תעלומה: רצועות של ריבועים על העור

HUhybrid

New member
בעצם עכשיו נזכרתי שיש גם כאלה

בתחנות הרכבת. היום ישבתי למשך דקה על אחד כזה. אם כך, התיק סגור. תודה לאלקטרון בז אדום ולכולם :)

HUhybrid

New member
במחשבה נוספת זה עדיין לא סגור

מכמה סיבות שיש עוד לברר: 1. האם ישיבה על המשענת של ספסל כזה בתחנת הרכבת תתן תוצאה כזאת? ומדוע רק בצד אחד של הגב? מקרי? (ישבתי במקביל למשענת). בן זוגי אמר לי שכדי לאשש כיוון זה עלי לבדוק את הנושא. אני חושב שבתחנת "ההגנה" יש ספסלים כאלה גם למעלה מבלי צורך להעביר כרטיס מגנטי. אבדוק שם בהזדמנות הקרובה. 2. הופעת סמינים אלו בדיוק גם אצל בן זוגי בפעמים אחרות, שלא לוותה להן כלל ביקורים ברכבת.

Majestic12

New member
כן HUhybrid, בתחנת ההגנה יש, אבל

הם נמצאים בחלק הפנימי ולא החיצוני - כלומר, כדי לשבת, אתה חייב להעביר את הכרטיס.

Th3onE

New member
אוי אוי ממש לא הבנת אותי!

דיברתי לפותח האשכול ובן זוגו.. כי פשוט הוא רשם בן זוגי, והתמונה היא של גב של גבר ומדבריו לא הבנתי אם הוא בן או בת, הוא לא השתמש במילים מסגירות.. אין פה שום זילזול לבחור פה או לקהילה!!!

אהה!

אז כן. אבל מה זה משנה.. הוא מדבר על הבן זוג שלו, ועל עצמו כעל זכר, איפה פה בדיוק צריכה להשאל השאלה? יום טוב. אגב אתה משתמש בתוכנות תלת מימד? יום נעימי

זה מזכיר לי...

לפני שנה, אולי אפילו שנתיים התעוררתי בבוקר וראיתי על הזרוע שלי סימן כמו שלך, רק בצורת משולש, שהיה מורכב מ-3 נקודות, כמו דקירה, או שטף דם, אבל הצורה הייתה ממש סימטרית.

לצערי לא

זה היה נראה לי מוזר אבל לא חשבתי באותו רגע לצלם את זה. זה גם לא היה גדול, סנטימטר בערך. הראתי את זה להורים שלי, והם גם חשבו שזה מוזר. אני לא נסחף יותר מדי, אני מאמין שרוב הסיכויים שזה נגרם לי בבית, בגלל מכה או משהו, למרות שהסבירות נמוכה.

Majestic12

New member
שאלתי מהסיבה הפשוטה

אמנם בלי להיחפז לשום מסקנות, אבל את הסימן הזה ראיתי הרבה פעמים (והוא הופיע על גופם של אנשים גם בארץ). מקרה אחרון היה של שמעון רוזנברג ממעלות, והצילום פורסם בביטאון המרכז.

למעלה