תעירו אותי כשספטמבר נגמר

coullette

New member
חח.למה כולם עושים "פשש"

כשאני אומרת להם שאני לומדת קרימינולוגיה? זה לא כזה מי יודע מה.כולה לומדים תאוריות סוציולוגיות משמימות.זה אותו דבר כמו ללמוד סוציולוגיה או אנתרופולוגיה או עבודה סוציאלית.(למרות שהיינו בבית משפט ובכלא אז זה כן היה מעניין יחסית...)

coullette

New member
דווקא יש להם חיים די קלים בכלא.

לפחות בכלא שאני הייתי בו.הם לא עובדים,לא עושים כלום כל היום,רק מעשנים סיגריה ויש להם טלוויזיה ודיוידי בחדר.אז נכון הם סגורים שם ולא יכולים לצאת אבל לחלקם זה עדיף על האלטרנטיבה שמחכה להם בחוץ..

coullette

New member
נו בסדר

פעם אחת בשנה א יש ביקור בכלא.אבל זהו חוץ מזה-הכל רגיל. וכן סוציולוגיה זה בכלל לא משהו.כל המקצועות של מדעי החברה הם דפוקים ומשעממים.וגם החדרים שם מסריחים.

whatascene

New member
חח עברת פעם ליד מעבדת פיזיקה?

מאוד מאוווד לא מומלץ.. אהה לימודים זה בכלל לא משהו.

coullette

New member
אכן.לימודים זה לא משהו.

וכן עברתי ליד מעבדת פיזיקה.עברתי בכל הבניין לפיזיקה וזאת לא חוויה מרנינת לב. אבל למרות שלימודים זה לא משהו,אני לא בטוחה שלעבוד כל יום עד הערב באיזה משרד זה כיף.למרות שלכאורה לא לומדים אחרי זה בבית... נו שוין..

whatascene

New member
גיוועלד

כל העסק הזה בכלל לא לרוחי.. או בצפר, או צבא, או אוניברסיטה, או משרד.. בעע

ADCMAN

New member
ויזמיר

הכי טוב זה להתבטל, לא לעשות כלום, לעשן, לשתות, לאכול והלזדיין

whatascene

New member
או בשתי מילים, רוק סטאר?

בעצם גם חתולים, במיוחד אלה שמקבלים קאטניפ.. חח

healing drug

New member
אממ איכס ביצפר...../images/Emo5.gif

שונאת תמקום המעפן הזה!!! בעעעכס על הבוקר היה לי מבחן במתמטיקה (חח היה קל!) ואז כוס אמא של המורה להבעה- בוחן שעה שביעית... ויש לי עבודת הגשה בספרות גררר איזה יום מעפן...!אבל אני לא עושה אותה כי לא בא לי...חחחיחיחי

coullette

New member
כן אבל יש מתי מעט ברי מזל

שיש להם עבודות מסעירות ומעניינות ולא צריכים לשבת כל יום סגורים במשרד מעפן. *קנאה*

whatascene

New member
חח איזה יופי..

אוי.. אייך פיקה צביק?!?! אני חושבת שלביטלג'וס יש עבודה נחמדה..קצת רקוב, אבל עם הרבה הנאות מהצד..

coullette

New member
מה הקשר צביקה פיק?

בעע הוא כזה פוץ מכוער.ראיתי אותו פעם בתל אביב עם היגואר שלו ועם הנהג הפרטי שלו.איכס הוא כזה דרמה קווין. שלא לדבר על זה שהוא שר מהאף וכל השירים שלו נשמעים אותו דבר.

למעלה