תעצרו אותי לפני שאני נכנס בקולדפלי!

mandy

New member
אמיתי...תקשיב לי

אם אתה שם
, הפורום מתמלא בשרשורים של אנשים ששונאים את זה ושונאים את ההוא וזה סתם ריבים מיותרים ברור שאפשר להביע דעה אבל לא בילדותיות כזאת! (ע"ע jerri)

mandy

New member
לא דיברתי על

ההודעה שלך! מה פתאום... דיברתי על כל שרשורי ההודעות שאני רואה כאן פתאום "מי אתם הכי שונאים" וכו´. ג´רי היה פשוט דוגמה כי הוא ירד על ג´ניפר!

כל עוד ה"שנאה"

היא בגדר הנימוס אז זה בסדר... כל פעם פותחים שירשור של מי אתם אוהבים...פעם אחת מותר לגוון ולשאול את מי אתם שונאים, בלי קללות בלי שטויות...משהו רגוע כזה.

jerri

New member
בזה שהיא ג´ני האותנטית מהבלוק, רק

שבמקרה שלה היא לובשת את בגדי דונאטלה ורסצ´ה (פרחה-פביולס) שעולים בערך כמו כל הבלוק.

אם עוד פעם אחת אני שומע בראיון

שהיא מזכירה שהיא נולדה בברונקס אני נכנס לטלויזיה ומביא לה בלוק בראש. אני האחרון שאכחיש את מעלותיה הויזואליות של גברת אפלק אבל לפי הרבה דיווחים(של אנשים שמכירים אותה) היא חרא של בן אדם.

jerri

New member
שמעת שזרקו עליה עגבניות בביקורה

האחרון בברונקס לצורך קידום הסינגל?

טענו נגדה

שהיא מבלבלת את המוח בלי הפסקה על איפה היא נולדה אבל לא עושה שום דבר פרקטי בשביל השכונה וגם מתנהגת בסנוביות למעריצים.

jerri

New member
זה בגלל ששומרי הראש שלה דחפו

בגסות כמה מעריצים. לטס פייס איט - כשאת מסתובבת בתלבושת שרק היהלום שעל הטבעת שלך עולה יותר מהרחוב, מי את שתבואי לשחק אותה בחורה אסלית מהברונקס?

זה לא חדש שג´ניפר לא שחקנית גדולה

תפקיד המופת שלה ב"עד כאן" יותר משכנע מהניסיון להיראות כמו "הנערה הפשוטה מהברונקס".שמענו עליך. אני מציע שתעבור לפורנו לטובת כולנו.

למעלה