תעצרו אותי לפני שאני נכנס בקולדפלי!

jerri

New member
תעצרו אותי לפני שאני נכנס בקולדפלי!

טוב, הבנתי - לקולדפליי יש קליפ חדש. שמחת זקנתי. למה לעזאזאל צריך לשדר אותו כל 4.2 דקות בMTV
אין לאנשים האלו לב? אין רחמים? אני לא יודע עד כמה אתם שמים לב לזה, אבל אצלי הטלויזיה בעבודה פתוחה מ8 בבוקר עד 8 בערב על MTV (עם מדי פעם בריחות לMTVבייס ולVH1) והם לא מפסיקים לשדר את הקליפ. השיא היה שהוא שודר לפחות 4-5 פעמים באותה שעה. מה קורה להם?? הם נפלו על כל הראש? אני לא יודע אם השיר נחמד או לא, אבל אני כבר מתעב את הצורה שלו ואת הקליפ המעאפן שלו.

כי הוא fresh...

יש דרגות של חרישה לMTV. Impact - הגדרה שאפילו אנחנו לא יודעים מהי, אבל את הקליפ הזה נשדר יותר משאר הקליפים האחרים. fresh - נשדר המון פעמים עד שתכירו בעל פה. exclusive - חבל לכם על הזמן אנחנו נשדר אותו נונסטופ! כל פעם שתעברו לערוץ הזה תראו אותו! כל שתי שירים נביא לכם אותו ולכם אין מה לעשות! חה חה חה! חכה לפחות עד יום ראשון כשיבוא fresh חדש ואז כבר לא תראה אותו הרבה בערוץ.

jerri

New member
הם אולי קוראים לזה FRESH אבל לדעתי

זה exclusive non-stop super fresh mega Impact. שאלוהים ישמור את כולנו מהשיר הבלתי נסבל הזה שלא רק שאני מכיר כל פריים ופריים בו בעל פה ואת כל המילים ואת אחרון חצ´קוניו של הסולן האנורקטי של הלהקה, אלא שבכל פעם שהוא עף בקליפ משמשת המכונית אני מייחל לכך שאחד השברים יחתוך לו עורק ראשי וישם קץ ליסוריי. עצביי נמתחו לרמות חדשות שלא ידעתי שקיימות בכלל.עצתי לערוץ הוא ללמוד מערוץ האח MTV BASE אשר נוהג בתבונה כלשהי בפימפומיו האחרונים (הפרחה מהבלוק, מיסי אליוט המלכה, אלישה ´אני ערסית´ קיז וקרייג דיוויד).

jerri

New member
עד לשיר הזה הייתי בנאדם רגוע ../images/Emo6.gif

האמת היא שהטלויזיה שלי פתוחה בעבודה כל היום לערוץ וזה יכול לשגע בנאדם

dancing machine

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!

הרגת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונכון, הקליפים שבסוגריים ממש טובים.... whats your flava פשוט שיר גדול, ומיסי באמת מלכה אבל מי זו הפרחה מהבלוק?!

jerri

New member
הפרחה מהבלוק זה השיר החדש של JHO

שאני לא מאחל אותו אפילו לשונאיי.

mandy

New member
אההה ג´רי מותק!

נא לא לדבר מילה אחת רעה על ג´ניפר כל עוד אין לך סיבה טובה!!! מה פרחה בה בדיוק????

whats your flava ?

כל הדבר הזה שנקרא קרייג דייויד זה דבר עצום! אני עד היום (3 שנים!) שומע את הדיסק born to do it. פשוט לא נמאס לי. יאללה....שייצא כבר החדש שלו (ב11 לחודש הזה). I met this fly girl in the club Went by the name of pecan deluxe This ice cream was high maintenance When i took her out, Man it cost me 20 bucks

jerri

New member
../images/Emo45.gif מה שמאד אהבתי אצלו זה שלמרות

ההצלחה בארה"ב, הוא החליט לעבוד על האלבום החדש עם מפיקים בריטיים ולשמר את סאונד הטו-סטפ היחודי שלו, במקום ללכת אחרי כל מיני פח-דדי או ראפרים בחצי גרוש שיודעים רק לסמפל שירים של אחרים. אני רק מקווה שהוא יעשה עוד פעם איזה שיתוף פעולה קטנטן עם ארטפול דודג´ר.

כן...זה יהיה נהדר...

Making moves yeah on the dance floor Got our groove on dancing yeah real hardcore From the front to the back that´s where I was at You know, you know the Artful Dodger do it like that With Craig David all over your... DJ it´s all up to you When the crowd go wild Tell me watcha gonna do

yanivtr

New member
היי!!!../images/Emo124.gif לא להגזים, זה שיר יפה

שיר יפה מאוד, ומוזר שרק עכשיו נזכרת להתלונן כי הדבר הזה ששמים שיר חדש כל שעה קיים כבר הרבה זמן, ולדעתי זה אחלה שיר וככה כל פעם שאני רוצה לראות אותה אני יודע שכל שעה עגולה יש אותו, וזה אחלה לדעתי... ואם זה כל כך מעצבן אותך פשוט כל פעם שיש את הקליפ תעביר ערוץ... זה לא רעיון מעולה..? אתה צריך להתלונן לא על מה שיש בMTV אלא על מה שאין בMTV שלצערנו חסר הרבה....

jerri

New member
בוא נראה אותך חולק משרד עם עוד 2

אנשים, ושלט הטלויזיה אצלך ובכל פעם שהזוועה הזאת משודרת (כאמור 4 פעמים בשעה) צועקים עלייך "תעביר! תעביר לפני שאני מתאבדת!" ולא רק כשהוא משודר - כשבון ג´ובי הזוועתיים, או דה קולינג או כל להקה מעצבנת שמפיעה צריך להתחיל להעביר ולחפש שירים: בVH1 - כמעט תמיד שירים זניחים משנות ה80 (ולא להיטים) בVH1 CLASSIC - שירי הלוויות (במקרה הטוב) בMUSIC BOX - כל הזמן אותם שירים!!!! למי לעזאזל אכפת מבילי פייפר??? היא לא מתה כבר? בMCM - או שירים סופר מעצבנים בצרפתית או איזה ילד מעצבן בשם בילי קרופורד שאין לי מושג מאיפה גירדו אותו מזל שיש את BASE לפעמים....

yanivtr

New member
D-:D-:D-:D-:D-:D-:צודק

VH1 באמת משדרים שירים זינחים משנות השמונים אבל אם יש לי מזל אני מוצא שם כמה להיטים טובים ... וVH1 CLASSIC לא רוצה אפילו לדבר עליהם MUSICBOX- שמים שירים שתחנו אותם באם טי וי, שירים מלפני חמישים שנה, ותמיד שמים את בלו, כל הזמן בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו דייייייי, ושלא תגיד את השיר החדש שלהם זה יהיה עוד בסדר, שמים את השיר הישן, אני נכנס לדיכאון תמיד שאני רואה אותם

jerri

New member
לא רק זה, אבל משדרים את כל השירים

שלהם ברצף
למרות שהאמת אם אלו בלו לא כל כך אכפת לי, למרות שברור שאני מעדיף את החדש.

yanivtr

New member
לא יוצא לי!!!../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

או הנה -

למעלה