תענוג להיות פה

enatti

New member
צנחן אוהב לצנוח?

כשהייתי קטנה חלמתי כמו הרבה אחרים שאני יודעת לעוף. בחלום הייתי רצה ומדלגת דילוגים קטנים שהפכו לגדולים ואז הייתי מתחילה לנסוק. אהבתי לחלום את החלומות האלה ואפילו ניסיתי לנסוק במציאות. איכשהו הצלחתי רק לדלג... כדי להגשים את החלום שלי, קבלתי במתנה לפני כמה שנים קורס צניחה. מה אגיד לך זה מפחיד לקפוץ, מפחיד בטירוף, אבל החוויה של הריחוף באוויר שווה הכל. צנחתי וצרחתי מרוב התרגשות אל השקט שמסביבי, הבהלתי כמה ציפורים נודדות והייתי הכי מאושרת בעולם. אני מתחברת מאוד לנושא של לפחד להמריא, לקחת ריזיקות. כנראה שהשנים קצת השכיחו את חלום התעופה. אבל אחרי מה שכתבת לי, אני בהחלט חושבת שאולי תהליך הפוטנטיזציה שלי עובר לדרגות חדשות ומשם השמיים הם הגבול. תודה על הרמדי און ליין, שלא ברמת הטינקטורה, היא מרגישה לי יותר כמו LM נינוח, עדין ופועל במהירות ובעוצמה הנכונה. ענת

זכרונות וחלומות

שמעתי בשם רבי נחמן שהביא מורי ורבי גפני על היחס בין הזכרונות שלנו לחלומות שלנו כשהאדם צעיר יש לו מעט זכרונות והרבה חלומות וככל שהוא מתבגר יש לו יותר זכרונות ופחות חלומות כשאומרים מודה אני לפניך בבוקר - אפשר להסתכל על עצמינו ולהיזכר בחלומות שלנו החלומות ככח מניע בחיים לחלום זה חשוב בלי חלומות מי אנו מה חיינו כמו שאמר שמעון פרס - אסור לי לחלום ??? יאללה אני מתחיל לכתוב תוך כדי שינה אז שיהיה ליל מנוחה ושהבוקר הבא יהיה לי עירני יותר מהבוקר שחלף (שיה זוועה) דניאל

אתה זוכר איך חלמנו על מגדל בבל ו

החולמים שיזמו לעשות? זה בדיוק מה שאמרנו. כשחלומי הוגשם הייתי ישוב על המטוס בדרך לספוקן שבוושינגטון למסע של חי. סמוך לי ישבה אישה מבוגרת שקראה בספר. חיכיתי להזדמנות לקרוא את שם הספר. 3 שעות עברו עד שהצלחתי. קראו לו "להעז לחלום". אנשים לא מבינים שזה אמיתי. הם בעיקר עסוקים מהפחד שמה האדמה תשמט להם מתחת לרגליים. וזה בכלל לא נכון. זו האדמה עצמה. מזה היא בנויה. אפילו האבוריגינים שבאוסטרליה יודעים זאת ממזמן. יש ספר מרתק ומומלץ שנקרא "מסר האנשים האמיתיים". סיפור מדהים על אישה אמריקאית לבנה מטפלת ברפואה סיני, הגיעה לאוסטרליה להעניק הרצאה. בשדה התעופה מחכה לה ג'יפ עם אבוריגיני בתוכו. הם נוסעים אל קצה העיר ותחילת המדבר. הוא שואל אותה אם ברצונה להצתרף אליו ואל קבוצתו למסע של 2000 קמ במדבר, או שברצונה לנסוע אל המלון. היה עליה להחליט מיד. והוא הוסיף ואמר שבמדבר אין צורך בשום דבר למעט הבגדים שעל גופה וגם לא את הנעליים. אחללה סיפור. טוב גם אני הולך והיה יום טוב ומתקן במיוחד. חלומות נעימים.

למעלה