תעשו לי שרשור מתוק

מיטללל

New member
תעשו לי שרשור מתוק

כתבו מהם השירים בעברית הכי רומנטים שאתם מכירים.. שהכי הייתם רוצים שישירו בשבילכם.. וכתבו את המילים שלהם. זכרו, בעברית. (יש סיבה)

בעברית ? ../images/Emo4.gif

חבל הייתי מביא לך הרבה שירים באנגלית אבל הנה כמה בכל זאת : שלמה ארצי - אהבתיה שלמה ארצי - את ואני דנה ברגר - מחכה לו נורית גלרון - אתה פה חסר לי יגאל בשן - סיוון אריק סיני - היי גלית אריק איינשטיין - רותי שלום חנוך - מאיה אביב גפן - אילנה דויד ברוזה - סיגליות אריק סיני וחווה אלברטשטיין - שוב תיסלם - לראות אותה היום אריאל זילבר - ואיך שלא מתי כספי - ברית עולם בשביל מה זה דרך אגב ?

מיטללל

New member
אל תהיו קשים

תכתבו את שם השיר ואת מילות השיר. תעבדו קצת. אוכלי חינם. (יום ארוך היה היום
)

ilana4ka

New member
האמת היא

שגם אני אומרת שבאנגלית יש הרבה יותר שירים, אבל הנה כמה בעברית: 1. עברי לידר/זה תמיד אהבה
2. דיוויד ברוזה/סיגליות
3. שלמה ארצי/ אהבתיה
4. ירמי קפלן/מודדת
5. עברי לידר/ כמה שאני אוהב
6. עברי לידר/ אגדות
--== חח אפשר לסכם ולומר שכל השירים של עברי לידר מדהימים וכמובן שהוא הזמר האהוב עליי בעולם. אז כל השירים שלו מאד מאד מומלצים==--

קטרפי

New member
מוניקה סקס \ מספיק בנאדם ../images/Emo110.gif

יום אחד הוא התעורר וראה שהוא מחזיק את ה
הכי יפה שהוא אי פעם ראה הוא עצם את העיניים כי הוא לא האמין הוא פקח אותם שוב והיא עדיין הייתה אז הוא קם לעשות
ולשטוף את הפנים ומול המראה הוא אמר אני מקווה שאני מספיק חכם בשביל לשמור בשביל לקיים ולא לאבד היא התעוררה ומולה ראתה בן אדם שרואה את ה
הכי יפה היא עצמה את העיניים ופקחה אותם שוב כמו ציפור מהססת על הסף של הכלוב אז היא קמה לשים תקליט והמים רתחו ובינה לבין עצמה היא חשבה אני מקווה שהוא מספיק חכם בשביל לשמור בשביל לקיים ולא לאבד מספיק בנאדם

free soul

New member
אהבתי את השיר הזה...

אממ... זה רמי קליינשטיין-תפוחים ותמרים. השיר הזה מזכיר לי נשכחות.. לא לגביי אהוב סתם על תקופה יפה

ilana4ka

New member
נכון נכון נכון איך שכחתי!!!!!!!!!!

רמי קליינשטיין/תפוחים ותמרים ו: רמי קליינשטיין/ קרוב אל ליבך. השירים האהובים עליי בעולם!!

free soul

New member
לא מכירה את השירים שלו..

ממש לא מחוברת לתרבות או למוזיקה של הארץ... אבל, השיר של רמי עשה לי טוב בנשמה.. אם אני שומעת את השיר הזה אני ממש חוזרת אחורה בזמן

yofi tofi

New member
יש לרמי/ רמי+ריטה שירי אהבה מהממים!

ומיש שלא מכיר,מומלץ בחום לנסות ולשמוע...

free soul

New member
זה בסדר, אבל, לא תודה

לא ממש חובבת מוזיקה עיברית.. [חוץ ממיזרחית]

השיר הכי רומנטי:

כמובן שיש מלא אבל זה השיר הרומנטי זוג משמיים בחיוך שלך ראיתי את כל העולם מהמם והורס מחמם מפייס ומשגע במבט שלך ראיתי את הכחול של הים מתגלגל ורוכש מפתה ולוחש ונוגע וידעתי שהיה שווה לחכות כי יש דברים כתובים בשמיים ואם הייתי הולך עוד שנים ארוכות הייתי שוב מגיע אלייך אם נועדנו זה לזו נגד כל הסיכויים שום דבר לא יעזור אהיה שלך ואת שלי במגע שלך הרגשתי את האושר המושלם ממלא את נפשי ועולה אל ראשי ופוגע וידעתי לא לשווא בזבזתי כוחות כי אנו שנינו זוג משמיים ואם הייתי מתפזר לארבע רוחות הייתי נאסף שוב אלייך אם נועדנו זה לזו נגד כל הסיכויים שום דבר לא יעזור אהיה שלך ואת שלי וידעתי שהיה שווה לחכות כי יש דברים כתובים בשמיים ואם הייתי הולך עוד שנים ארוכות הייתי שוב מגיע אלייך אם נועדנו זה לזו נגד כל הסיכויים שום דבר לא יעזור אהיה שלך ואת שלי

Anna Karenina

New member
אההממ...

"עדיף"/דניאל סלומון (ויש גם סיבה אישית לכך שבחרתי דווקא בשיר הזה...) אבל בהחלט שיר שכאשר אני שומעת אותו, הוא מזכיר לי המווווןןן....

למעלה