תעשו את הצעד הנכון--> הצביעו נטלי!

EvaNofit

New member
זה ממש לא היה שנייה אחרי שהעיפו

אותה
התוכנית לא משודרת בשידור חי
היא צולמה לפחותת(!!) לפני שבועיים אם לא יותר אז תאמיני לי שהיה לה הרבה זמן לחשוב מה היא הולכת להגיד ואם הדבר הכי טוב שהיא מצאה לספר לצופים זה ש"מה? יש שם מישהי הרבה יותר יפה ממני?" אז טוב מאוד שהיא יצאה...... אני גם אהבתי את נטלי, היא טובת לב והכל אבל אחרי הקטע הזה התגלה הפרצוף האמיתי שלה והתברר שגם היא לא בדיוק שונה משאר המתמודדות.... חחח ואילו דברים בדיוק יש לנטלי שלאחרים אין...
מעוניינת לשמוע.....

doron7m

New member
סליחה..??

צמיגים?? היא הרזתה במהלך התכנית בטירוף!!! אז סתמו את הפה שלכם כי היא ומישל הכי יפות שם!!!

חבר - בלי סתימת פיות.

לדעתי, עד הפרק שבו נטלי הודחה - היא, מישל וקרן היו דווקא הכי פחות יפות שם. אם כי מכל השלוש, למישל יש איזשהו ערך מוסף (האישיות התוססת). יופי זה עניין של טעם, לכן אנחנו מדסקסים על זה בפורום. אני שמח שמישל נשארה בינתיים, כי היא מצחיקה בתיאטרליות שלה. אבל ברור לי שהיא לא תישאר לגמר כי היא פשוט לא יפה. לפני המון זמן היא הופיעה במדור "חצאית" של וואלה, שם הגולשים מתבקשים לתת ציונים לדוגמניות. היא קיבלה אחד הציונים הנמוכים אי פעם. גם נטלי, לדעתי, הייתה צריכה ללכת לפני שרון ואפילו לפני מור. אבל זאת דעתי, וכמובן שגם דעתך כבודך, מצדי אתה יכול להעריץ אפילו את יופיו של מיקי בוגנים - רק אל תתעצבן שאני לא חושב כמוך.

מה? כשהיא אמרה את זה, זה היה בדיוק

שניה אחרי ההדחה. כשצילמו אותה והיא בכתה... את יודעת, לא צילמו אותה מדברת ובוכה שבועיים אחרי שהיא הודחה חח

EvaNofit

New member
אני דיברתי על מה שהיא אמרה שאם

יש שם מישהי שיותר יפה ממנה
הציטוט הזה נאמר בווידיאו צ'ט
הווידיאו צ'ט לא נאמר שנייה אחרי ההדחה.....
יש מבין

אהה לא זוכרת שהיא אמרה את זה בוידאו

צ'אט. אני זוכרת שהיא אמרה את זה אחרי ההדחה. בכל מקרה, מה רע בזה שהיא חושבת שהיא הכי יפה? ככה היא צריכה לחשוב אם היא באמת רוצה להצליח.

EvaNofit

New member
שתחשוב בכיף.......

אבל למה להפגין את זה לכולם בצורה כזאת בוטה
היא אמרה את זה בכזה ביטחון מופרז שזה ממש הרגיז אותי....!! קצת ענווה לא תזיק לה... שתוריד פרופיל... כל מי שגאוותן יותר מידי שונאים אותו -וזה ככה באופו כללי ולא ספציפי ל"הדוגמניות".

EvaNofit

New member
יש צורה להראות ביטחון

ויש צורה להראות ביטחון. נטלי עשתה את זה בצורה המגעילה, וזאת דעתי -לא תצליחי לשנות לי אותה מצטערת. אני חושבת שבאותו הרגע היא הורידה את המסכה
של ה"טובת לב" יעני וחשפה את הנטלי האמיתית, כלומר המתחזה. אם התוכנית שלה הייתה להיות "אמא" ושבצורה כזו היא לא תודח אז היה לה טעות!! ובגלל זה היא הייתה כל כך בשוק כשהעיפו אותה. זאת תחמנות וצביעות..... ושוב, זאתי דעתי האישית.

אני ממש לא מנסה לשנות את הדעה שלך..

כל אחד ודעתו האישית:] אני עדיין אוהבת אותה ולדעתי היא מדהימה!!!!! גם לקרן יש ביטחון עצמי מופרז!!!! אבל בכל זאת, אני חושבת שיש לה אחלה אישיות.

EvaNofit

New member
חחח אז סבבה...... כל אחד והפיבוריטת

שלו....... אבל אני מקווה שאת לא כועסת עליי או משו......
שרון מרקוביץ

Liraz 6q

New member
חמודה..

שרואים את נטלי יושבת בוכה ואומרת " יש שם מישהי יותר יפה ממני?" זה בידיוק דקה אחרי ההדחה. זה בכלל לא קשור לזה שהתוכנית לא משודרת בשידור חי. כל מתמודדת שמעיפים מדברים איתה אחרי ההדחה. היא עוד הייתה עם אותם בגדים של ההדחה והיא עוד לא נרגעה מהבכי מההדחה עצמה. עזבי שהיא מדהימה ! היא פשוטה היא מקסימה היא חייכנית ,אוהבת, חמה, זה שהיא מהשכונה לא עושה אותה פחות טובה מאף אחת שבאה מחו"ל שם. אני דווקא מוצאת בזה יתרון שלה על כריסטין ומישל לדוגמא שאומרים שיש להן סטייל אירופאי וכל הבושליט הזה. נטלי מהההמת! מגיע לה לחזור! נקודה.

EvaNofit

New member
נשמה....

כמה פעמיים אני יסביר לכם שדיברתי על מה שהיא אמרה בווידיאו צ'ט שאחרי ההדחה
ואפילו להפך, אם היא אמרה את זה גם אחרי ההדחה וגם בווידיאו צ'ט זה עוד יותר גרוע כי אחרי ההדחה זה הדבר הראשון שהיא חשבה עליו וזה אומר שזה מה שתמיד הנחה אותה, שהיא ממש האמינה בזה -"נכנס יין ייצא סוד......."
אין לך מה לשכנע אותי שנטלי טובה כי אני מאמינה שהיא כזאת אבל אני פשוט התרגזתי על הקטע הזה שהיא אמרה ש
"מה?? יש שם מישהי יותר יפה ממני?! מגיע שם למישהי לזכות יותר ממני?!"
כי גם אם אתה בטוח ב-100% שאתה כזה אין שום סיבה בעולם שמישהי תצא בחוצות העיר ותפגין "אני יפה!! אני מקסימה!! אני נהדרת!! אני הכי הכי מכולם!!"
לפי דעתי זה בא ממקום של שחצנות -נקודה.

למעלה