תעיזו קצת יותר ואולי תרוויחו יותר

pizza shmitza

New member
תודה איציקי!

אולי תבוא ביום שישי למסיבת "הביג בויז" במועדון התיאטרון ביפו,[נגיע בסביבת חצות] ונתוודע? פיצה.

pizza shmitza

New member
../images/Emo201.gif"עידוד" הפורום - תגובה לזיקו:

שהדי במרומים שניסיתי לעורר ת'פורום ונפיליו "בכוחותי הדלים"..., אבל לאור התגובה האחרונה המבאסת מתחיל לו ה"ייאוש" לכרסם... אפשר לקבל מילת עידוד קטנה? פיצה שמיצה.

ז י ק ו

New member
אני מחבק את כולם

ובעיקר אותך
כל הכבוד על הרעננות שהבאת לפורום

pizza shmitza

New member
לזיקו

עכשיו כבר אתה מביך אותי ואינני יודע מה לומר. אולי רק - תודה!

stefan10

New member
אני

מסכים אם הנקודה של איציק וגם עם דבריו של זיקו שדי ממצים את המציאות ומה שציינתי בעבר .אני העלתי מספר נושאים בעבר שהפריעו לי או שנגעו לי אישית. הבעייה שחוץ מהקושי למצוא אינטמיות או חברות בקרב קהילת הדובים וחובביהם גם קשה ליצור כל קשר אינטיליגנטי או תקשורתי אחר וזה כי לפרטים אין עניין ביתר חברי ה"קהילה". לכן כל אחד שיעשה את חשבון הנפש שלו כ"חבר" קהילה או לא ומה תרומתו לה. בהצלחה לכולנו.

israbear

New member
מפגש

אתה בחלט צודק, אני בדעה שזה קשור להתנהגות הישראית המאוד לא רציני והרבה כאן לא יודעים מה הם באמת רוצים. אני מבקר בקהילות רבות באירופה של הדובים שרובם באמת גם בארון אבל הם נפגשים בברים, רוקדים משוחחים שותים ונהנים. במיוחד בסופי שבוע. לצערי הנסיון שלי כאן עם הרבה "דובים" ו "רודפי דובים" היא כי רובם לא רציניים לא נימוסים ומחפשים סיפוק מידי בלבד. חבל שכך.

אז מה?

נכון..אני מסכים איתך בקטע שבעיקר בקהילת הדובים הישראלית מחפשים את הסיפוק המידי[בנינו...זה לא רק כך אצל הדובים] אבל במקום סתם לדבר ולטחון מים...למה שלא ניקח את הדברים בידיים וביחד קקהילת הדובים של תפוז ננסה תכלס לשנות את זה? אני יודע שזה לא יהיה קל, אני יודע שזה יצליח בפעם הראשונה אז מה...אם אתם באמת רוצים שלכולנו אהיה יותר טוב...שטפו פעולה ביחד נוכל להצליח שיהיה לכם עוד אחלה יום

למעלה