר או לא יכתוב. תודה לכולם

ז י ק ו

New member
כולם היו בניי

לא יכולתי לסכם את זה יותר טוב ממה שאתה סיכמת !! יאלה תתפשט

stefan10

New member
כנראה הערב

כבר אתפשט במחוזות צרפת וגם לשישי יש כיוון של התפשטות . אז עמוד בתור או קבע מראש שלא תפספס..

למעלה