תעלומה מספר:.....אה מה זה משנה....

BinNs

New member
ואיפה את חיה, בדיוק?../images/Emo72.gif

אני אמרתי את זה

כן...!!../images/Emo34.gif

אין לי כוח לחפש בהיסטורי... זה היה לפני שלושה ימים ככה... בחיים אני לא אמצא את זה...

Me 4eVer

New member
אעע..

האיש הוא השדרן רדיו והוא גילה שהוא איחר לתוכנית שלו?

alro

New member
שאלה

הוא חיכה לשמוע משהו? או שזה לא קשור לרדיו? ואולי הרדיו היה צריך להפעיל פצצה באוטו והא ראה שהיא לא עובדת אז הוא החליט לעשות את זה אחרת (גם לי זה לא נראה אבל שווה לנסות)

Meijen Shaggy

New member
האם הוא שדרן רדיו? ../images/Emo15.gif

והתכנית שלו הייתה אמורה להיות משודרת בשעה שפתח את הרדיו?

לא יודע אם אתה מכיר או שאתה טוב

אבל כן, האיש הוא שדרן רדיו כן, התוכנית שלו הייתה צריכה להיות משודרת באותה שעה. כן, הוא חיכה לשמוע משהו ברדיו. לא, הרדיו לא היה צריך להפעיל פצצה.

Outlast

New member
אני יודעת! אני יודעת!

[יה, רייט..] הוא שדרן רדיו, שהתכנית שלו הייתה אמורה להיות משודרת באותה שעה. הוא הבריז ולא הגיע לעבודה, ורצה לשמוע ברדיו את המפיק של תכניתו מודיע שהיום לא תשודר תכניתו ובמקומה ישודר רצף שירים של מיטב אומני הפופ האמריקנים. הוא פתח את הרדיו בציפייה, לא שמע כלום, ואז, זה היכה בו! ברק פגע בתחנת הרדיו שלו, הרס את כל הציוד, חישמל למוות את אישתו וילדיו שבאו לפוגשו שם והרסו הכל, כך שהוא נותר אלמן, אב שכול ומובטל. לא סיבה מספיקה להתאבד..? ממ... כן, זהו.

Outlast

New member
BITCH.

~מה אכפת לי, אני אשתמש בו כמה שארצה, לא שואלת אותך!~ -התחדשי-

ghony

New member
ניסיון לתשובה...

הוא רצה לשמוע את התוכנית שלו שהוא הקליט ממקודם ובאותו היום איימו עליו בפיטורים, ואחרי כמה זמן שלא שמע כלום הבין שביטלו לא את התוכנית משמע שפוטר... לכן הוא התאבד... או שהיה שדר טלפתי אי שמיעתי שגרם לו להתאבד...

למעלה