תעשו לי שרשור מתוק

סוזן50020

New member
איך אפשר לשכוח את "לכל אחד יש"?../images/Emo3.gif

עם שלומי שבת וליאור נרקיס __________________________ לכל אחד יש ת'אחת שלו שתסגור איתו מעגל לכל אחת יש ת'אחד שלה שיבוא ויפול בגורל כמו בגד לגוף כמו אוויר לנשימה ובתוך הטירוף הם מוצאים נחמה פזמון: ואת הנשמה המתוקה שלי היחידה שמדליקה אותי ואיתך אני כל העולם ואיתך אני כל היקום בלעדייך אני חצי בן אדם בלעדייך אני בעצם כלום לכל אחד יש ת'חלום שלו שנדמה והנה הוא קרב לכל אחת יש ת'חלום שלה שיבוא ויסעיר את הלב כמו מים לצמא ולייאוש התקווה ובים של קרירות יש להם אהבה *חייבת לציין שמדובר בשיר יחיד בעברית שאני באמת מחבבת וכל השאר...

h e n y

New member
וואווו.....

שירים: רגעים/ רינת גבאי{הכי עצובבב}
תני לי אהבה/מסיקה
מלנכוליה אהובתי/חמי רודנר
זה לא אמיתי/נינט טייב-מומלץ

נזנז

New member
ממ..שלי חייב להיות

אורלי פרל ונמרוד לב- "זמרת ברים אדומה" לא יודעת אבל הוא פשוט עושה לי את זה....

אושר מ

New member
הממ

כתבתם כבר הרבה, אז הנה שלי: את לא כמו כולן/ משינה את לא כמו כולן, עיניך הן, בפני העצב. השמש שקעה, אבל את דולקת מאירה לי... הלב שנשבר, את תחברי אותו, חלק חלק. את לא כמו כולן, הכי מיוחדת אבל אני, לא יודע, תגלי לי מי את, תגידי לי מי את. אבל אני....לא יודע את לא כמו כולן. בתוך ערפל, לאט לאט, את נעלמת יש מסיבה, בתוך ראשי לאט נגמרת. השמש שקעה, אבל את דולקת מאירה לי, את לא כמו כולן, הכי מיוחדת... וציינו כבר את מספיק בנאדם. אני אחזור עם עוד...

flowers girl

New member
זה הכל בשבילך/דני סנדרסון

זה הכל בשבילך הביטי לשקיעה, עדיין לא עבר זמנה הכוכבים זורחים חינם כל השנה לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא כל יום קורים ניסים, גם לנו עוד יקרו והכל בשבילך הו דון קישוט, אל תהיה כל כך תמים בעולם, ילד, אין מקום לסתם חולמים הו דון קישוט, תתעורר למעני כך או כך תישאר האביר שלי אמצא לי עבודה, אלך לעבוד בבית מלון עם כסף שאחסוך אבנה לנו ארמון זה הכל בשבילך הו דון קישוט, אל תהיה כל כך תמים בעולם, ילד, אין מקום לסתם חולמים הו דון קישוט, תתעורר למעני כך או כך תישאר האביר שלי אנחנו נתגבר הביטי לשקיעה (הו דון קישוט) עוד לא עברה זמנה (אל תהיה כל כך תמים) הכוכבים זורחים (בעולם, ילד) חינם כל השנה (אין מקום לסתם חולמים) אמצא לי עבודה (הו דון קישוט) לא, לא (תתעורר למעני) לתמיד כך או כך אשאר (כך או כך תישאר) נסיכה שלי (האביר שלי) זה הכל בשבילך שיר מדהים. קיטשי LIKE HELL אבל מדהים.

למעלה