תעתועי טבע

טאKילה

New member
קרוסי????!!../images/Emo12.gif

זה יפה ככה לתעתע לי בחושניות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Crossface

New member
טאקי

אני מחזיר לך על כל מה שאת כותבת

טאKילה

New member
קרוסי חחח

מזל שאתה לא קורא ורואה הכל, הית הורג אותי.. כאן אני מתאמצת להיות יותר ידידותית לקורא חחחח

Crossface

New member
באמת מזל

מילא שהייתה לי מישהי היה שווה לקרוא את זה ואפילו ביחד לצערי מצאתי אותך אחרי שהיא כבר לא הייתה שלי

טאKילה

New member
טוב...

קדימה לחפש לך משהיא לזמן אחר לזמן חדש..לאהבה אמיתית.

Mוניk

New member
זה עץ החיים נחון תודו עממות

חחחחחח ראיתי את זה כבר מוניק

Mוניk

New member
אני עממה בלי כנפיים

עממה=יונה אני פה קופצת לביקורים ונהנת מההברקות שלך קצת עסוקה לאחרונה אבל בסדר גמור קרוסייייי מואהההההההה מוניק

Crossface

New member
מזכיר לי סיפור

יכול להיות שכבר סיפרתי, או אולי פה שמעתי את זה, אבל לא נורא יום אחד ביער העורב רואה את השפן, אדום לגמריי, כולו שואל אותו: מה קרה? אז השפן עונה לו: הפילה במחזור (לא צריך הסבר מה קרה נכון?) כמה ימים אחרי זה השפן רואה את העורב והוא אדום כולו ושאל אותו: מה קרה לך? העורב: "יא זבל.......אתה אמרת לה שעדיף עם כנפיים...."

Mוניk

New member
חה חה חה חה קרוסי

חחחחחחחחחחחחחחחחחח שמעתי וזה שוב מצחיק ישל´ך עוד כאלה? קרוסי}{ מוניק

Crossface

New member
למה לא? רק תבקשי

יום אחד ניגש הזרעון הקטן לאביו ושואל אותו, "אבא מתי אני אדע שזה הרגע?" האב מספר לזרעון הקטן, "זה יהיה יום חמים האוויר יהיה מעורפל ופתאום יבוא גל גדול שיסחוף אותך, שם תיראה נקודה שחורה, הביצית, ולשם אתה צריך לשאוף להיכנס!" אחרי מספר ימים הילד התחיל להרגיש יום חמים ומעורפל טיפה, פתאום הוא הרגיש את הגל גדול שסוחף אותו, ואחרי זה הוא ראה נקודה שחורה. הזרע הנרגש שאל את הנקודה השחורה, "תגידי את הביצית?" "לא", ענתה לו הנקודה השחורה, "אני העששת..."

Mוניk

New member
סקססססססססססססססססס אהההה

אימא לשישה מקטרת שמרוב בלגאן אין להם כבר זמן להז******** ואז היא מחליטה עם בעלה שחיייב להיות פתרון. בסוף הם מסכמים בניהם שלפני ארוחת יום שישי היא תכריז: "היום לא בא לי לאכול", תקום מהשולחן, תסתגר בחדר ואז הבעל ילך לברר מה קרה. התוכנית פועלת והילדים נשארים לבדם ליד השולחן. בסוף, הבכור קם והולך להציצ, חוזר לשולחן ואומר לאחיו: "תאכלו מהר. מי שלא אוכל אבא דופק אותו"... (זה ישן אבל חמוד) מוניק

Crossface

New member
נכון

אז גם לי יש ישן אבל חמוד ארנב הלך ביער ופתאום מצא לפניו שני אקדחים. הוא התלהב, רץ אל השועל ואומר, "שועל שועל, אני רוצה שתמצוץ לי, ^בום^ - ^בום^, או שאני יורה בך, ^בום^ - ^בום^ !" השועל נבהל ובלית ברירה החל למצוץ לארנב. הארנב התלהב, רץ אל הלביאה ואומר, "לביאה לביאה, תמצצי לי, ^בום^ - ^בום^, או שאני יורה בך, ^בום^ - ^בום^ !" הלביאה נבהלה ובלית ברירה החלה למצוץ לארנב המאושר. הארנב התלהב מאוד, רץ אל האריה ואמר, "אריה אריה, תמצוץ לי, ^קליק^ - ^קליק^, או שששששש......אני אמצוץ לך..."

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בריציפיתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרוסי זה ענקקק יו אני צוחקת בקול אהההה קרוסי מדליק}{ מוניק

Crossface

New member
בגלל שאהבת, עוד בדיחה

נשים.....ללמוד את המוסר השכל (למרות שאני חושב שכאן אין בעית כאלה) זוג אחד שטייל בגן חיות הגיע לכלוב של גורילה. הם רואים את הגורילה המשועמם מנמנם לו על הדשא, והגבר מחליט לבדר את עצמו קצת. "תעשי לו עיניים", הוא אומר לחברתו. האישה אומרת, "בסדר", ועושה עיניים לגורילה. הגורילה מסתכל עליה, משפשף את עיניו וקם על רגליו. "תפתחי כפתור או שניים בחולצה ותחשפי קצת עור", אומר הגבר. והאישה פותחת שני כפתורים. הגורילה מתקרב לסורגים. "תענטזי קצת עם הטוסיק", אומר לה הגבר. והאישה מתחילה לענטז ולדעת בעצמה בכל מקום. הגורילה לא יכול יותר, הא תופס בסורגים של הכלוב ומתחיל להשתולל ולצעוק. לפתע הגבר פותח את הדלת של הכלוב, דוחף את האישה לבפנים וסוגר את הדלת. "מה אתה עושה?", שואלת האישה המופתעת. הגבר מסתכל עליה בעצבים ואומר לה, "עכשיו תסבירי לו שכואב לך הראש, שקיבלת מחזור או שפשוט אין לך חשק..."

למעלה